Şimdi Ara

Pioneer VSX-520 Kullananlar Topluluğu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
21
Favori
55.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://forum.donanimhaber.com/m_72142220/tm.htm
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar
  • Arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 2 hafta önce şu seti aldım.http://www.teknosa.com/urunler/110100654/pioneer-htp-200-vsx520s11s21-ev-sinema-sistemi
    Sisteme philips 7007 ve ps3 slim bağlı.
    AVR nin türkçe kullanım kılavuzu olmadığından bir türlü ayarlara vakıf olamadım. Hiçbir ayar yapmadan bile ps3 den bluray izledim, oldukça iyi sonuç aldım.
    Fakat smart tv den youtuba girip müzik dinlemek istedim ve sesden hiç tatmin olmadım. Tabi bu sistemle değil benden kaynaklanıyor.
    Şimdi uzman arkadaşlar tane tane tavsiyelerde bulunursa çok sevinicem. Öncelikle şu ayarı yapmalısın müzik dinlerken kumandadan şu şu tuşlara basıp ayarı şuna getirmelisin gibi...

    Şimdiden teşekkürler




  • Merhaba aramıza hoşgeldin öncelikle kutudan 1 adet ayar mikrofonu çıkıyor onu amfinin ön paneline mikrofon girişine tak ve oturduğun yere kulak hizasına kaldır ve kumandadan home tuşuna bas ve auto mcaac yi çalıştır yani enter bas ve bekle ses çıkarma 3-5 dk arasında otomatik ayar yapacaktır ondan sonra gerisi sana kalmıştır zevkine göre eğer orjinal bir dts veya dolby digital dinliyorsanız auto surround basın normal 2 kanalı ise kafanıza göre seçin kolay gelsin öğrenmek istediğiniz varsa cevaplarım :)
  • Üstadım 520-K anfiye gelen kaynaktan FLAC müzik veya Anfi üzerinde USB bağlantısı varsa burdan Harici HDD üzerinden usb den FLAC müzik çalıyormu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 6 Mart 2013; 23:28:30 >
  • Cevap için teşk ederim, dediğin ayarları yaptım. Şimdi tuner keyfi yapıyorum :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba anfi üzerinde sadece apple ürünleri için usb ve bluetoot bağlantısı var sadece onları destekliyor dediğiniz özellik 527-827 ve 921-922 de var ama kendi sistemimde 16 ve 24 bit flacları media oynatıcımla dinliyorum :)
  • Yardımcı olduysak ne mutlu bize :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: des_955

    Merhaba anfi üzerinde sadece apple ürünleri için usb ve bluetoot bağlantısı var sadece onları destekliyor dediğiniz özellik 527-827 ve 921-922 de var ama kendi sistemimde 16 ve 24 bit flacları media oynatıcımla dinliyorum :)

    iyi geceler
    bende receiver ımı satıp (sony str-de598) bu ürünü almayı düşünüyorum. yanlış anlamadıysam vsx 520 de apple ürünleri için bağlantı var yazmışsınız tam olarak nasıl bağlanıyor.
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 aydır bende vsx-520 kullanıyorum.Oldukça memnunum cihazdan.Sadece müzik dinlerken stereo performansı beni hayal kırıklığına uğrattı.Bu da normal aslında,sinema amfisinden çok şey beklememek lazım.Frontlarda Pioneer cs-595 kullanıyorum,center ve uydular ise eski sistemim olan ''thomson dpl 550 ht'' nin kolonları.
    Apartman dairesinde yaşadığım için sub almayı düşünmedim hiç.Daha iyi frontlar alabilmek için hanımdan vize çıkmasını beklemek zorundayım.Sanırım performansı tam olarak test edebilmek için bunları almayı beklemek zorundayım.
    front tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Herkese kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fausto2005

    Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 aydır bende vsx-520 kullanıyorum.Oldukça memnunum cihazdan.Sadece müzik dinlerken stereo performansı beni hayal kırıklığına uğrattı.Bu da normal aslında,sinema amfisinden çok şey beklememek lazım.Frontlarda Pioneer cs-595 kullanıyorum,center ve uydular ise eski sistemim olan ''thomson dpl 550 ht'' nin kolonları.
    Apartman dairesinde yaşadığım için sub almayı düşünmedim hiç.Daha iyi frontlar alabilmek için hanımdan vize çıkmasını beklemek zorundayım.Sanırım performansı tam olarak test edebilmek için bunları almayı beklemek zorundayım.
    front tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Herkese kolay gelsin.


