Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ SMART Akıllı Cep Telefonu (Yeni Model) ‖‖ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
5
Favori
12.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: SiLVeR_FoX

    hocam ekran koruyucu jelatin üzerinde geliyor.

    şarj olayı ise genel bir sıkıntı fakat telefonun performansının yüksek, mah sinin nispeten düşük olması nedeniyle(2600 falan olsaymış keşke üzerindeki 2300lük) bu fiyat bandındaki telefonlara göre bu konuda biraz zayıf kaldığı doğru.

    şahsen lg magna ile bunun arasında kalmıştım,onun şarjı çok daha uzun gidiyordu fakat ben hızı seçtim,pişman değilim:)
    şarja bir şekilde çare bulunabilir fakat yavaşlığın performansın çaresi yok.

    kılıf olayı ise araştırılırsa belki uygun birşeyler bulunabilir.

    dediğiniz gibi arz-taleple alakalı birşey olabilir.

    Sayon SiLVeR_FoX,

    Piranha Smart Şefaf kılıfınıhttps://piranha.com.tr/product.php?product_id=734#.VwdGiSPYKOA adresinden bulabilirsiniz.

    Kolay gelsin.

    Sayın piranha destek kılıf çooook pahalı.

    Telefonu hepsiburadadan 499tl'ye aldım sonra kılıf alayım dedim. 499 TL'ye aldığım telefona 29 liraya kılıf çok pahalı. Kılıf fiyatı 10-15 civarı olmalı.




  • Telefonu anneme almak istiyorum ve daha önce piranha kullanmadım. Biraz araştırmada bulundum. Bi'arkadaş şarj soketinin tamamen bozulmak için yapıldığını ve bozulduğunda da kullanıcı hatası diyerek garanti kapsamına alınmadığını ve buna 50 lira ödediğini 1 ay sonra tekrar bozulduğunu ve yine 50 lira ödemek zorunda kaldığını söylemiş. Gerçekten böyle bir şey mevcut mu? Bir de annem mobil veriyi çok zor kullanır, günde en fazla 3-4 saat Wi-Fi, 4-5 kere de telefon görüşmesi yapar. Şarjı günü kurtarır mı? Bir de biz aldık mı öyle 1 yıl kullan değiştir yapmak istemiyoruz ki zaten bu yüzden özellikle 4.5G'li bir telefon seçtik. Telefon uzun ömürlü müdür?
  • kullanan arkadaşlar tecrübelerini aktarmaya devam ederlerse seviniriz. birkaç sorum ve ricam olacak:

    - tam olarak hangi çin telefonu marka-modeli olduğunu biliyor musunuz?
    - işletim sistemi stabil mi acaba herhangi bir hataya rastladınız mı?
    - dokunma performansı nasıl özellikle klavyede yada ekranın herhangi bölgesinde bir algılama sorunu var mı?
    - malzemesi kalitesi nasıl herhangi bir rahatsız edici durum var mı?
    - fm radyo uygulamalarıyla dahili radyosu olup olmadığını kontrol eden var mı?
    - rica olarak da ekran süresini gösteren bir pil kullanımı ss i paylaşırsanız sevinirim. iyi forumlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydınlar! Aranıza, hem foruma hem Piranha sahibi ailesine yeni katıldım. Diğer üyelerin de üstte belirttiği gibi kutuda kılıf da olsaydı iyi olurdu. Piranha sitesinde de mevcut sadece bir tek kılıf modeli var bu telefon için. Kutuda ekran koruyucu jelatin vardı ama dikkatsizlikten onu kullanılamaz hale getirdim... :) Benim gibiler için en azından Piranha store da satışa sunulmasını öneriyorum. Telefonu daha yeni aldım(1 gün kullandım). İnşallah sıkıntı çıkarmaz. Fiyatına göre bence gayet güzel telefon. Hayırlı cumalar.
  • kullanıcı arkadaşlar !
    bataryada zaman içinde düzelme oluyormu acaba, yani kullandıkça pil hakkını vermeye başlıyormu
    bide size zahmet ekran kullanım süresini paylaşırsanız sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiLVeR_FoX

    çekim gücüyle alakalı şahsen en ufak bir problem yaşamadım.çevremdeki benzer servis sağlayıcılı kişilerin telefonlarıyla paralel herşey şu ana kadar.

    telefonun zayıf tarafları daha çok yukarıda bahsettiğimiz ısınma ve şarj olayları.

    bu konfigurasyon ve fiyattaki bir telefon için ise bence göz yumulabilecek handikaplar.

    tercih meselesi tabi.

    hocam bir akrabaya iq smart alalım diyoruz. bataryası oyun oynamadan yoğun kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor mu? bir de ısınmadan bahsetmişsiniz. nasıl bir ısınma durumu var?
  • arkadaşlar müsait olduğumda tüm sorularınızı cevaplamaya çalışacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet İQ smart ile on günü devirdim. Merak edenler için biraz bahsedeyim. Öncelikle şunu söyleyeyim, telefonda fiyat/performansa bakan, yani telefona çok para bayılmayı sevmeyen biriyim.

