Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34.822
Cevap
287
Favori
1.311.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Bende Ps4 yok ancak insanların elindeki bir cihazın değerini aşırı bir şekilde yitirmesi neden hoşunuza gidiyor anlamadım.Düşük fiyata Ps4 almak isteyebilirsiniz ancak söylediğiniz gibi bir durum olursa sizin de ps4'ü almanız gereksiz olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu "sonynin yaptığı ihanettir"diyenler,neonun çıktığı gün sıcağı sıcağına alacak olanlardır ey ahali.Bunu da buraya yazıyorum.Manipülasyona uğradığınız için paşa paşa alacaksınız.Çünkü medya vs.size bunu öğütlüyor.Onun için ihanettir,şöyledir,böyledir ayaklarını geçelim lütfen
  • konsol oyuncusu oynanabilirlige bakar, grafikle felan pek isi olmaz. konsol sattiran exc oyunlardir.ps4'un exc oyunlari pek tatmin etmedi. daha konsol altin cagini yasamadan yeni bir model cikarmasi hos degil. ismi ps4 fakat bildigin ps3 remastered oldu. bu kadar satan bir konsola destegini cekecegini zannetmiyorum fakat yeni model cikarmasi konsol mantigina ters. insanlar ekran karti parasina 7-8 yil oyun oynuyordu, artik o da mumkun olmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 sahipleri tek tek neo'ya geçiş yapacaklardır. Ben şahsen geçeceğim çünkü dowrange yemiş oyun oynamak istemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar karşı olsa da güncellemenin gerekli olduğunu düşünüyorum (grafik için olmasa da performans için kesinlikle gerekliydi).

    Düşünebiliyor musunuz, yıl 2016 olmuş, PC'de 120-144 Hz monitörlerin de etkisiyle 100 FPS üstü neredeyse standart olmuş, konsolda hala 30 FPS'de (yoğun sahnelerde 20-25 FPS'lerde) oyun oynamaya çalışıyoruz. PS4 NEO ile 1080p@60 FPS standart olacak sonunda, bu işin en güzel tarafı da bu (Jaguar işlemci hala tedirgin ediyor tabi orası ayrı konu).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 20 Nisan 2016; 16:19:23 >
  • Ulan 1 hafta önce şu haberi duysaydım almazdım ps4'ü şimdi bu cihazı çöpe mi atacağız? Zaten adam akıllı 5-10 oyunu var...
  • Bunun hukukta bir yeri var mıdır? Avukat arkadaş varsa onlara soruyorum aldığımız cihazları kandirildigimiz icin iade edebilmemiz mumkun mudur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    Hukuken kandırılma diye bir durum yok. Aldığımız cihazların özellikleri belli. Sony yeni PS4 çıkarmayacağına dair bir taahhütte de bulunmadı. Sadece 14 gün geçmeden cayma hakkınızı kullanabilirsiniz.
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    Avukatım. Adamlar kimseye 5 yıl yeni konsol çıkarmayacaklarını taahhüt ederek mal satmıyor. Bizim gibi kara avrupası hukuk sisteminin geçerli olduğu ülke mahkemelerinde bir sonuç çıkmaz, hele ki Türkiye'de :) Şansını denemek isteyen varsa örf ve adetin hukukun asli kaynakları arasında yer aldığı Anglo-sakson hukuk sisteminin geçerli olduğu bir yerde (ABD, Birleşik krallık vs) dava açsın derim. Konsol güncellemelerinin 6-7 yılda bir oluşu bir örf-adet olarak düşünülebilir ne de olsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 21 Nisan 2016; 2:14:55 >
  • Gölge kalitesi ve antialiasing in önceki nesilden neredeyse hiçbir oyunda farkını göremedim. Halen low detayda çamur gibi gölgelerle oyun oynuyoruz. Bu yeni konsolda da gölgelerden ve aa dan kısıp fps yükselteceklerse hiçbir anlamı olmayacak.
  • "Daha iyi grafikli, daha hızlı ps4" mantığı olduğunu ben de düşünmüyorum -ki bazı istisna ex oyunları saymazsak- bu olacaksa bir upgrade değil ps3 ps4 arası gibi bir konsol jenerasyonu farkı olur (nihayetinde ps3 teki yeni oyunlar daha iyi grafiklerle ps4 de de çıkıyor.) ve bu, elinde 50 milyona yakın satan bir ps4 ve kullanıcısı varken sony nin kendi ayağına sıkması olur, benim gibi çoğu kişi artık yüzlerine bile bakmaz. Düşüncem 4k ve vr için uygun bir ps4 olacağıdır, dileyen işine geleni alır. Doksanlardaki ilk PS i kullananlar varsa bilirler, ona da zırt pırt aparatlar çıkar upgrade yapardık tabir-i caizse. Mesela bugün ki duruma çok benzemese de teknoloji ilerleyip vcd ler yaygın hale gelince sony bir parça piyasaya sürmüştü ve bunu ps a takınca vcd filmleri izleyebiliyorduk. Zaman geçtikçe buna benzer şeyler piyasaya sürmüşlerdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PÜSKÜLLÜ MORUK -- 20 Nisan 2016; 16:51:05 >
  • Burda herkes bir konuyu atlıyor..alet ne kadar güçlü olursa olsun çıkan oyunlar önemli..ps4 ü kullanan kimse şu oyunlar müthişti ne oynadım be diyemez..bloodborne dışında akla kazınmış oyun yok..diğer çıkan ps4 neo yada bu tür oyunlar çıkarsa hiç mantıklı olmaz bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 tl den aşağı olmaz fiyatı. Aynı fiyat bandında çıkması imkansız. 4k tv olmadanda bi anlamı yok. 2500 de o. Gereksiz yatırım ha alana saygım var o ayrı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam ps4 almak karar vermişken şimdi ekimi bekliyecez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No more 4.5

