Şimdi Ara

pıoneer deh 2950 cihazı olan(vazgeçtim deh 4950 aldım :) ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
13.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 07 Osman

    Peki hadi kayma özelliği yok diyelim normalde şarkının ismini gösteriyomu peki ekranda. Gösteriyorsa ID3 TAG özelliği var demektir. Belki sizdeki modelde kayma özelliği olmayabilir.Biliyorsunuz şarkı ismini göstermesi için sağ tarafta en altta kafayı çıkartma tuşunun solundaki DİSP/SCRL tuşuna basıyorsunuz değil mi? Ona bastıkça albüm ismi, klasör ismi, sanatçı ismi ve dosya ismi gelir sırayla.Onlarda dosya ismi ( file name) konumunda bırakacaksınız.

    Saygılar...



    TAMAM OKEY SIZIN DEDIGINIZ GIBI OLUYOR AMA KAYMA OLMUYOR......İSTANBUL ---DJİCOM--- U ARADIM BILGI EDINDIM KAYMA OZELLIGI YOKMUS SADECE DISPLAY TUSUNA BASINCA BIR SEFERLIGINE KAYIYORMUS ..DEDIM 50 LI MODELLERDE KAYIYOR ONU BIZDE BILMIYORUZ DEDI ONLAR KACAK SERI DIYO BASKA DEMIYOR TAMAM DEDIM VE ANKARADA MONTAJI YAPAN ARKADASLARI ARADIM ONLARDA DIYORKI PIONERIN HIC BIR MODELINDE YOK O KAYMA OZELLIGI BEN SASTIM VE BU TEYBI ELIMDEN SIRF BU OZELLIGI OLMADIGINDAN DOLAYI CIKARMAYA KARAR VERDIM SAYGILAR




  • Hocam o özellik yok diye satılır mı ? Memnunsan dursun...
  • YA HAKLISIN AMA SOLE BI BAKIYORUM BU KAYMA OZELLIGI COGU TEYPDE VAR BUNDA NIYE YOK BOLE BI SACMALIK YOK SONY BI MODELI VARDI BUNLA AYNI OZELLIKTE HEM ONDA KAYIYOR KESKE ONU ALYDIM DIYORUM
  • O servise söyle.Taş atmasın ne demek yok o özellik biz yalan mı söylüyomuşuz arabamda kullandığım teyp hakkında. Anlattığım şekilde benim teybimde şarkı ismi sürekli olarak kayıyor ekranda.

    Sizi anlıyorum insan bir şeye taktımı tabiri caizse gıcık gittimi en kalitelisi olsa bie gözü görmez makinayı.

    Saygılar...
  • Ayrıca bu konu defalarca bu forumda işlendi. 50 li modellerde yine pioneerin fabrikalarında üretiyor ama latin amerika ülkeleri ve uzakdoğu ülkeleri için üretiliyor yani 00 lı modellerin nasıl türkiyede distribütör garantisi var 50 li modellerind e bu ülkelerde garantisi var. Tek sıkıntı 50 li modellerin Türkiyede garantisi yok. Kaldıkı ki bir çok satıcı kendisi dükkan garantisi veriyor. Yani bu ürünler için kaçak kelimesi kullanılırken diğer cihazların olduğu gibi sahtesi anlamında değil.

    Elektronik eşya işi biraz da şans faktörüne bakar. Ben aldım 250 ytl ye 4050 ub.Ve çokda memnunum. Şansıma kalmış inşallah bozulmaz. Aynı teybin digicomdaki karşılığı 4000ub mi yoksa 5000ub mi ne ve 380 ytl ydi galiba.

    Saygılar...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LEO06.8

    YA HAKLISIN AMA SOLE BI BAKIYORUM BU KAYMA OZELLIGI COGU TEYPDE VAR BUNDA NIYE YOK BOLE BI SACMALIK YOK SONY BI MODELI VARDI BUNLA AYNI OZELLIKTE HEM ONDA KAYIYOR KESKE ONU ALYDIM DIYORUM


    Geçen sene goldmaster marka teyp aldım 3 gün önce sattım.

    Pioneer, Sony gibi kaliteli markalarda olmayan (benim en çok işime yarayan) sd ve mmc kart okuma özelliği vardı hemde 1 yıl önce bu adı geçen markaların usb özelliğine gücüm yetmezken 180/12 taksite almıştım.

    Sonuç: ses kalitesi kötüydü, şimdi kart okuyucu olmasın (usb yeter) Pioneer yada sony düşünüyorum.Varsın yazılar kaymasın yolda giderken teybi gözüm görmez ki bana sesi lazım.İyi düşünün yoktan yere zarar etmenize deymez.Onun yerine başka eklentiler yapabilirsiniz.




  • slm arkadşlar,
    pioneer 4950UB aldım fiyatı 230ytl. ama kullanımı hakkında bilgim yok. en basitinden bu teyp nsl açılıp kapanıyor? gerçi nsl kapatılacağı bazı yerlerde yazılmış ama nsl açılıyor bnm hiç bilgim yok. acilen yardım istiyorum.............
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gezgincoo



    slm arkadşlar,
    pioneer 4950UB aldım fiyatı 230ytl. ama kullanımı hakkında bilgim yok. en basitinden bu teyp nsl açılıp kapanıyor? gerçi nsl kapatılacağı bazı yerlerde yazılmış ama nsl açılıyor bnm hiç bilgim yok. acilen yardım istiyorum.............


    Arkadaşım yardımcı olayım. Bağlantıların doğru yapıldı ise eğer aracın kontağını aksesuar konumuna getirince kendisi otamatik olarak açılır. Daha sonra açma kapama işi yapmak istersen sol üst kısımda source (kaynak) src-off yazan tuşa basılı tutarsan kapanır, tekrar basılı tutarsan açılır. Başka takıldığın noktalar olursa yine yardım ederim.
  • bende deh 2900mp var. Eğer amfisiz olarak kullanılacak kaliteli bir ürün aranıyorsa alınacak en kaliteli ürünlerden biridir..
  • Arkadaşlar sadece pioneer 2900 modelinde ever scrool özelliği bulunmamaktadır.. Daha üst modellerde zaten bulunuyor bu özellik.. Ama 2950 modelinde ever scrool ve artı olarak önden aux girişi bulunuyor..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.