Şimdi Ara

Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (2794. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir - 19 Masaüstü
5 sn
181.484
Cevap
1.527
Favori
9.875.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
348 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27922793279427952796
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Epsilon kullanıcısına yanıt

    Hocam sonuçta remake bir oyun ..ama sağlam fanı var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps5 in yanına ek olarak series s almayı planlıyordum çok saçma düşüncede oldugumu videolarını izlediğimde anladım. yeni nesil olduğu halde daha dandik grafikleri var. Benim gibi düşünüp series s alanınız var mı ? Videolar yayınlanmaya başlayınca fikri değişen oldu mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bati-Wan_Kenobi

    Abartilmadığı sürece taksit mantıklı.
    Mesela ben ayda 300 civarı ayırabiliyor um oyunlara 700 liradan çıksa bir oyun 6 taksit yapıp iki üç oyun aynı anda alabilirim

    psn store da taksit olmuyor işte hocam

  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt

    Anladım da biraz keyfim bozuldu açıkçası ama video kalitesinden olabilir diğer arkadaşın attıgı daha iyi ama 4k yüklenmiş sanırsam

  • Katılıyorum size CD lide oyundan hoşlanmadıkmı takasa veya rahat bir şekilde satışa çıkarabiliyoruz . Hesaptaki oyun satışlarına kesinlikle bulaşmam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parola13 P kullanıcısına yanıt

    Miles morales eski oyunu yanında mı veriyor ? İlk defa Sizden duyuyorum çok iyiymiş. Ben oynamamıştım ilk oyunu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LuqueTr kullanıcısına yanıt
    Kredi kartlarında sonradan taksitlendirme VS olmuyor mu oyunlar içinde?
    Veya en mantıklısı taksitli nakit avans vs çekilebilir.

    Adamların konsola verdiği birim fiyatından fazla bir oyuna verince insan ne yapacağını şaşırıyor ne yazık ki :(

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bati-Wan_Kenobi

    Kredi kartlarında sonradan taksitlendirme VS olmuyor mu oyunlar içinde?
    Veya en mantıklısı taksitli nakit avans vs çekilebilir.

    Adamların konsola verdiği birim fiyatından fazla bir oyuna verince insan ne yapacağını şaşırıyor ne yazık ki :(

    taksitlendirme olayını oyunlarda oluyor mu bilmiyorum


    maalesef öyle hocam ne yazık ki ülkenin ekonomisiyle alakalı bir durum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuqueTr -- 7 Kasım 2020; 21:0:59 >
  • Arkadaş bu kadar pahalı iken bile satisa cikar cikmaz stoklarda kalmıyor. Biz niye ucuzlamasini bekliyoruz ki millet bu fiyata bile deli gibi cekiyor der adamlar.
    Araba isine dondu, bu fiyata kimse alamaz dedikce Deli gibi satılıyor anlasilan..

    Ben memur adamın almayı hayal olarak görüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • weehwet kullanıcısına yanıt
    Ultimate sürümü almanız lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doppio kullanıcısına yanıt
    Hem PC hem de Ps4 sahibi olup Ps5 alacak kişi olarak kendi fikirlerimi seninle paylaşayım.

    İlk soruna gelirsek, bu fiyatlara alışma sürecin olacak, sudan çıkmış balık gibi olacaksın, fiyatlar aşırı pahalı ve yersiz gelecek, zamanla alışırsın, ama çareler var elbette, Oyun koleksiyonu yapmak gibi bir takıntın yoksa oyun alıp bitirip tekrar 30 - 40₺ zararla satıp üzerine az daha ekleyip yeni oyun alabilirsin, hep böyle bir döngü içerisinde az zarar ile bir çok oyunu oynayabilirsin. İkinci seçenek, kardeşlik yapabilirsin, yakından tanıdığın bir akraban olur, arkadaşın olur bu kişilerle %50 - %50 alım değerini bölüşebilirsiniz. Üçüncü seçenek, Kod olarak aynı bölgeleri paylaştığımız diğer ülkelerden bazılarında oyun fiyatları nispeten daha uygun olabiliyor, örnek veriyorum Türkiye'de Assassin's Creed Valhalla 620₺ ise Hindistan, Endonezya gibi PSN'lerde 570₺. Dördüncü seçenek, oyun takası, az bir fark ödeyip yeni oyunlarla eski oyunlarının fiziksel sürümlerini değiş tokuş yapabilirsin. Yani aklıma bunlar geliyor ama bu seçenekler seni ne kadar tatmin eder bilemiyorum, böyle bir şeyi hiç yapmadığım için de nasıl olur, nasıl halledersin yine bilemiyorum maalesef. Durumlar ortada.

