Şimdi Ara

Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: red mercury Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü2 Mobil
5 sn
181.015
Cevap
1.522
Favori
9.836.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
349 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    ben firmaların birbirinden bu kadar habersiz olduğunu sanmıyorum. rakibin donanımını son dakikada öğrenipte çıkışa 9 ay kala bir değişiklik yapacaklarını sanmam. ama zamanında illaki birbirlerini tartıp donanımsal değişiklikler yapmışlardır. durum ne olursa olsun umarım sonucu bizim için en hayırlısı olur
  • alpererez kullanıcısına yanıt
    bunun yeni olmadığını da belirtmiş sonra, delay söz konusu değil yani.
    https://twitter.com/AestheticGamer1/status/1221926490339594241
  • Sony ve Microsoft firmasını çok hafife alıyorsunuz burada. Yok donanımsal olarak geride kalacak, yok Xbox güçlü diye ertelenecek falan filan. Bunlar 2 3 aylık projeler değil. Az çok birbirlerinin ne yapacaklarını biliyorlar. Çok az farkla cihazların sistemleri aynı olur. Belki PS ya da Xbox bir tık altında olabilir o kadar. Öyle aham şaham bir fark olmaz ve çıkış tarihleri birbirine çok yakın olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b0Ni

    bunun yeni olmadığını da belirtmiş sonra, delay söz konusu değil yani.
    https://twitter.com/AestheticGamer1/status/1221926490339594241
    dün reseterada baya tartışıldı. şöyle bir söylenti daha var, aslında ps5in 2019 holiday zamanı çıkış yapılması planlanmış fakat oyun yapımcıları jaguar cpu ile çalışmaya gönülsüz olduklarından dolayı pc mimarisine daha yakın cpu ile değiştirilmiş. aslında bahsedilen değişiklikten dolayı ertelemeden kastın bunun olduğunu söylüyolar. umarım dediğiniz gibi erteleme olmaz, açıklanacağı günü bekleyemiyoruz zaten, çıkışı için 2 sene hiç bekleyemeyiz.




  • PS4 Pro ya iki ayda bir sistem iyileştirme güncellemesi geliyor bu mntıkla ps5 ilk anda sorunsuz gelme ihtimali yüzde sekkiz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 28 Ocak 2020; 12:59:57 >




  • alpererez kullanıcısına yanıt
    Zaten 2020 holiday zamanı çıkış yapacağı söylendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrkmklnc -- 28 Ocak 2020; 14:36:0 >
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    2020
  • FCKöln F kullanıcısına yanıt
    Makro ölçekteki şirketlerin hedef belirleme ve hedefler için stratejik planlar oluşturma ile ilgili genellikle uzun dönemli planları, vizyonları oluyor.Konsolların içerisinde yer alacak donanım 3 sene öncesinden bile belliydi belki de. Her iki şirkette birbirinin izleyeceği adımları biliyordur az çok ve kolay kolay da hataya düşmezler.

    Ama Microsoft cephesi gümbür gümbür geliyorken rakibi Sony'nin PS5 ile ilgili bu sessizliği hiç hayra alamet değil bana kalırsa. Perde arkasında bir şeyler dönüyor olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 28 Ocak 2020; 13:30:46 >
  • alpererez kullanıcısına yanıt
    twitin altındaki yorumlarda şöyle birşey yakaladım. anladığımda kadarı ile sony nin neden ms kullandığı gpu mimarisini kullanamadığını açıklanmış. anlayacağınız iyice at izi it izine karıştı. her kafadan bir ses çıkıyor. ama yakın kaynaklardan yapılan açıklamaları düşündüğümde, arada donanım anlamında bir uçurum olacağını hiç sanmıyorum.

    Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllmag07 -- 28 Ocak 2020; 13:53:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

    güzel haberler gelmeye başlamış, yakında tanıtımı yapılır umarım artık.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lllmag07

    twitin altındaki yorumlarda şöyle birşey yakaladım. anladığımda kadarı ile sony nin neden ms kullandığı gpu mimarisini kullanamadığını açıklanmış. anlayacağınız iyice at izi it izine karıştı. her kafadan bir ses çıkıyor. ama yakın kaynaklardan yapılan açıklamaları düşündüğümde, arada donanım anlamında bir uçurum olacağını hiç sanmıyorum.

    dediğiniz gibi sony sessiz kaldıkça çok fazla spekülasyon ortaya atılıyor maalesef, keşke bir an önce tüm spesifikasyonları açıklansa da gerçeği öğrenebilsek.




