Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 TEKNİK KONULAR VE ÇEŞİTLİ ARIZA ÇÖZÜM YOLLARI [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
12
Favori
10.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • grup chatte nat tipi sorunu alıyorum. sesli sohbet yapamıyoruz arkadaşımla. ikimizin de ağ testinde nat tipi 2 çıkıyor. nasıl çözebiliriz ?
  • U_şen kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, şuan 7200 rpm lik fiyatı en uygun ve uyum sorunu olmayacak ne tavsiye edersiniz?
  • Selam beyler , konuyla alakalı olur mu bilemedim fakat usa hesabımdaki arkadaş listemi yeni açtığım

    tr psn hesabına nasıl transfer ederim ps4 te yapılcak işlem yardımcı olursanız sevinirim tşk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 19 Temmuz 2015; 17:37:46 >
  • arkadaşlar ps4 ü daha yeni aldım.Ürünü açtım 10 dk sonra kapandı.Güç düğmesine bastım mavi ışık yanıp sönüyor fakat ps4 açılmıyor.Biraz bekliyorum açılıyor sonra tekrar kendiliğinden kapanıyor.Bu sorunla karşılaşan var mı?Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?Teşekkürler.
  • Merhaba arkadaslar bloodborne un 2,7 gb lik guncellemesini yapamiyorum. Yukleme yaparken belli bir yerden sonra hata veriyor. Ornegin 900mb yukluyor sonra hata verince yeniden baslatiyorum fakat bu sefer kaldigi yerden degilde 800mb den basliyor vede 900 e gelince hata veriyor.

    Oyunu sildim yeniden yukledim,guncellemeyi komple sildim yeniden baslattim hep ayni sey

    Diger oyunlarin guncellemesini sorunsuz yapiyorum ama nedense bloodborne de olmuyor. Yardimci olursaniz sevinirim ne yapmam gerekli?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...
    Bugün 1tb lık PS4 aldım.
    Demo indirdim denemek için.
    Oyunu indirdim, çalıstırdım. Oyun baslarken donuyor. Siyah ekrana düşüyor.
    Biraz beklettikten sonra PS4 hata vermiştir diyor. Ama herhangi bir hata kodu vermiyor.
    Acaba demo da mi sorun var diye dusundum.
    Fifa 15 indirip denedim. Yine ayni sorunu yasadim...
    Sorunla ilgili fikri olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, bende 1 ay önce 1tb PS4 aldım, ilk 2 hafta sorun yoktu fakat son 2 haftadır, oyun oynarken bir anda şiddetli bir bip sesi çıkarıyor ve makine kendi kendini kapatıyor. tekrar açtığımda düzgün kapatılmamış ikazı veriyor haliyle. 10 a yakın kez denedim fakat sürekli oyundayken bip sesinin akabinde kendini kapatıyor, hiç bir yolu yok oyun oynamanın artık.. sorunun neyden kaynaklandığı ve nasıl çözebileceğim hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
  • Arkadaslar fifa16 da ce-34878-0 kodu hatasi aliyorum. Cozumu varmidir acaba ???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikeee kullanıcısına yanıt
    Onu ben de alıyorum. Lanet bir hatadır kendisi ben oyun ile ilgili sorun olduğunu düşünüyorum. Güncelleme beklemeliyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Gençler benim ps4 ü pazartesi garantiye vericem şimdi ilk olarak aleti fabrika ayarlarına getirim mi birde garantiye verirken bütün parçaları ile mi yoksa sadece konsol yeterli olurmu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 fan bozuldu da bunun yedek parçasını nereden alabilirim. İçini açtım temizledim yine çalışmadı. çok az bir süre çalışıyor ısınınca kapanıyor. sadece fan lazım.
  • Merhaba arkadaşlar,

