Şimdi Ara

Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
20 Misafir - 20 Masaüstü
5 sn
181.723
Cevap
1.533
Favori
9.889.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
347 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PC de geçmiş dosyalara bakıyorum da 2016 E3 ü kaydetmişim efsaneymiş. Özellikle gow tanıtımı kratos un ilk çıktığı sahne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Haklısın kesinlikle, Sony'nin doğru kararlar alıp, oyuncuları kendi tarafına çekebilecek cezbedici yeni fikirler üretmesi ve bunu uygulamaya sokması lazım, kastettiğim farklar zaten donanım olarak ufak tefek değişikliklerdi, mesela Xbox 12, Ps5 11.4 Teraflops gibi, sadece böyle durumlarda Sony'i çok etkilemeyeceğini belirtiyorum bu farkların, yine zannetmesem de, dediğin gibi Microsoft güzel hamleler yapacak gibi duruyor şimdilik, ama onların amacı Konsol oyuncularına benzersiz yapımları tek bir cihaz ile yıllarca oynatmak değil, Konsol tarafında ki oyuncuları yavaş yavaş PC'ye aktarıyorlar ve Sony'i süper güçlü konsol veya oyunlarıyla değil, bu şekilde yenmeye çalışıyorlar, çünkü esasen Phil Spencer'in verdiği hiçbir söze güvenilmemesi gerekir, konuştuğu her şey üfürük, 2 yıldır Sony etkinliklere dahi katılmıyor, Adam bırak Xbox One'ları, Xbox One X için tek bir güzel şey yapmadı, yaptırmadı, güya kendisi de oyuncu, Fortnite ya da Calll of Duty oynuyor sanırım sürekli, aldıkları Stüdyolar ve yetenekli kişiler, umarım güzel işler başarır yeni nesilde, E3 2019 en büyük etkinliğimiz olacak dedi, duyurdukları oyunların %85'i Indie yapımlar, dişe dokunur tek bir şey yok, Keanu Reeves geldi, Cyberpunk 2077 tarihi açıklandı, onu da kendileri bile yapmadı yine, Sony kaç yıldır E3'e kendi yapımlarından başka yapımları çok nadir koyuyordu ve her ne hikmetse duyurdukları sadece 3 - 4 oyun, Microsoft'un 100 oyununa bedel nitelikte, Xbox One X'den 4 kat daha hızlı olacak yeni konsolumuz dedi, o zaman bu konsolun 24 Teraflops değerinde olması şart, her şeyi geçtim, diyelim ki bu nesil felaket işler başaracaklar, her şeyi mükemmel yapıp öne geçecekler, peki 60 milyonluk eski müşterileri ne olacak? Onlara ne sunuldu? Kim onları özel hisettirdi o cihazları aldılar diye? Microsoft bu kişilerin hakkını ödeyemez ve yaptıkları çok büyük bir saygısızlıktır, kendi kullancılarıyla dalga geçmektir, peki yarın bir gün, aynısının yeni nesilde yaşanmayacağının garantisini kim verebilir? Phil Spencer mi? Hayır, o adam hiçbir şeyin sözünü vermez, verse de yerine getirmez, tam tersine Sony, aslında kaybetseydi, bu nesil kaybederdi, çünkü ne Geriye uyumluluk sunuldu, ne de Gamepass gibi bir sistem dünyada aktif hale getirildi, Sony Ps5 ile bu ikisini de yaparsa, Microsoft paçayı Indie özel oyunlarıyla ya da 7 yılda geliştirdikleri Creakdown 3 ile kurtaramaz, yeni fikirler üretilip, yenilikçi sağlam oyunların sunulması gerekir, çünkü bu sefer sadece karşılarında Özel oyun yapan bir firma yok, geriye dönük uyumluluk ve PS Now geldiği gibi Microsoft çok sağlam şeyler sunmaz ise, 100 milyondan fazla Ps4 sahibini kendisine çekemez, çekememekle kalmayıp, büyük kazık attığı eski müşterilerini de Sony'e verir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    hocam e3 ün zirvesidir o sunum. her karesi ayrı bir heycan
  • yigit1044 kullanıcısına yanıt
    Telefonun cpu-gpu'suna da versen 200-300 wattlık bir enerji paketi (kağıt üstünde. pratikte o kadar kolay değil tüm mimari değişmeli buna göre) evet, günümüz mobil işlemcileri bayağı iyiler.

