Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ SMART Akıllı Cep Telefonu (Yeni Model) ‖‖ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
5
Favori
12.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şarj olayı düzene girdi %36 dan doluya 2 saat sürdü.Pil ayarlarında sarfiyatı yüksek olanları silip başka uygulamalar yüklüyorum.mesela accuweatker çok harcıyordı şeffaf saatli hava durumunu kurdum çok başarılı.Birde Es task manager kurdum o da başarılı uygulamaları kapatmakta.Note defteri olarakta googledan keep.
  • ben telefonu anneme yeni aldım kaç gündür kılıf arıyorum ve ekran koruyucu yanlışlıkla gelen ekran koruyucuyu kaybettim hiç bir yerde yok.yetkililerin bu kılıf çeşitliliğini artırmaları gerekir kapaklı kılıf istiyor annem ya piranha 4 5 çeşit yaptırıp sitelerine eklesinler yada buna uyan çeşitleri söylesinler kılıfsız bu telefon boyanmamış ferrari ye döner kimse yüzüne bakmaz üç gün sonra pastan çürür..............
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oraner

    ben telefonu anneme yeni aldım kaç gündür kılıf arıyorum ve ekran koruyucu yanlışlıkla gelen ekran koruyucuyu kaybettim hiç bir yerde yok.yetkililerin bu kılıf çeşitliliğini artırmaları gerekir kapaklı kılıf istiyor annem ya piranha 4 5 çeşit yaptırıp sitelerine eklesinler yada buna uyan çeşitleri söylesinler kılıfsız bu telefon boyanmamış ferrari ye döner kimse yüzüne bakmaz üç gün sonra pastan çürür..............

    türkcell t60 silikon kılıf+ kırılmaz cam 10 15 lira,Kırılmaz cam tam oluyo,kılıf ta tam uyuyo sadece arkada hoparlor için bide üst kısımdan şarz etmek için delik delmen gerekiyo,makasla iki dakkalık. Orjinal olsa iyi olur tabi ama yok,Ben bu şekil yaptım oldukçada güzel oldu.
  • tedirgin011 kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun ilgin için sağolasın
  • ürünleri satmak istemiyorlar heralde bir bile inceleme görmedim
  • Değerli arkadaşlar merabalar... şu an piranha iq smart modeli ile ufak bir sorun yaşıyorum. Hanımın telefonu gm discovery 2 mini idi.. şarj soketi arıza nedeniyle iki haftadır serviste.. o telefonsuz kalmasın diye, piranha yı geçen hafta ona verdim.. fakat birkaç saat kadar önce telefonun ekranının çok karanlık olduğunu fark ettim.. elime aldım, ekran parlaklığı ayarları orta üstü olmasına rağmen pil az modundaki gibi kısıktı.. ama pil yeteri kadar vardı, yüzde 75 civarı idi.. ekran ışığını en kısık haline getirip geri açayım dedim, yapmaz olaydım, ekranı bir kararttım bir daha açamadım.. olay bu.. şu an ekran tümüyle karanlık.. bazı ekran kilidi sesi, ses açma seviye sesini vs yapıyorum duyuyorum ama ekran karanlık.. olmadı yapamadım.
    eşime teslim etmeden önce, telefonu hard reset yaptım, wipe data cache vs malum işlemleri yapmış, fabrika ayarlarına dönmüştüm.. bari hard reset yapayım, ilk haline gelsin dedim.. olmadı, onu da yapamıyorum.. kafam iyice karıştı.. power tuşu ve ses kısma tuşu ile birlikte yaparsam çince menüler geliyor... ses açma ve power tuşu ile yaparsam minicik beyaz yazılarla üc satır recovery, fastboot, normal seçenekleri yazan bir menü geliyor.. o klasik recovery mode seçeneğini getiremedim bulamadım yapamadım..
    acil yardım istiyorum. umarım sorunumu anlatmışımdır.. servise vermek istemiyorum telefonu.. şimdiden herşey için binlerce teşekkürler. selamlar saygılar




  • telefonda bildirim ledi var mı? Eğer yoksa öndeki flası bildirim ledi olarak kullanabilmenin bir yolu var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 7 Kasım 2016; 0:55:49 >
  • Piranha almayın aldırmayın.