    Geçtiğimiz aylarda bilgisayarımı satarak PS4 aldım herşey çok güzel fakat şöyle bir sorunum var, monitörüm Samsung S23A550H modeli çok güzel bir monitör çok memnunum fakat üzerinde hoparlör çıkışı yok ve evimde Vestel ht cube 9 5+1 ses sistemi var bunu PS4 veya monitöre bağlayamıyorum mecburen Dualshock 4 cihazının ses çıkışına takıyorum ondada ses kalitesi düşüyor ve mikrofonu kullanamıyorum PS4 sisteminin üzerindeki ses çıkışına veya monitöre giden hdmi kablonun arasına bir cihaz takarak ses çıkışını ayırma imkanım varmı yardımlarınızı bekliyorum.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Benim bir sorunum var. Sorunun kaynağı ise "PS4'ümün durup dururken uyku moduna kendini alması". Bu sorunu oyun esnasında aldım hep. Farklı farklı oyunlarda oluyor. İnternette yabancı forumlarda bu sorunu yaşayan bir çok kişi olduğunu gördüm. Araştırmalarım sonucunda bu sorun tekrarladığında şimdilik güvenli modda aleti açıp "rebuild database" yapıyorum. Sorun belli bir süre ortadan kalkıyor. Sonra tekrar olmaya başlıyor.

    Benzer bir sorun yaşayıp daha kalıcı çözüm elde eden var mı yada bu sorunun kökten çözümü için makinayı toptan fabrika ayarlarına mı getirmeliyim? Önerileriniz bana yardımcı olacaktır. Anladığım kadarı ile makina ısınmadan dolayı kendini kapasa yada uyku moduna alsa kırmızı bir ışık çıkması gerekiyor. Kırmızı ışık yanmadığı için problemin ısı olduğunu düşünmüyorum şimdilik.
  • zulfualtikat Z kullanıcısına yanıt
    Hoparlörde rca çıkışı var mı? Varsa bir tane rca to Optical converter ile PS4'e bağlayabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar sa ps4 ümde benım sorunum şu yıldırım düştükden sonra ps4 çalısıyor ama görüntü gelmiyor ve acıldıktan sonra ara sıra kapatıyor su an itibariyle görüntü alamıyorum ama çalısıyor bazen kapatıyor bip yapıp kapatıyor n11 üzerinden kahraman konsoldan alınma cihaz sorunu söledık yüksek voltajdan dolayı yasanan bi arızaymış garantiye girmiyormuş ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz
  • Merhabalar , bu konunun yeri burası değilse şimdiden özür dilerim ama plus hesabım olanı ps4 te ana ps4 hesabi olarak etkinlestirmek istediğimde Bu sistem, ana ps4 hesabı olarak etkinlestirilemiyor. Hesabınızla başka bir sistemi ana ps4 sisteminiz olarak önceden etkinlestirdiniz. Bu sistemi etkinlestirmek için diğer sistemi devre dışı bırakın. HATASI ALIYORUM
    Diğer hesabım ana ps4 sistemi değil onu devre dışı bıraktım sildim ama olmuyor ps plus hesapli sistemimi ana ps4 hesabı yapamıyorum yok mu bunun kökten çözümü ne yapmak lazım?
  • Dostlar, GTA 5'te "ce-34878-0" hatası alıyorum ve cihaz diski çıkarıyor. Psn'le ilgili, save dosyası silmeyle ilgili tüm çözüm yollarını denedim fakat sorun sürüyor.
  • Lutfen yardımcı olun benim ps4 üm yaklaşık 2 yıl 2 aylik media marttan almistim sony garantili. Iki gun once ps4 normal kapatim ertesi sabah acmak icin dugmesine basinca tepki vermedi ve halada vermiyor mavi isik falanda yanmiyor sanki cihaz prize takili degilmis gibi davraniyor acil yardim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    Yeni bir Ps4 Slim sahibiyim ve hayatımda ilk defa oyun konsolu aldım

    Bir sorum olacak tecrübeli arkadaşlara;
    Cihaza usb hdd bağlandığında Windows da ki gibi "güvenle ayır" seçeneği bulamadım? Yani konsolu kapattığımda usb hdd'den "çaat" diye ses geliyor! Belli ki kafa vuruyor bi yerlere! Bu çok sağlıksız bir yöntem ve diske zarar verecektir uzun vadede.

    Kısaca usb hdd'leri ps4 den güvenle ayırmanın bir yolu yok mudur?
  • Biri yardım edebilir mi ? Remote play yapmak istiyorum pc üzerinden bu çıkıyor yüklemeye çalıştığım da. Win 8 kullanıyorum.





  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.