    Ancak x86 tabanlı konsolların cpu'su. Hem kodlama açısından hemde tabi ki total enerji paketi açısından çok daha avantajlılar.

    Telefon dediğimiz aletin içinde max 5 wattlık işlemci var, kıyas kabul etmez


  • Sony Suggests PS5 Reveal Is Happening Soon


    Çeviridir :

    Söz konusu kazanç çağrısı ayın başlarında gerçekleşti, ancak tam not dökümü sadece gözümüze çarptı. PS5 ve piyasaya sürülmesiyle ilgili sorulduğunda, Sony üst düzey başkan yardımcısı ve baş mali işler görevlisi Hiroki Totoki yanıtladı: "Zamanı geldiğinde, yeni ürünü açıklayacağız".

    Totoki daha sonra biraz daha ayrıntıya giriyor: "Bu zamanlamayı akıllıca tartışmak çok zor, ancak bugün itibariyle, geçmişle karşılaştırılabilir bir zaman diliminde rehberlik edeceğiz. Bu yüzden zaman çizelgesini değiştirmeyeceğiz ."

    Totoki "geçmişle karşılaştırılabilir" dediğinde, sadece PS4'ü referans aldığını varsayabiliriz. Mevcut nesil konsolu Şubat 2013'te kendi özel etkinliğinde - PlayStation Toplantısı'nda açıklandı ve daha sonra o yıl E3'te hem gösterildi hem de fiyatlandırıldı. Bu alıntıya dayanarak, Sony'nin çok yakında daha fazla PS5 bilgisi yayınlamayı planladığı anlaşılıyor. Sonuçta, Şubat 2020'nin yarısından fazlasıyız.

    Kaynak :http://www.pushsquare.com/news/2020/02/sony_suggests_ps5_reveal_is_happening_soon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 18 Şubat 2020; 19:54:42 >




  • Tsushima kullanıcısına yanıt
    Phil Spencer gayet iyi isler yapti , nesil basindaki sacmaliklarini biraz olsun toparladi markanin , xbox 5 sene oncesine gore su an sempati duyulan bir marka.

    Ancak haber dogruysa Microsoft Halo Infinite icin 500 milyon $ yatirim yapmis.Yanlis bilmiyorsam Respawn 400 m $ , Insomniac 229 m $ a satildi.Biraz zorlasan Halo maliyetine bu capta canavar gibi 2 firmayi aliyorsun.
    Halo'nun kitlesi belli , ne kadar muhtesem yapabilirsin ki.
    Bu Microsoft'ta hic kafa yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tsushima kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu başlıkta Microsoft konuşmak istemiyorum çok, sonra konu çok dağılıyor, kavgalar çıkıyor. Genel yorumum, rekabet her türlü bizim işimize yarayacaktır, o yüzden ben iki konsolun da olabildiği kadar iyi çıkmasını istiyorum. Eğer Sony olmasaydı Microsoft günümüz neslinde sürekli internet bağlantısı gerektiren ve ikinci el oyun oynanamayan bir konsol dayatacaktı. Microsoft olmasaydı Sony online servislerini iyileştirmek zorunda olmayacaktı, gelecek nesilde PS Now geliştirmesi, geriye uyumluluk gibi şeyler getirme ihtiyacı duymayacaktı belki de. Dolayısıyla, umarım iki konsol da olabilecekleri en iyi şekilde gelir ki Sony de Microsoft da oyuncuların faydasına olan yeni yeni hizmetler-servisler sunsunlar, kendilerini sürekli geliştirmek zorunda olsunlar.
  • wither kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum artık hocam, bu adamdan hayır gelmez :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum, aynı düşüncelere sahibiz, rekabet her zaman iyidir, ve Microsoft'un bu nesil iyi işler yapmasını ben de isterim, oyun oynayan, oyunları seven her kişi, her iki markanın da ayrı ayrı güzel işler yapmasına memnun kalır, oyunculuk bunu gerektirir, burada çoğumuz oyuncuyuz, bizler için en iyisini istiyor ve umuyoruz, kimse bir konsolun ya da bir oyunun kötü çıkmasını belli takıntıları yoksa istemez 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Halo İnfinite 500 milyon $

    İnsomnicac Stüdios 229 Milyon $



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 18 Şubat 2020; 21:12:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tsushima kullanıcısına yanıt
    İki konsolu da kullanıyorum bu nesilde en “özel” hissettiğim an RDR2’yi ekranda ilk kez doğal 4K gördüğüm zamandı.

