Şimdi Ara

pic programlama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mrb arkadaşlar . ic prg ve pic prog ile seri porttan pic programlamaya çalışıyorum . yeni aldığım 877 yi 4-5 kez programlıyorum daha sonra yükleme hataları ile karşılaşıyorum . duyduğum kadarıylada bu sorun seri programlayıcıdan kaynaklanıyormuş.

    böyle bi sorunu daha önce yaşamış arkadaşlar var mı ? 2 tane yeni pic aldım yaktığımı zannediyordum , ikiside aynı sorunu verdi. pic i uygulama devremde denerken regüleli 5V veriyorum , ayrıca kısa devre filanda olmadı hiç , eminim .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sberkil -- 24 Mayıs 2006; 16:35:21 >



  • Bu sorunu daha dün yaşadım fakat doğrulama yaptığımda başarılı mesajı veriyor.ıc prog sapıttı herhalde Programın içinde WDT ,XT, PWRT gibi tanımlamalar yaptıysan ve IC Prog tada bu tanımlamalara uymadıysan sorunun bundan kaynaklanabilir.
  • kuruduğum sigortalara riayet etmeye çalışıyorum . bi çoğuda kapalı zaten" XT,NOWDT,NOPROTECT,NOPUT,NOLVP, NOBROWNOUT,NOWRT"


    ama ne garip iştir yeni aldığım pice yükleme yapıyorum , devrede deneme yapıp kodda değişikli yapmak için tekrar programlamaya çalışıyom . saymadım ama 5-10 yükleme yapılıyor sonra hata veriyor. hem winpic te de denedim oda hata veriyor .

    ha bu arada benim programlayıcı beslemesiz tiplerden, hazır almıştım
  • picup un testleri daha iyi gibime geliyor. ben testi picup dan programlamayı icprogdan yapmıştım
  • sorunu şimdilik çözdüm gibi. benim kullandığım seri port pic programlayıcı beslemesiz di , arkadaştan beslemeli bi tane pic programlayıcı buldum az önce denedim yükleme işi oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.