    Telefonu hepsiburadanan 499 tl'ye aldım. Ürün çok ince ve çok hafif. Arka kapağı çizilmeye müsait ve çok kaygan. Dolayısıyla kılıfsız kullanmak pek mümkün değil. Ben sitesinden 30 liraya orjinal kılıf aldım. 500 liralık telefona 30 liralık kılıf bana pahalı geldi. Ama kılıf güzel, kapaksız saydam ve telefonu daha şık gösteriyor.

    Kullanıma gelelim. Telefon görünüş olarak, benim diyen telefonlardan geri kalır bir görünüşü yok. Şık bir görünüşü var.

    Bu telefonu çok araştırdım, özellikle android one alacakken vazgeçip bundan aldım.

    Ramı işlem hızı gayet iyi. Pek oyun oynamam, meraktan asphalt 8 yükledim, en ufak bir takılma yapmadı. Ses kalitesi güzel. Kamera güzel çekiyor zaten kamera ile ilgili burda fotolar verilmiş(Çok üst model telefonla foto çekmedim, onun için fotoları diğer telefonlarla karşılaştıramyıcağım, bence yeterince güzel). İnternete çok hızlı giriyor. Hafızası yükle yükle bitmiyor, 12 gb civarında boş alanı var. Telefonun çekimi sorunsuz.

    Burası önemli! Türkcell, telefonunuz 4.5g ile uyumsuz diyor, sim kartı değiştirseniz dahi 4.5 g'yi kullanamazsınız diyor. Fakat ben olsun sim kartı değiştirin deyip değiştirdim. Sonuç, süpriz 4.5g emrinizde. Hem wifi, hem de 3g-4g hızı çok iyi.

    Pil performansı, benim gibi oyun oynamayanları bile sabahtan akşamı anca çıkartıyor, keşke telefonu az birşey daha kalın yapsalardıda biraz daha güçlü pil taksalardı tadından yenmezdi. Birde telefon oyun oynarken vs arkası hissedilir derecede ısınıyor.

    Sonuç olarak.
    499 tl gibi bir rakama.
    4.5g destekli
    16 gb hafızalı
    2 gb ramli
    1.3 ghz quad işlemcili başka telefon yok.

    Eğer sizde logoya takılmayacaksanız, normalda bu özellikte 1000-1500 tl'lik telefonlar yerine tercih edebilirsiniz.
    Herkese tavsiye ederim.

    NOT: Piranha servis hakkında birkaç birşey yazayım. Kılıfla birlikte 17 liraya bluetoothlu selfi çubuğu aldım fakat çubuk çalışmadı(Olabilir). Bende ümitsizce 0850'li müşteri hizmetlerini aradım hiç ilgileneceklerini düşünmüyordum. Neyse telefon şaşırtıcı şekilde hızlı açıldı gayet ilgili bayan bana bir numara verdi bu numara ile mng kargo ile ücretsiz ürünü gönderin dedi. Bende ürünü bugün gönderdim. Bakalım sonuç ne olacak gelişleleri yazarım. Ama servisin ilgisi güzeldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 24 Nisan 2016; 0:38:15 >




  • Beyler bende j5 almayi dusunuyorum ama fiyati pahali geldi . piranha iq smart a da baktim ozellikleri ayni gibi (kagit uzerinde )duruyo . telefon memnun ediyormu? Sonradan pisman olmak istemiyorum .kullananlar bilgilendirirse sevinirim.bide sebeke uzerinden goruntulu konusma yapilabiliyormu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk.tas -- 24 Nisan 2016; 0:34:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O tip silikon kılıflar 5 liraya satılırken hangi kafayla 30 liraya satıyorsunuz, silikon la bu ?
  • bende telefonu sipariş ettim yarın kargoya verilecek bakalım nasıl olacak şuan piranha zen kullanıyorum smart hoşuma giderse zeni satarım bunu kullanmaya başşalrım gitmese aide edrim slikon olayı gerçekten çok gıcık olmuş 30 tl ye deri cüzdan kılıflar satılır slikon kılıflar kargo dahil 10 tl dir her zamn zen kılıfını 10 tl almıştım bide hem telefon sanırsam tek renk üretilmiş başka renk yok satıcılarada sordum öyle dedi piranhanın sitesinde de öyleydi insan bari 2 renk seçeneği sunardı siyah beyaz gibi neyse kılıfta da öyle yapmısınız tek rank beyaz valla resmen tüketicileri tek seçeneklerde mahkum etmişsiniz bunlar çok kötü keşke daha fazla seçenek sunsaydınız alıcı kitleniz daha da artar ve daha çok beyenilirdi umarım kağıt üstündeki özellikleri gösterir ben orta düzey telefon kullanıcısı olrak bu fiyat seçeneklerini tercih ettğimden bu özelliğe bu fiyat nedeniyle seçtim bakalım hakkını verecek mi piranha bizlere daha uygun fiyat sunduğu için memnunuz fakat dedğim gibi
    telefon rengi
    kılıf rengi ve kılıf fiyatı
    şuanki en büyük eleştirim en azından daha kullanmadan ki eksik yanları
    iyi yanları
    fiyat
    özellikleri




