Şimdi Ara

Pioneer VSX-520 Kullananlar Topluluğu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
21
Favori
55.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @des_955 teşekkürler söylediğin ürünleride araştırıcam, akşam klipsch HD 300 bakmaya gittim üşenmeyip ümraniye media markt da 2 adet vardı 699 tl , kurulu sistemde de sub yoktu ama uyduları dinledim kısa süreli, içersi çok gürültülüydü ama ses seviyesi bana fena gelmedi, forumda bi arkadaş başka bi konuda 699 tl ye hkts 16 aldım yazmıştı bi media markt dan o yüzden biraz daha araştırmayı düşünüyorum,
  • Dün biraz elektronik marketleri dolaştım ve çeşitli hop. ları dinledim. Satürn mağazasında gördüğüm MAGNAT MONİTÖR SUPREME 1000 ler dinlediklerimin en dişe dokunuru.2 kule,center ve sur. 5 adet hop. 1000 tl. Fakat sadece frontlar için 890 tl istediler.Buda bana pahalı geldi biraz. Birde yerli malı Denox takım vardı.Fiyatı çok uygun (497 tl) ama tizlerde istediğim sesi vermekten uzaktılar.Sadece sinema için düşünen olursa bence iş görür.
  • Merhaba bence magnatların fiyatı normal aşağı yukarı piyasa aynı vede daha kaliteli görünüyor sonuçta alman denoxlar ise yeni başlayan için uygun fiyatlı geçici seçenek olabilir :)
  • birazda şansla birlikte dün 999 tl ye hkts 16 seti aldım, sadece bağlantıları yaptım, bu arada ilgilnenlere media markt optimumda 1497 tl ydi yanllış hatırlamıyorsam harman amfi +hkts 9 + harman blu ray player vardı, teşhir olmasına teşhir ama bu sabah açtık kutuyu dedi ordaki arkadaş gerçekten jelatinleri üzerinde sıfır set, avr yi almasam düşünebilirdim belki avr si 156 veya 158 di.
  • Hayırlısı olsun, bende de amfi ve hoparlör aynı takım var. Sinema konusunda iyi bence ama müzik konusunda biraz yetersiz gibi, onun için bir iki ay sonra front aramaya başlarsın benim gibi :D
  • teşekkürler dostum :), hkts 16 benim 16 m2 odama biraz fazla gelecek, belki hkts 9 da yeterli olurdu ama almışken almış olduk, frontlara gelince onlara bakmaya biraz vaktim var sanırm çünkü 500-600 tl lik hazır sistemlere bakarken, medya player, avr, hoparlör derken bi 2000 tl gitti hemen hemen :)
  • Merhaba haklsınız bende de öyle olmuştu ilk alırken ama zamanla toparlarsınız :)
  • :D Aynen bende Lg RE1100 almak için karnım ağırırken(799 Tlye) Bir baktım ki 1650 lira HKTS16-VSX520 almışım :D Daha ilk taksitini bile ödemedim, Mayısta başlıcaz :D
  • hep aynı şeyleri düşünmüşüz bende en son re1100 e yaklaşmıştım :) sonradan avr almak gerekir diye düşündüm biraz araştırınca.
  • merhaba bende http 200 aldim oldukça iyi fiyatina göre fakat bir sorum olacak hdmi arc özelliğini aranizda kullanabilen varmi 47lm660 ile çalistiramadim.
  • Vsx-520 de ARC özelliği yok.Tv ile amfi arasına optik kablo ile baglantı yaparak tvnin sesini Vsx-520 den alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar forum da çok tecrübem yok cihazı dün alıp aranıza katıldım sizlerden öğreneceğim çok şey var.Öncelikle sony nin kule kolonlarını ve surround larını kullanmaktayım aktif w henüz yok ayarları pek yapamadım mic. testi yaptım db ayarlarını artı 10 kadar çıkarttım fena olmadı ama bişey farkkettim sesten sonra alttan boğuk bir şekilde eko yapıyor bunu nasıl engelleyebilirim yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
  • Merhaba öncelikle kullandığınız hoparlör sistemini söyleyin modelini ona göre bizde ayarları söyleyelim :)
  • sony mf450h hoparlör takımını kullanıyorum aktif w. yok sadece bu konuda detaylı bilgim olmadığı için siz dostlarımdan tavsiyeler almak isterim.
  • Hocam merhaba frontları sp setutan large seçin center ve surroundları small x-overı 100 e getirin bas ve tizi ayarlayın sound retriver mignight ve loudnessi açın şimdilik bu kadar sormak istediğiniz bir şey olursa sorun birde vsx-520 de ekoyu sadece kendi ayarlıyor kolay gelsin :)
  • 1 hafta önce bende pioneer htp 200 setini aldım. VSX 520 kullanıcısıyım artık =) sistemi tam anlamıyla şuanda kuramadım ama paketten çıkan pioneer'ın s 11 hoparlör seti beni pek tatmin etmedi.. Şuanda bu tatmin etmemesi sistemi tam anlamıyla kurmamam mı yoksa s 11'ler zaten yetersiz mi ?
  • Arkadaşlar subwoofer ihtiyacı olan bir baksın bu linke.
    http://www.teknosa.com/urunler/110020600/pioneer-s-21w-hoparlor

    149 tl ye satıyorlar 300 tl lik subwooferi.Ben aldım bir tane.
  • Merhaba Night-fox 41 öncelikle s-11 setten fazla bir şey beklemeyin o giriş seviye bir set ileride hoparlörleri değiştiriseniz daha farklı sonuçlar yaratabilirsiniz kurulum ise şöyle içinden 1 adet mikrofon çıkacak onu ön panelde giriş yeri var oraya takın ve kulak seviyesine getirip oturduğunuz yere koyun ve ayarı başlatın o kendisi kurulumu yapacaktır şimdilik bu kadar başka sorularınız olursa cevaplarım kolay gelsin :)
  • Merhaba arkadaşlar subwoofera ihtiyacı olan kaçırmasın çünkü seri sonu bir daha gelmez bu fırsat ayağa :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fausto2005

    Arkadaşlar subwoofer ihtiyacı olan bir baksın bu linke.
    http://www.teknosa.com/urunler/110020600/pioneer-s-21w-hoparlor

    149 tl ye satıyorlar 300 tl lik subwooferi.Ben aldım bir tane.



    oto ses görüntü sistemlerinin altında görünüyor bi sorun olmasın. Birde detaylı inceleme bulamadım. Yorumlar nasıl acaba bende sw110 var dahaiyi sonuç alabilirmiyim acaba birde giriş özellkleri ne acaba




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.