Şimdi Ara

piskologlar kadar boş bir meslek yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
8.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4 sene aldıkları dandik eğitimden sonra kendilerini doktor gibi görüyorlar :D piskoloji okuyan ve yeni bitirmiş arkadaşlarım var hepsinde tespit ettiğim şey inanılmaz derece bir kendini beğenmişlik ve yüksek kültürlü bir insan olduğunu zannetme var okudukları kitaplara baktım illa herkesin bir kez okuduğu ama işe yaramayan kişisel gelişim kitapları gibi ve bu insanlar mezun olduklarında terapiler için insanlara kişisel gelişim kitabı ağzıyla dolandırıp yüksek fiyatlar talep ediyor en dandiği 2 bin tl fiyat çekiyor geçen birine konuşmak için gittim anlattım derdimi işte bana kitaplardan ezberlediği yok california deneyindeki fareleri yok losangeles deneyini anlatıyor bide kendisini övüyor ben türkiyedeki sayılı piskoloklardanım ilk 10 na girerim 10 bin tane hastayı iyleştirdim diye ağız yapıyor bana terapinin 1 ay süreceğini fiyatının da 6 bin tl olduğunu söyledi bende 15 gün sonra şehir dışına çıkmam gerekiyor diyince o zaman seni yoğun terapiye alırız dedi :D orda işin para olduğunu anladım aşşağıya yukarı hepsinin böyle bir cerrah havası var gerçekten dünyanın en boş mesleklerinden biri olduğuna kalıbımı basarım hele bide kadın piskologlar var alayı feminist







  • Bence de boş bir meslek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana gerekli olan şey psikolog yazmayı öğretecek bir Türkçe öğretmeni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağla
  • burda o kadar para bayılacağınıza açın youtube'dan jordan b peterson videolarına bakın.türkiye'deki çoğu meslektaşına göre 100 kat daha faydalı olur sizin için.hatta isterseniz kitabını alın okuyun bu kadar para vereceğinize.
  • Birileri yine psikoloji kazanamamış
  • kendini beğenmişlerin hepsi uzak durulması gereken tiplerdir ister odtülü olsun ister pgibolog olsun
  • okumadım ama kesinlikle katılmıyorum çünkü bir kaza geçiren birisinin bir tarafı kesildiği zaman oranın dikilip kanamanın durdurulması gerekir aynı şekilde zihinde böyledir. Bir yakınınız vefat eder, sevgiliniz sizi terk eder veya bambaşka bir şey olur zamanla unutacağınızı düşünürsünüz ama unutamassınız.

    Psikoloji okuyanların zaten kendisini çok aşırıya kaçmadan üstün görmesi beklenirki hastasını tedavi edebilsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganker -- 30 Eylül 2018; 18:44:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dedi sütcü imam iktisat okuyan cocuk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alinda98

    Birileri yine psikoloji kazanamamış
    inşaat mühendisiyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Holy Templar

    burda o kadar para bayılacağınıza açın youtube'dan jordan b peterson videolarına bakın.türkiye'deki çoğu meslektaşına göre 100 kat daha faydalı olur sizin için.hatta isterseniz kitabını alın okuyun bu kadar para vereceğinize.
    psikologa gideceğinize gerçekten hayatın içinde geçmiş ve başarılı olmuş insanların yanına gidin konuşun bir işi yapmış olan anca size yardımcı olabilir sıcak evinde osura osura öğrendiği bilgilerle insan piskolojisi düzeltemezsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ebedi Dumura Uğratıcı

    kendini beğenmişlerin hepsi uzak durulması gereken tiplerdir ister odtülü olsun ister pgibolog olsun
    bir insan kendini beğenmiş ise zaten bilgisi azdır ve kompleks yapıyor demektir ben bu yaşıma kadar gerçekten başarılı ve bilgili olan birinin kendini beğenmiş olduğunu görmedim hatta tam tersi mütavazi olurlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ganker

    okumadım ama kesinlikle katılmıyorum çünkü bir kaza geçiren birisinin bir tarafı kesildiği zaman oranın dikilip kanamanın durdurulması gerekir aynı şekilde zihinde böyledir. Bir yakınınız vefat eder, sevgiliniz sizi terk eder veya bambaşka bir şey olur zamanla unutacağınızı düşünürsünüz ama unutamassınız.

    Psikoloji okuyanların zaten kendisini çok aşırıya kaçmadan üstün görmesi beklenirki hastasını tedavi edebilsin.
    neden katılmadığını da yazarsan bir anlamı olur
  • mojman kullanıcısına yanıt
    Haklısınız editliyorum şimdi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • daha psikolog yazmayı bilmiyorsun burada psikolojiyi küçümsüyorsun. psikoloji bilimi neyi inceler desek belki onun cevabını bile veremicek olan bu insan, kişisel gelişim kitaplarıyla bilimi bir tutuyor.
  • he sen tabi fırsatçı olanlara denk geldiysen onu bilemem.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Swonz

    Sana gerekli olan şey psikolog yazmayı öğretecek bir Türkçe öğretmeni
    haklısında saçmalık değil mi ama ? 2 sessiz harfin yanına sesli harf gelmesi gerekiyor
  • Yahu bu forumdakilerin psikologlarla alıp veremediği ne anlayamadım bir türlü. 5000 TL(en az) verince direk düzeleceğinizi mi düşünüyorsunuz. Her özel doktorun bir ünü var, parası var, kalitesi var. Bunları araştırıp o doktora gitmek önemli. Yoksa emin olun bazı devlet hastanelerinde yapacağınız 30-40 dakikalık seans, 5000 TL'lik özel doktorlar ile aynı kalitede olacak. Hatta daha iyi bile olabilir. Ben 2 yıl önce devlet hastanesinde psikoloğa gitmiştim oradan biliyorum.
    Devlet hastanesi diyip geçmeyin, nasıl olsa bedava. Şansınızı deneyin en azından. Ancak devlet hastanesinde psikiyatristler genelde 2 dakikada karar verip ilaç yazıp yolluyor. Siz ilacı boşverin, bir şekilde psikologa gitmeye çalışın.
  • Ben bir tıp öğrencisi olarak kendilerini doktor zannetmelerine,öyle nitelendirmelerine dahi karşı çıkmıyorum.Bana göre psikologluk da binevi doktorluktur zaten.

    Bu arada çok saygı duyarım psikologlara.Psikiyatristlerden alamadığım faydaları psikologlardan almışımdır.

    Çok kibirlisin dostum,inanılmaz bir şekilde nefret dolusun.Yaşadığın 3-5 deneyimle psikologlar üzerinden genellemeler yapman çok küstahça.Büyük ihtimal sadece Türkiye'deki birkaç psikoloğu görüp,deneyimleyip böyle bir konu açtın.

    Psikoloji kadar detaylı ve önemli bir bilimi tanıdığın psikologlar üzerinden bukadar basite indirgemeye çalışmak zırvalıktan öte değildir.
  • Bir mesleği böylesine aşağılama çabaları gerçekten çok enteresan geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.