  • pili gördüm digerlerine bakmadım bile...
  • Rıdvan Bey telefonu hepsiburada.com üzerinden satın aldım. evet ekran koruyucusu yapıştırılmış olarak geldi ürün ama nasıl yapıştırma? o şekilde yapıştırılacağına hiç yapıştırılmasaymış daha iyiymiş.. sökmeden önce fotosunu da çektim, ekleyecektim ama bulamadım fotoğrafı. Ekran üzerinde 3 hava kabarcığı kalmış ve ikisinin altında ölü piksel var gibiydi, birisinin altı da çizik gibiydi. o nedenle mecburen jelatini sökmek zorunda kaldım. sökünce içim rahat etti, çok şükür çizik ve ölü piksel yokmuş. ama ekran koruyucu jelatini sökmek zorunda kaldığım için şu an tekrar kullanılabilir durumda değil. bu hatanın tarafımdan kaynaklanan bir sıkıntı olmaması nedeniyle sizden tarafıma yeni bir ekran koruyucu jelatin gönderilmesini talep ediyorum. umarım sorunuma bir çözüm üretebilirsiniz. zira telefonu bir akrabaya aldık.

    telefona gelirsek şimdilik bir sıkıntı yok gibi, türkiye garantili telefonlar içinde araştırdım 2gb ram ve 4 çekirdek 64 bit işlemcisi ve daha ekstra özellikleri olan başka bir telefon yok. 499'a hepsiburada'dan aldım telefonu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 27 Nisan 2016; 17:05:44 >




  • bu telefonun yurt dışı karşılığı nedir arkadaşlar? önceki model olan iq plus'ın karşılığı Xolo Q2100 modeliydi. xolo'nun diğer modellerine baktım ama benzerini bulamadım. ona göre yurt dışından kılıf ve benzeri aksesuar alınabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eranyumm

    bu telefonun yurt dışı karşılığı nedir arkadaşlar? önceki model olan iq plus'ın karşılığı Xolo Q2100 modeliydi. xolo'nun diğer modellerine baktım ama benzerini bulamadım. ona göre yurt dışından kılıf ve benzeri aksesuar alınabilir

    Bu konuda bir bilgim maalesef yok. Ben kılıfı piranha sitesinden orjinal aldım. 30 lira fazla ama bu telefona şart yoksa kolayca elinizden telefonu düşürürsünüz(Fazla ince, hafif ve kaygan.
  • bestnewyorker kullanıcısına yanıt
    Hocam bu telefonu alırken sizin yorumunuz çok etkili oldu, teşekkür ederim. Gerçekten yazdıklarınıza birebir katılıyorum. Kesinlikle 1000-1500 tl'lik telefonlardan geri kalır yanı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 27 Nisan 2016; 22:34:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayhani

    Hocam bu telefonu alırken sizin yorumunuz çok etkili oldu, teşekkür ederim. Gerçekten yazdıklarınıza birebir katılıyorum. Kesinlikle 1000-1500 tl'lik telefonlardan geri kalır yanı yok.

    güle güle kullanın, çok sevindim..
  • Selamlar. 2 yıldır piranha zen kullanıcıyım.Çok memnundum, sadece ram yetersizliğinde IQ SMART aldım. Ve inanın çooook şaşırdım..Hepsiburadadan paraf puan ve paraf günü indirimi ile telefon bana 430 tl'ye geldi. Bu fiyata bu telefon...Hayran kaldım diyebilirim...
    Artıları:
    Ekran Zen'den daha başarılı
    Uygulamalar yüklendiği halde şu anda boş 1.2 GB ram var..(zen de ram dolu uyarısı almaktan gına geldiydi.)
    Kamera iyi. Özellikle ön kamera çok hoşuma gitti.Arka kamerada zen'e göre kesinlikle daha net ve canlı
    Telefonun tipi çok hoş, ve çok hafif..
    İnternet hızı muazzam gerçekten.
    64 bit işlemci sorunsuz...
    Eksileri:
    Bence bi eksisi var; oda ne kılıf, nede ekran koruyucu yok memlekettee...