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni konsol varsa bende ortaya çıkarım.

    Bundan sonraki macera Neo desenize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 kullanıcılarına ne olacak peki bir bilgi var mı bununla ilgili veya önümüzde çıkacak olan oyunlarda yapımcılar ps4 bize artık yeterli gelmiyor diyip ara nesil konsola oyun çıkarmazlarsa ne olacak ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_

    Yeni konsol varsa bende ortaya çıkarım.

    Bundan sonraki macera Neo desenize.


    Hoşgeldin hocam bu nesilde Matrix'e akıyoruz

    />




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CON VAYNE

    "Daha iyi grafikli, daha hızlı ps4" mantığı olduğunu ben de düşünmüyorum -ki bazı istisna ex oyunları saymazsak- bu olacaksa bir upgrade değil ps3 ps4 arası gibi bir konsol jenerasyonu farkı olur (nihayetinde ps3 teki yeni oyunlar daha iyi grafiklerle ps4 de de çıkıyor.) ve bu, elinde 50 milyona yakın satan bir ps4 ve kullanıcısı varken sony nin kendi ayağına sıkması olur, benim gibi çoğu kişi artık yüzlerine bile bakmaz. Düşüncem 4k ve vr için uygun bir ps4 olacağıdır, dileyen işine geleni alır. Doksanlardaki ilk PS i kullananlar varsa bilirler, ona da zırt pırt aparatlar çıkar upgrade yapardık tabir-i caizse. Mesela bugün ki duruma çok benzemese de teknoloji ilerleyip vcd ler yaygın hale gelince sony bir parça piyasaya sürmüştü ve bunu ps a takınca vcd filmleri izleyebiliyorduk. Zaman geçtikçe buna benzer şeyler piyasaya sürmüşlerdi.

    PS4 Neo'nun GPU gücü PS4'ün 2 katını geçiyor şu anki veriler ile,yani bu sadece VR oyunları daha kaliteli olsun diye yapılan ufak bir güncelleme değil ciddi bir sıçrama olacak tüm oyunlarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: speedycruiser

    2000 tl den aşağı olmaz fiyatı. Aynı fiyat bandında çıkması imkansız. 4k tv olmadanda bi anlamı yok. 2500 de o. Gereksiz yatırım ha alana saygım var o ayrı.

    Fiyat 399$.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.