    İkinci sorunu ise şöyle cevaplayayım, İyi bir PC'den geçiyorsan Ps5'e, 3. parti oyunlarda müthiş bir fark görmezsin ama gözüne bazı şeyler daha eksik gibiymiş gelebilir, gerçi cihaz yeni, denenmesi, bakılması gereken çok oyun var ve olacakta, karşılaştırma videoları gelir, ama şöyle bir gerçekte var, yapımcıdan kaynaklı optimize sıkıntılı değilse bir oyun iyi bir PC'de her daim konsoldan daha iyi görüntü ve performans alırsın, elbette bu da normal. Fakat gelelim 1.parti oyunlara, bu oyunlar var ya bu oyunlar, senin aklını uçurur dostum, PC'de ki en iyi oyunu getirdiğinde dahi Ps5'e özel bir oyunun grafik olarak yanından bile geçemeyeceğini göreceksin, özellikle bu bahsini ettiğim oyunlar Naughty Dog tarafından yapılmışsa gerçekliği yaşarsın, oyun nedir, grafik nedir, ışıklandırma nedir, animasyon nedir, sunum nedir, karakter nasıl yaşatılır bunun cevabını verirler sana. Yani sözün özü, Ps5'te 3. parti oyunlarda PC'den daha iyi performans bekleme, çok kötü rezil bir şeyde bekleme, seni çok rahatsız edeceğini sanmam, ama işte bu durumu açık ya da eksi olarak görüyorsan tamda o anda devreye özel oyunlar giriyor, belirtmişsin zaten hikayeli oyunlar oynamak istediğini vs. Ps5 senin aradığın cihaz, hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullan. İyisiyle kötüsüyle ufakta olsa aklındakilere yanıt bulabilmişsindir umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 7 Kasım 2020; 21:23:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • portrey P kullanıcısına yanıt
    Bence hiç kutulu alma. Dijital al ps store dan. Son oyunda eğer almadıysan, cyberpunk 2077 al derim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samtiger

    Arkadaş bu kadar pahalı iken bile satisa cikar cikmaz stoklarda kalmıyor. Biz niye ucuzlamasini bekliyoruz ki millet bu fiyata bile deli gibi cekiyor der adamlar.
    Araba isine dondu, bu fiyata kimse alamaz dedikce Deli gibi satılıyor anlasilan..

    Ben memur adamın almayı hayal olarak görüyorum.

    Hocam memurlar kadar bu ülkede rahat içinde yaşayıp da sitem eden bir grup görmedim. Kusura bakma lafım senin özelinde değil ama bu hep böyleydi. İlkokuldayken benim babam işçiydi o zamanlar durumumuz iyi değildi şu an çok şükür yediğimiz önümüzde, yemediğimiz arkamızda orası ayrı konu ama ben o zamanlar ciddi anlamda yokluk çektim. Sınıfta babası memur arkadaşlarım da vardı mesela hep en iyi ayakkabıları giyerlerdi, hep kantinde en pahalı sandviçi falan alırlardı. Şimdi büyüdüler mesela hepsinde yeşil pasaport var, ben hala vize peşinde koşuyorum bordo pasaportla. Lojmanlara girerdik hepsi bedava otururdu, bir sürü imkanları vardı içerde kuaföründen tut lokantasına kadar. Hep de aynı senin gibi biz memur çocuğuyuz falan diye kendilerini böyle çok yoksul gibi göstermeye çalışırlardı. Hep ayar olurdum. Memurlar kadar rahat olan bir kesim var mı ülkede? Paranız her türlü gününde yatıyor. Maaş kesme yok, gecikme yok, patronun gelip sana bu ay giderlerimiz planladığımızdan fazla çıktı, senden anlayış bekliyoruz diye ödeme erteleme durumu yok, pasaport yeşil, müzelerden tut, lojmanlara kadar her yerde indirim var. Daha ne olsun? Bu memurların ve memur çocuklarının kendini böyle çok zorluk içinde yaşıyormuş gibi ajitasyon yapması ben 10 yaşındayken de aynıydı, yıllar geçti hala aynı. Demek ki burda nesilden nesile aktarılan bir sıkıntı var. Sıkıntılı hayattan dem vuracaklar gidip işçilerin hayatlarına bir baksınlar.