    Şiddetle tavsiye edilir. 430 liraya 800 tl'lik tüm telefonlarla kapışır valla..
    Şimdi kalkıp kimse kötülemesin piranhayı, yok servisi şöyleydi, yok arkası böyleydi.Bana 2 gb ram li, 4.5 g Li, 64 bit işlemcili 600 tl nin altında biiiir tane telefon gösterin, Dahada bişey demicem....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gulyunus

    Selamlar. 2 yıldır piranha zen kullanıcıyım.Çok memnundum, sadece ram yetersizliğinde IQ SMART aldım. Ve inanın çooook şaşırdım..Hepsiburadadan paraf puan ve paraf günü indirimi ile telefon bana 430 tl'ye geldi. Bu fiyata bu telefon...Hayran kaldım diyebilirim...
    Artıları:
    Ekran Zen'den daha başarılı
    Uygulamalar yüklendiği halde şu anda boş 1.2 GB ram var..(zen de ram dolu uyarısı almaktan gına geldiydi.)
    Kamera iyi. Özellikle ön kamera çok hoşuma gitti.Arka kamerada zen'e göre kesinlikle daha net ve canlı
    Telefonun tipi çok hoş, ve çok hafif..
    İnternet hızı muazzam gerçekten.
    64 bit işlemci sorunsuz...
    Eksileri:
    Bence bi eksisi var; oda ne kılıf, nede ekran koruyucu yok memlekettee...

    Şiddetle tavsiye edilir. 430 liraya 800 tl'lik tüm telefonlarla kapışır valla..
    Şimdi kalkıp kimse kötülemesin piranhayı, yok servisi şöyleydi, yok arkası böyleydi.Bana 2 gb ram li, 4.5 g Li, 64 bit işlemcili 600 tl nin altında biiiir tane telefon gösterin, Dahada bişey demicem....

    hocam selamlar cihazınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. rica etsek küçük bir inceleme yapabilir misiniz? mesela özellikle ben ekran açık kalma süresi ve dokunma performansını çok merak ediyorum. bir de arayüz performansı nasıl takılmalar veya hatalar var mı? telefon gerçekten özellikleriyle bu fiyatta yanıyor ama enteresan ne video var ne inceleme var ilgi yok denecek kadar az gerçekten ilginç.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • telefon elime ulaştı arkadaşlar 3 gündür kullanıyorum bir zen kullanıcısı olarak zene göre birçok açıdan iyi ama ben sizlere iyi yanlarını değil kötü yanlarını anlatacam
    2016 yılındayız ve şu bildirim ışıklarını neden koymazlar anlamış değiim zende vardı sarj ederken kırmızı bildirim ışığı yanar bizde dolduğunu anlardık biri aradığında yada mesaj attığında da bildirim yok daha doğrusu bildirim ışığını koymayı unutmuşlar buna çok ama çok gıcık oldum neyse bide oyun oynarken ısınma var yani baya baya var hani rahatlıkla eliniz ısınıyor yani bide cilatini yapıştırılmış halde gelmiş ama fabrika çıkışlı kusursuz yapıştırılma beklerdik ama ne göresin sanki birileri tek tek eliyle yapıştırmış gibi yanlar balancuklu iğrenç yapıştırılmış elimle bastırıp baloncukları boşaltım dedim olmadı zaten bir baloncuğun altında toz tanesi vardı ancak sökmek lazım söksek zaten bi daha takılmaz yedekte verilkmemiş piyasada da yok kılıf tek renk telefonda tek renk kılıf 30 tl neyse yine telefona gelecek olursak ilk aldığımda bi günceleme geldi oda tam türkçeleştirmemiş yazıların bu güncelleme ile tam türkçeleştirilmiş iyi hoşta en başta olması gerekirdi neyse bari yenibir güncelleme gelsin içerisinde bildirim ışığı olsun vallah sırf bu yüzden geri gönderme niyetim oldu yhu nasıl böyle bişey olur program falan yükledimde kameranın flash ılığını bildirim olrak kullanma prgramları var saçma boşa daha çok sarj gider ve kullanışlı değil zaten piranha zende olduğu gibi hiçbir yazılım desteği varmezse işimiz yaş zende tam türkçeleştirme bile yapılmamıştı hafıza dolu hatası falan herşey olduğu gibi kaldı hiç iyileştirme olmadı sanırsam bundad olmıcak pranha nın bu yanını sevmiyorum hiç yazılımsal desteği yok




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.