    Arkadaşlar şimdiye kadar hiçbir telefonum arıza yapıp değiştirmemiştim.

    Dolayısıyla hesaplı ve özelliklerinin iyi olmasından dolayı piranha iq smart almıştım.

    Fakat 6 aylık telefon geçen gün elimdeyken durduk yere ekranında çizgiler oluştu. Sonra ekran komple kırmızı çizgilerle kaplandı. Telefon ne yere düştü nede başka birşey.

    Servise gönderdim. Servis bana ekran kırık 250 tl vereceksin diyor. Ekranın bırakın kırığı, çizik bile yok. Durumu kendilerine ilettiğiimde içten kırıkmış diye cevap verdiler.


    Yani içleri güçleri yalan.

    Birdaha piranhanın yanına yaklaşmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 24 Kasım 2016; 12:6:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayhani

    Evet İQ smart ile on günü devirdim. Merak edenler için biraz bahsedeyim. Öncelikle şunu söyleyeyim, telefonda fiyat/performansa bakan, yani telefona çok para bayılmayı sevmeyen biriyim.

    Telefonu hepsiburadanan 499 tl'ye aldım. Ürün çok ince ve çok hafif. Arka kapağı çizilmeye müsait ve çok kaygan. Dolayısıyla kılıfsız kullanmak pek mümkün değil. Ben sitesinden 30 liraya orjinal kılıf aldım. 500 liralık telefona 30 liralık kılıf bana pahalı geldi. Ama kılıf güzel, kapaksız saydam ve telefonu daha şık gösteriyor.

    Kullanıma gelelim. Telefon görünüş olarak, benim diyen telefonlardan geri kalır bir görünüşü yok. Şık bir görünüşü var.

    Bu telefonu çok araştırdım, özellikle android one alacakken vazgeçip bundan aldım.

    Ramı işlem hızı gayet iyi. Pek oyun oynamam, meraktan asphalt 8 yükledim, en ufak bir takılma yapmadı. Ses kalitesi güzel. Kamera güzel çekiyor zaten kamera ile ilgili burda fotolar verilmiş(Çok üst model telefonla foto çekmedim, onun için fotoları diğer telefonlarla karşılaştıramyıcağım, bence yeterince güzel). İnternete çok hızlı giriyor. Hafızası yükle yükle bitmiyor, 12 gb civarında boş alanı var. Telefonun çekimi sorunsuz.

    Burası önemli! Türkcell, telefonunuz 4.5g ile uyumsuz diyor, sim kartı değiştirseniz dahi 4.5 g'yi kullanamazsınız diyor. Fakat ben olsun sim kartı değiştirin deyip değiştirdim. Sonuç, süpriz 4.5g emrinizde. Hem wifi, hem de 3g-4g hızı çok iyi.

    Pil performansı, benim gibi oyun oynamayanları bile sabahtan akşamı anca çıkartıyor, keşke telefonu az birşey daha kalın yapsalardıda biraz daha güçlü pil taksalardı tadından yenmezdi. Birde telefon oyun oynarken vs arkası hissedilir derecede ısınıyor.

    Sonuç olarak.
    499 tl gibi bir rakama.
    4.5g destekli
    16 gb hafızalı
    2 gb ramli
    1.3 ghz quad işlemcili başka telefon yok.

    Eğer sizde logoya takılmayacaksanız, normalda bu özellikte 1000-1500 tl'lik telefonlar yerine tercih edebilirsiniz.
    Herkese tavsiye ederim.

    NOT: Piranha servis hakkında birkaç birşey yazayım. Kılıfla birlikte 17 liraya bluetoothlu selfi çubuğu aldım fakat çubuk çalışmadı(Olabilir). Bende ümitsizce 0850'li müşteri hizmetlerini aradım hiç ilgileneceklerini düşünmüyordum. Neyse telefon şaşırtıcı şekilde hızlı açıldı gayet ilgili bayan bana bir numara verdi bu numara ile mng kargo ile ücretsiz ürünü gönderin dedi. Bende ürünü bugün gönderdim. Bakalım sonuç ne olacak gelişleleri yazarım. Ama servisin ilgisi güzeldi.



    Burda yazdıklarımı geri alıyorum.

    Telefonda altı ayda durduk yere ekranda çizgiler oluştu, sonra ekranın bu çizgiler kapladı. Servise gönderince ekran İÇTEN kırık diyor, yalana bak.

