Şimdi Ara

Pikap için yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar elimde eskiden kalma pioneer müzik seti ve ona bağlanan bir dl-111z pikap var.Fakat teyp'in amfisi bozuldu.Ben bunu benim mevcuttaki edifier s1000db aktif hoparlöre bağlayabilirmiyim. Kafamı kurcalayan şey ise hoparlörde phone girişi yok (sadece aux ve pc girişleri var)ayrıca


    pikapın güç kablosu var.Bu güç kablosunu normalde kendi müzik setinin arkasındaki girişe bağlanıyordu, ordan güç alıyordu.Yardımcı olursanız sevinirim.




  • Sanırım PL-111Z demek istediniz. Bu pikabın özelliklerini bilmiyorum ama eski pikaplarda genellikle "phono stage" olmazdı. Bunun da farklı olduğunu sanmıyorum. Bunu anlayabilmek için sizin mini setin amfi/deckinin arka panelinde pikabın bağlandığı giriş üzerinde ne yazıyor bakmak lazım. Bazen bu mini setler alışıldık formatın dışına çıkabiliyorlar çünkü.


    Setinizi görmediğim için tahmin yürütüyorum. Bu pikabı tahminen Edifier aktif hoparlöre doğrudan bağlayamazsınız. Edifier'in Aux girişi ile pikabın stereo çıkışları arasına bir phono amfi koymanız lazım.


    Pikabın gücünü amfi/dekin arkasındaki prizden alması ise sorun değil. Bu türden prizler anahtarlı prizlerdir ve tüm setin tek bir "power" düğmesi ile açılıp kapanabilmesi için kullanılırlar. O nedenle pikabınızı doğrudan 220V bir prize bağlayabilirsiniz.


    Ama en iyisi siz bozulan amfi/dekin arka panelinin okunaklı bir resmini çekip burada paylaşın, böylece daha net cevaplar verebilelim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torlak Kemal -- 8 Mayıs 2021; 23:17:59 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.