  • Omer687 kullanıcısına yanıt
    Çok fazla düşünmeye gerek yok ps5 biraz güçsüz çıkar 3 sene sonra pro ile arayı kapatır öne geçer. Çıkarken de daha çok satar pro çıkarınca da daha çok satar. Öyle her konsol alan Xbox daha güçlüymüş ps5 güçsüzmüş bu ayrıntıları bilmez bilmek zorunda değil zaten. Alır keyfine bakar istediği oyunlar nerede varsa orayı tercih eder çoğunlukta da ps tarafı oluyor bu tercih

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

    bu arada şöyle birşey okudum şimdi bu konu ile alakalı redditte;

    Trademark applications need to have a publicly marketed product tied to them within 4 weeks of filing, otherwise the trademark expires and has to be re-applied for (second application for the same product costs a fee, so companies try to avoid that)

    yani 4 hafta içinde halka açık pazarlanan bir ürün olması gerek, aksi halde tekrar marka tescili almak gerekeceğini ve bunun ekstra masraf çıkaracağını söylemiş. acaba doğru mudur? doğruysa 4 hafta içinde göreceğiz demek oluyor.


    kaynak: https://www.reddit.com/r/PS5/comments/ev3vav/sony_files_ps5_trademark_application_in_europe/fft6hnt?utm_source=share&utm_medium=web2x



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpererez -- 28 Ocak 2020; 14:47:47 >




  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Hocam benim için xbox daha güçlü olsun farketmez ps5 exc oyunları için tercih ediyorum . Çokta fark olacağınıda sanmıyorum .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PS5 için resmi başvuru yapıldı! Tanıtımın ayak sesleri

    PlayStation CEO’su Jim Ryan, CES 2020’de PlayStation 5 logosunu resmen açıklamıştı. Bu açıklama oyun dünyasındaki heyecanı bir adım daha öteye taşıdı. Şimdi ise Sony’nin yaptığı bir ticari marka başvurusu ortaya çıktı. Avrupa’ya PS5 için resmi başvuru sonunda yapıldı. Bu başvuru, konsolun yakında piyasaya çıkacağına işaret ediyor olabilir. PS5’in çıkış tarihi ile ilgili beklentiler yükseldi.

    Sony PS5 için resmi başvuru yapıldı

    Sony PS5 için İsviçre Federal Fikri Mülkiyet Enstitüsü’ne bir marka başvurusunda bulundu. LetsGoDigital tarafından sızdırılan belgeye göre, başvuru 27 Ocak tarihinde yapıldı. Yapılan başvurunun 3 farklı bölüm altında dosyalandığı görüldü. Bu bölümler, etkileşimli bilgisayar yazılımı, bilgisayar ve video oynatıcı, interaktif eğlence olarak sıralanabilir.

    Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |


    Uzun süredir PS5’in çıkış tarihi ile ilgili spekülasyonlar ortalıkta dolaşıyor. Sony tarafından ise konuyla ilgili yapılmış bir açıklama yok. Şirket, yalnızca bu tanıtıma odaklanmış durumda diyebiliriz.

    Ortaya çıkan bu belge ise Sony’nin önümüzdeki ay düzenleyeceği özel bir etkinlik ile konsolu tanıtacağı ihtimalini kuvvetlendirdi. Şirket bununla ilgili iddiaları ne kabul etti ne de redetti.

    Geçen yılın ekim ayında Sony, Japonya’da yaptığı ticari marka başvuruları ile dikkat çekmişti. Bu başvuruda PS6, PS7, PS8, PS9 ve PS10 isimleri geçiyordu. Tabii hatırlayacak olursak, Sony, PS5 markasını 2006 yılında güvence altına almıştı.

    SDN.




  • KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt
    Ortak şirket AMD olunca arada uçurum olacağını ben de sanmıyorum. Bu iki firma yeni konsolun gücü standartları için birlikte bir çerçeve çizmişlerdir. Düşünsene birbirlerinden haberleri hiç yok atıyorum ps5 in grafik kartı GTX 1050 olsun xbox rtx 2080 ti olsun şimdi oyun firmaları kime göre oyun yapacak bunlar kıyas edilecek kartlar değil işlemci için de aynı şey olabilir güç anlamında örnek verdim. Bunlar belli standartın altında konsol çıkarmaz ama ayrıntıda iş farklı olur eğer uçurum olursa aradaki fark firmalar ne yapacağını şaşırır. PC den örnek verelim FIFA 20 21 sadece rtx 2070 ve üzeri kartlarda çalışabilecek olsa önceden daha güçsüz kart sahibi binlerce oyuncu ortada kalır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet iyice kafayı cozuttu beklemekten.Erteleneceğine inananlar var.Donanımı zayıf olur olmaz orası ayrı konuda ciddi ciddi erteleneceği gibi çok komik bir düşünceye nasıl kapılırlar akıl alır değil.ps5 çıkış olarak Ekim-Kasım-Aralık bu 3 aydan birinde çıkacak.3 ü arasında en yüksek ihtimal kasım gibi duruyor.Bazılarıda seri üretime falan geçmiş demişler.Şakamısınız cidden.
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.