    Sonuçta 5 para etmez telefonmuş.

    NOT: Ayrıca arızaya gönderdiğim bluetoothlu selfi çubuğu kayboldu gitti ne arayan var ne gelen var.




  • ayhani A kullanıcısına yanıt
    Piranha şirket politikası tamir ve servisten insanlara yüklü miktarda ücret çıkarıp burdan para kazanma. Yani telefonun garantisiyle alakali yapılması gerekenler için ücret talep ediliyor.Garantisiz telefon satıyorlar Üstelikte bizim sayemızde haksız para kazanma ve ticaret yapma anlayıslari var.

    Bunu ben gördüm bizzat ve ayrıca adanadakı anlaşmalı servisleri bana aynen piranhanın yaptıklarını pisliklerini ve müşteriyi soyan mağdur eden olayları ve daha fazlalarını söyledi. Daha neler neler.anlattı.

    Piranhanın telefonunu bende alma gafletınde bulundum. Kesinlikle daha çöpünu almam. Müşteriyi aptal yerine koyan ve soymayı amaç edinen bir firma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ellekem

    Piranha şirket politikası tamir ve servisten insanlara yüklü miktarda ücret çıkarıp burdan para kazanma. Yani telefonun garantisiyle alakali yapılması gerekenler için ücret talep ediliyor.Garantisiz telefon satıyorlar Üstelikte bizim sayemızde haksız para kazanma ve ticaret yapma anlayıslari var.

    Bunu ben gördüm bizzat ve ayrıca adanadakı anlaşmalı servisleri bana aynen piranhanın yaptıklarını pisliklerini ve müşteriyi soyan mağdur eden olayları ve daha fazlalarını söyledi. Daha neler neler.anlattı.

    Piranhanın telefonunu bende alma gafletınde bulundum. Kesinlikle daha çöpünu almam. Müşteriyi aptal yerine koyan ve soymayı amaç edinen bir firma.

    Size katılıyorum.

    Ben bu işi tüketici mahkemesine taşıyacağım. Eğer sorunu tüketici mahkemesi ile çözersem, ahdım olsun o cihazı çekiçle kırıp videosunu youtube yükleyeceğim.




  • ayhani A kullanıcısına yanıt
    Verin Thh ye. Biraz uzun sürer ama olumlu sonuç alırsınız. Bunlar kısa yoldan vatandaşı soyup zengin olayım köşeyi döneyim diyen is ve ticaret ahlaki olmayan firmalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karar lehte çıkarsa paranızı almak için hepsıburada ya telefonu göndermenız gerekli ama. kırarsanız olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon aslında 10 numara hızlı ve çok kullanışlı. Gerçekten güzel bir telefon. Ama şarjı 1 gün zor dayanıyor. Şarj olması 4-4.5 saat sürmesi normal mi acaba?
  • atlantikkkkk A kullanıcısına yanıt
    4-5 saatler normal değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atlantikkkkk

    Telefon aslında 10 numara hızlı ve çok kullanışlı. Gerçekten güzel bir telefon. Ama şarjı 1 gün zor dayanıyor. Şarj olması 4-4.5 saat sürmesi normal mi acaba?

    3 satte şarj oluyor, ekran ışığını otomatiğe aldım,konumu kapattım,es görev yöneticisi yükledim.Bende şarzından şikayetçiydim,Dediklerimi yapınca şarz gün bitiminde %40 45 kalıyor,ikinci gün öğleden sonra bitiyor.
    Arka planda çalışan uygulamalar çok batarya harcıyor,Dediklerimi yaparsanız sizde şarjın günü çok rahat çıkaracağını göreceksiniz.
    Not: yoğun olarak kullanıyorum telefonu,Ben çok memnunum ikinciyi de aldım.
  • tedirgin011 kullanıcısına yanıt
    AMA ben yoğun olarak kullanmıyorum . Günde yarım saat telefon görüşmesi yaparım en fazla ve sadece face, twiteer ve bir tane haber sitesi var onu takip ederim o kadar. Oyun hayatta oynamam. Başka hiçbir şey için kullanmam. Yani çok aktif bir kullanım olmamasına rağmen günü zor çıkarıyor akşam koştura koştura prize gidiyorum. Telefonumu bugün gönderdim bataryasından dolayı bakalım ne olacak. Bazen %50 ve %60 şarj gösterirken kapatıp açıyorum telefonun şarjı %20 lere düşüyor. Ya zaten bataryasını görüntüsü düzgün değildi. Üstü pürüzlüydü hem gözle görülüyor hem de elle zaten anlaşılıyordu. Batarya olayını atlatabilirsek telefon çok işime yarayacak ondan şüphem yok kesinlikle! O yüzden hiç değişim veya iade talebinde bulunmadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atlantikkkkk

