Şimdi Ara

Pkk'nın 13 Kişiyi Devlet Bombaladı Yalanı ve Algıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Pkk artiklari forumu elegecirmis anlasilan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt

    Hdp secmenini kazanma konusunda hem fikirim seninle.

    Ama maalesef isin gidisati bu degil...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim bu 13 insandan haberimiz yok diyen samimiyetsiz kitle.
    Hdp li belediyelere kayyum atandiginda oralara kosup gitmek yerine,diyarbakir annelerine gitseydiniz haberiniz olurdu...pkk yi aklamaya calismaktan vaz gecin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Allahda seni guldursun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ormanı bile yakan bu soysuzlardan barış güvercini diye bahsedenlere, onlardan medet umanlara yazıklar olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay belli Soyluyu parlatmak ön plana çıkartmak çünkü Erdoğandan sonra Akp başına geçecek lider yok.Kılıçdaroğlu bugün istifa etse M.Yavaş başa geçse oylarını %10-20 artırır Chp nin.

  • Engellemis, ustune takmis kafayi derdini emniyete anlatirsin yazip duruyor. Gider anlatiriz, sayende emniyetten tanidiklarimiz olur.

    Konu sahibini kaynak kullanmadigi icin elestiricem. Sonra ben kaynak kullanmadan Tsk ya iftirada bulunacam. Ne kadar akilliymisim ben ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alvete A kullanıcısına yanıt

    Suç uydurma suçundan dava aç.Senin yazdıkların suç teşkil etmiyor ama o suç olmayan ifadeyi suçmuş gibi gösterdiği için mahkemelik olur.Yaşlandırırsın bi güzel ;)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam benim canimi sikacak seylerle ugrasirsam, o da ugrasir. Kendi yorumunu gondermisse zaten kendi sucunu kendi gondermis demektir. Ben hayatimda hdp ye oy vermedim ama 6 milyon hdp secmenini pkk ile bir tutup birden fazla yorumunda terorist dedi. Ben onun sikayet kaydini okusam kendisini halki bolme, ayristirma sucundan emniyete cagiririm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 20 Şubat 2021; 0:53:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan ve algı diyorlar da devlete 2-3 olaydan sonra güvenim kalmadı. Birincisi pkk helikopteri vurmuştu tsk kırıma uğradı düşürülmedi dedi. Bu pkk videosunu koydu sonra çark ettiler. Işıdin yaktığı 2 asker vardı televizyonda konuşturmadılar tartıştırmadılar bile. Suriye savaşının ilk zamanları gerekirse sınırın ötesinden 2 roket sallarız demişlerdi.


    Benim gibi yaşı belli seviyelere gelenler yıllarca devlet lafını çok duydu. Sıktı artık. Her zaman objektif ve gerçeğin peşindeyim. Devlette yalan söyler bu örgütte. Devletin dediğini sorgulamak pkkyı tutmak değildir. Herkesin kendi fikirleri ve aklı var. Fikir aşılama mevzusu ergenken olur.


    7 haziran seçimlerinden sonra televizyonlarda bazı şeyler hiç gösterilmiyor ve söz verilmiyor diye bittiğini sanmıyorum. Sadece görmezden geliniyor.


    Ayrıca bizim millet yan yanayken başka konuşur burada ve topluluk içindeyken başka konuşur. Şu yaşıma kadar bu konuları kimle konuştuysam pkk ile mücadelede şehit sayıların devletin gizlediğini söylediler. Bunu birçok kişiden duyduğum için yazdım çoğu sıradan insanlardı şunu da belirteyim hiçbiri de kürt kökenli değildi.


    Şimdi bunları yazdım diye rahatsız olan ve her türlü şeyle yaftalamaya çalışanlar olur. Çakma vatansever ve milliyetçi laflara gerek yok. Çünkü böyle konuşanların ağzı başka icraati başka. Geçmişte duvarlara kafir devlet yazanlar, istiklal marşında ayağa kalkmayanlar başımıza vatansever kesildi.





  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Burda devleti hata yapmayan,yalan söylemeyen,Allah gibi gören kesime anlatamazsın.Ülke öyle saçma bir hale geldiki hükümeti Ya da TSK yı eleştirmek PKK sempatizanlığı sanıyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.