  • weehwet kullanıcısına yanıt

    Merhaba dostum , evet ben düşündüğün gibi yaptım.


    Videolarını izledikten ve özelliklerinin neler olduğu tam olan keşfettikten sonra hayal kırıklığı olmadı değil.

    Ancak önsiparişi iptal edecek kadar değil.

    Ana konsolum ps5 olacak ama gamepassten de yararlanmak istiyorum , ayrıca at çantaya git modunda küçük.

    Bana hala çok fayda sağlayacağını düşünüyorum. Özellikle mevcut jenarasyonun güncellenmiş hali olarak baktığımdan oynamadığım bir çok oyunu bu jenarasyon oynamayı planlıyorum.


    Ayrıca bana kalsa gelen yeni jenerasyon bulunduğumuz jenerasyonun olması gereken hali gibi geliyor. PS2 den PS3 e yapılan sıçrama kadar bir sıçrama göremedim ben halen, umarım yanılırım ileride. ya PS4 nesli ara jenerasyondu ya da biz şuan hala mevcut jenerasyonun gerçek "pro/x" versiyonlarını görüyoruz.

    Asıl jenerasyonun bundan sonraki , özellikle sanal gerçekçilik odaklı olarak geleceğini düşündüğümden , dönemde olacağını öngörüyorum.





  • Ardamax kullanıcısına yanıt

    İşimi şansa bırakmayacağım ben ve gidip bizzat alacağım zaman açısından da müsait olduğumdan.


    Bir de şimdi başta e-ticaret siteleri olmak üzere hemen yerde Kasım indirimleri başlıyor bu hafta, kargolar şişerse ve normal teslimat süresini geçerse sinir oluruz.


    Hafta içi çok kalabalık olmaz zaten AVM'ler, konsolu alıp çıkacağız sonuçta. Apple mağazası misali randevulu sistem de olacağından, kalabalık riski de minimumda olacaktır bence.

  • Yeni Nesil Gibi hissettiriyor. Bazı Videolarda ise PS5'in gerçekten neler yapabileceğini düşündükçe insan ister istemez heyecanlanıyor. :)


    Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |


    Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |




  • Ozitech kullanıcısına yanıt
    Doğru sölüyorsun üstadım gidip de alabilirim haklısın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt

    Benim de yeğenim dört gözle PS-5 siparişi geçmemi bekliyor benim mevcut PS-4'e konmak için ama malum döviz kurları yüzünden pek ümitli değildi ve daha söylemedim 19'unda neler olacağını Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | 

  • Arkadaşlar monitör arayan varsa satılık 1.5 yıl garantisi var wiewsonic vx27582kp 2k 144hz ips 27 inch şurayada link bırakayım

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-monitor-wiewsonic-vx2758-2kp-mhd-monitor-acil-satilik-876113103/detay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LuqueTr kullanıcısına yanıt
    Hocam valla şu Multimedya kumandası çok hoşuma gitmişti fiyatı görünce rengim gitti
    Yani küçücük kumanda altı üstü ama nasıl fiyat çekmişler insan şaşırıyor ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 27922793279427952796
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.