    AMA ben yoğun olarak kullanmıyorum . Günde yarım saat telefon görüşmesi yaparım en fazla ve sadece face, twiteer ve bir tane haber sitesi var onu takip ederim o kadar. Oyun hayatta oynamam. Başka hiçbir şey için kullanmam. Yani çok aktif bir kullanım olmamasına rağmen günü zor çıkarıyor akşam koştura koştura prize gidiyorum. Telefonumu bugün gönderdim bataryasından dolayı bakalım ne olacak. Bazen %50 ve %60 şarj gösterirken kapatıp açıyorum telefonun şarjı %20 lere düşüyor. Ya zaten bataryasını görüntüsü düzgün değildi. Üstü pürüzlüydü hem gözle görülüyor hem de elle zaten anlaşılıyordu. Batarya olayını atlatabilirsek telefon çok işime yarayacak ondan şüphem yok kesinlikle! O yüzden hiç değişim veya iade talebinde bulunmadım.

    umarım sorununuz kısa sürede çözülür,endi kullandığım iqsmart 1.5 gün rahatlıkla gidiyor,İkinciyi babama aldık babam çok oynamaz telefonla 3 gün rahat gidiyor şarjı.
    Ama telefon orjinal hali ile geldiğinde günü çıkarmıyordu,1 saatte % 5 % 8 gibibeklemedeyken bile şarjı gidiyordu.
    Nova louncher her telefona ilk yüklediğim uygulama olur.Es task manager boyutu küçük ama batarya konusunda cok etkili bi program,Batarya bitiyor diye araştırmalarım sonucunda bu proğram % 100 etkili oldu diyebilirim.Facebook ve facebok messengerkullanmıyorum aşırı ram ve batarya yiyor,onun yerine facebok lite yüklüyorum mesela,Tarayıcı olarak dolphin zero kullanıyorum boyutu 500 kb sadece ama hangi siteye girersen gir çıkarken tüm kendi önbelleğini temizleyip çıkıyor proğramdan.
    Sizin sorun muhtemelen bataryadan ama sorun çözülünce de sorunsuz hali ilede günü çıkartmakta zorlanıyor telefon.Dediğim gibi bikaç ayar,basit proğramlar ile batarya konusuna çözüm buldum ben.Arka planda çalışan her proğram aşırı güç harcıyor.Ayrıca telefonun altta bulunan kapasitif tuşların ortadakine basılı tutarak ram gücünü görebilir yeşile basarak açık uygulamaları kapatabilirsiniz.Günde 8 10 defa yapıyorum.Ram kullanımım 1.4 / 1.9 gösteriyor.Yani 1.4 gb boş ram alanım var.Telefonda bende oyun oynamam.Facebok lite,instigram,periscope ve 5 6 tane banka uygulaması yüklü.
    umarım faydalı olabilmişimdir.




  • Piranha iq plus guzel fakat teknik servis berbat teknik servisten dolayi kesinlikle almayin derim aradiginizda bile cevap vermeleri iskence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş ne çile çektim be halen telefondan ses yok. Hepsi yi arıyorum servise yolladık diyorlar servisi arıyorum kaydınız yok diyorlar. Servisdeki görevli hepsiburadan dan telefonu kendilerine yolladıkları kargo takip numarasını almamı ve birde o şekilde arama yapmayı deneyelim dedi. AMA nerde 2 HAFTADIR kargo takip numarasını alamadım. Soruma abuk subuk alakasız cevaplar veriyorlar yok 48 saat sonra arayacağız deniliyor, telefonu yüzüme kapıyorlar ve halen kargo takip numarasını alabilmiş değilim. Ne olduğu ile ilgili de en ufak bilgim yok. ENTERESAN!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.