Şimdi Ara

PLAKA BASIMI İLE İLGİLİ SORULAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Araç muayenesinde ağır kusur olarak plakadan kalan araç sahipleri emniyete değil, plaka basım merkezlerine başvurmaları gerekmektedir. Bu konuda internette yanıltıcı bilgiler bulunmakta. Plaka basımı ile ilgili başka sorular var ise yardımcı olabilirim.



  • Ben zamanında plakam kırım diye emniyete gittim, plakayı teslim edip bir yazı aldım, o yazı ile plaka basım merkezine gidip bastırmıştım. Belki plakası kırılan varsa bu bilgi de burada dursun.
  • Beninm araba da muayeneye girse plakadan kalacak. İki plakanın basım ücreti ne kadar? Gün içerisinde basılıp teslim ediliyor mu?

    Muayeneye girmemiş ama plakası hatalı kişilerin izlemesi gereken adımları yazar mısın
  • theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle emniyete gidip plakaların zayi olduğu için EK-45 formu almanız gerekiyor. EK-45 formu aldıktan sonra plaka basım yerlerine giderek plakanızı bastırıyorsunuz. Tek plaka 15.5₺ Çift 31₺ ücretlendirilir. Bu basım ücretidir emniyet kısmında ücret alınıyor mu bilmiyorum bu şekilde plaka basımı için gelen insanlardan öğrenip yazarım. Plakalar aynı gün içerisinde 15-30 dakika arasında teslim edilir.
  • Selam arkadaşlar bu gün plakamdaki vida deliğinden dolayı aracım muayeneden kaldı, şimdi ben şoförler odasına direk gitsem plaka yenileyebiliyor muyum, bende direk şoförler odasına gidilecek diye duydum ancak İnternet te önce randevu alıp trafiğe gideceksin şeklinde bilgiler var, yardımcı olursanız sevinirim.
  • Hayır dostum muayneden kalan araçlar direk şöförler odasına geliyor emniyet ile işi yok internette çok yanlış bilgi var ben basımda yetkili olduğum için böyle bir konu başlığı açtım. Gelen kişiler de internette emniyete gitmesi gerektiğini söylemekte bu bilgi yanlış.
  • Merhaba, araç konusunda çok titiz biriyim. Geçen ay insan olmayan bir vatandaş vurup kaçmış aracıma. Tamponu komple boyattım fakat plakada boya atması ve yamulma mevcut. Plakalarım orjinal mühürlü vs. hiç bir sıkıntısı yok fakat temiz gözükmesi adına yeni plaka bastırmak istiyorum. İzlemem gereken yol nedir ?
  • Muayeneden kalan aracımı direk şoförler odasına giderek plakayı değiştirdim, Pendik deki şoförler odasına gittim muayene kağıdını alıyorlar birde ruhsat fotokopisi çekiyorlar sonra plakayı basıyorlar 2 saat sürdü, biraz yoğunlar ben oradayken sürekli birileri geldi, muayeneden kalmayan plakaları direk şoförler odası değiştirmiyor, bir kişinin plakası 4-5 vida deliği vardı muayeneden geçmiş değiştirmediler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vortex35

    Merhaba, araç konusunda çok titiz biriyim. Geçen ay insan olmayan bir vatandaş vurup kaçmış aracıma. Tamponu komple boyattım fakat plakada boya atması ve yamulma mevcut. Plakalarım orjinal mühürlü vs. hiç bir sıkıntısı yok fakat temiz gözükmesi adına yeni plaka bastırmak istiyorum. İzlemem gereken yol nedir ?

    Eski plakayla trafiğe gidin onu imhaya alıp yenisinin basımı için belge veriyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.