    Her insanın konsoldan beklentisi farklı demek ki.

    Yine de bu yazdıklarınıza katılacak bir Xbox kullanıcısı bulabileceğinizi sanmıyorum. Siz kullanıyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gyulanemeth kullanıcısına yanıt
    3 ay Xbox 360, 1 yıl da Xbox One kullandım, her iki konsolunda bana göre olmadığını fark edip seneler önce Ps4'e geçiş yaptım, dediğiniz gibi görüşler elbet farklı olabiliyor, Red Dead Redemption 2'yi 4k'da oynamak gerçekten müthiş bir zevk verir, ama bu Microsoft'un başarısı değildir maalesef, mesela bana göre de, Native 4K sunmamasına rağmen 4K ekranda Ps4 Pro'da The Last of Us: Part II oynamak daha iyidir, ve bu, farklı firmaların güzel oyun çıkartacak diye beklemelerinden değil, Sony'nin olaya bizzat dahil olmasından kaynaklıdır, böyle konuşuyorum fakat, muhtemelen sözlerim yanlış anlaşılıyor, bilinmesini isterim ki, Microsoft'a sinirimden kızıyor ve eleştiriyorum, ama bu taraf tuttuğumdan ya da Microsoft'u küçümsediğimden değil, artık gerçekten kendilerini düzeltmeleri gerektiğini istediğimden dolayıdır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tsushima kullanıcısına yanıt
    İşte tamamen farklı beklentiler. LOU2 olağanüstü olacak, çıktığı gün alacağım. Ama neredeyse on yıldır bekliyoruz. Bir daha üç beş oyunu on yıl bekleyeceğim diye yüzlerce başka oyunu daha kötü olan konsolda oynamam. Daha güçlü olana basarım parayı. Diğeri de bulut falan artık..

    Beklentiler böyle farklı iken Xbox müşterisini kandırdı, dolandırdı, saygısızlık yaptı gibi açıklamalar -hele ki şuan müşterisi değilken- gereksiz atar oluyor. Bir yıldır kullanıyorum ben, on numara iş yapıyor adamlar.
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    yani?
  • Ertelendiği haberi düşmedi mi daha PS5'in?
  • Ertelenmeyecek gibi. Sadece Stoklar beklenenin bir tık aşağısında satışlara başlayacaklardır. :)
    Ancak Şuan her iki konsolda erteleme haberleri hakkında tek bir söylemleri olmadı hedeflerini yeniliyorlar Holiday 2020 olarak.
  • Stoklar bir tık aşağı olursa fiyatı da 5-6 tık yukarı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snakefatih

    Stoklar bir tık aşağı olursa fiyatı da 5-6 tık yukarı olur.
    Artık firmaların fiyatlandırması nasıl olacak nasıl bir yol izlenecek. Oyuncuların tepkilerini almamaları gerekiyor. Bekleyip görmek lazım. :)
  • O manada söylemedim Sony fiyatı bellidir de burada mesela 5000₺ den satılacak cihaz stok az diye 7000₺ olur bunu Sony bile yapar resmi bayi demeyin PS4 te aynen böyle yaptı stok sıkıntısı var diye biz daha da pahalıya aldık 2. Parti daha da zamlandı. Dolar euro aynı seviyede idi ama Sony zam yaptı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gyulanemeth kullanıcısına yanıt
    Kolaymi da 1-2 yilda kaliteli bir AAA oyun yapmakta lou2 ye laf atmaya calisiyon. Rdr2 iki yilda mi yapildi?

    Yuzlerce oyuna gelicek olursak. Sonuc ta iki konsol da native 4k 60 fps verecek. Daha kotu konsol derken aralarin da ki grafik farki yada fps bakimindan ne gibi farklar bekliyorsun? Mikroskopla uzak cizim mesafesine 100x zoom yaparak mi oynayacaksin? Bu da demektir ki o yuzlerce dedigin oyunlar ps5 te de inanilmaz olacaktir ve sonucta yine exclusive oyunlar konusacak.
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.