    Bende frontlar için Dali Zensor 7 veya Polk Audio TSI 400 almayı düşünüyorum, tabiki hanım beni vize mize değil Avrupa Birliği'ne alırsa




  • Merhaba bağlantı için dikkat ettiyseniz ön panelde mikrofon girişi var o kısım dikdörtgen bir şekilde orayı açabilirseniz ben açamadım ama orda 1 adet usb ve kompozit bağlantı var birde arka kısımda bluetoot bağlantısı var birde neden değiştirmeyi düşünüyorsunuz :)
  • Merhaba bende frontları değiştirme aşamasındayım benim tercihim wharfedela yana olucak gibi ama siz gene araştırın en önemlisi dinleyin çünkü sonradan hayal kırıklığına uğramayın aramıza hoş geldiniz iyi günler :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: des_955

    Merhaba bağlantı için dikkat ettiyseniz ön panelde mikrofon girişi var o kısım dikdörtgen bir şekilde orayı açabilirseniz ben açamadım ama orda 1 adet usb ve kompozit bağlantı var birde arka kısımda bluetoot bağlantısı var birde neden değiştirmeyi düşünüyorsunuz :)

    O kısmın açılmadığını biliyorum.Sanırım üst modellerde de aynı kasayı kullandıkları için o kapak var orada ama açılmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: des_955

    Merhaba bende frontları değiştirme aşamasındayım benim tercihim wharfedela yana olucak gibi ama siz gene araştırın en önemlisi dinleyin çünkü sonradan hayal kırıklığına uğramayın aramıza hoş geldiniz iyi günler :)

    Whafedale öneriyor çok kişi zaten.yamaha ns-50f yi araştırıyorum şu an,henüz dinleme fırsatım olmadı.Bir diğer seçenekte yamaha ns-777 olabilir.
  • Merhaba ns-777 amfiye ağır gelebilir besleme konusunda ama ns-50f sıkıntı olmaz ama genede en iyisi bağlayıp denemek :)
  • Merhaba Wharfedaledanda vardus serisini bi bakın türkiyede daha yeni ama özellik ve fiyat olarak uygunlar :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: des_955

    Merhaba anfi üzerinde sadece apple ürünleri için usb ve bluetoot bağlantısı var sadece onları destekliyor dediğiniz özellik 527-827 ve 921-922 de var ama kendi sistemimde 16 ve 24 bit flacları media oynatıcımla dinliyorum :)


    Kendi media playerımla 16 ve 24 bit FLAC müzikleri dinloyorum diyorsunuz. Media Player ı Pıoneer anfi ile optik veya HDMI bağlantı yaparak pıoneer anfi kolonlarından mı Flac müziklerin sesini alıyorsunuz?
  • Merhaba media oynatıcım anfiye optik kabloyla bağlı o şekilde dinliyorum :)
  • merhaba arkadaşlar bugün media markt dan pioneer vsx 520 yi alarak aranıza katıldım ama hoparlör konusunda hala kararsızım. hkts 9 veya hkts 16 düşünüyorum aslında ama bi yandan da aklıma bose 301 ler var başlangıç olarak frontlara, sonra bi sub ve arkalada 201 alsammı diye düşünüyorum, odam 16 m2 olduğu için fazlasını düşünmüyorum, çoğunlukla film, birazda müzik için düşünüyorum sistemi bu arada. ne yapsam değerli fikirlerinizi rica ediyorum lütfen, ayrıca hkts leri ve 301 i en uygun nerden bulurum, teşekkürler
  • Merhaba aramıza hoş geldin öncelikle odan küçük benim tavsiyem uydu yada bookself tarzı hoparlörden yana ama müzikte olunca iş değişiyor kule daha mantıklı geliyor
    bana göre harman ve boselerin fiyatı yüksek o paraya daha farklı setler çıkıyor ama genede karar sizin benim önerilerim jbl scs 200 aynı firmanın ürünü pioneerin kendi setlerinide bakabilirsiniz wharfedale crystal ve vardus serisine bakabilirsiniz yamahalı setlerde işinizi görür bunlar öneri gene karar sizin araştırın ve dinleme şansınız varsa dinleyin ve ona göre alın amfi güç çıkışları 8 ohm 80-90 watt kanal başı 6 ohm 100-110 watt kanal kolay gelsin aklınıza soru takılırsa bilgim dahilinde cevaplarım kolay gelsin :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.