Şimdi Ara

jel akü yapımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kulalnılkan silica gel denilen bir maddedir ancak fabrikasyon jel akünün performansını vermesi çok güç fabrika ortamında üretim başkadır sen asidin üstüne çeşitli kimyasallar ekliyorsun sülfürik asidin patlama ani r eaksiyona girme tehlikesi mevcut.
  • Peki ölu akuye bu islemi uygulasak canlanmazmi aku

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş akülerin en önemli yani ölümüne sebep olan şey sülfatlaşmadır adı üstünde ölü akü yani ayırıcı seperatörler sülfatla kaplandımı yani gitti demektir.

    yani iç mazlemesi harici asidi hariic seperatörler felanda her hücrenin sağlıklı voltajları vardır 6 hücre 2 volt 12 volt eder 2 hücre saçmaladımı bozuldumu kapasite düşer akü randıman vermez

    o ilanı biliyorum onun gibi ölü canlandırıcı vardı kimyasal desulfator diye geçer böyle uyanıklar kilosu 5 tl olan ingliiz tuzunu 60 tl den millete kaakalıyorlardı.

    akü sorunu bendede vardı gittim sıfır akü aldım motoruma jel akü sorun çözüldü aküyü usulüne uygun kullanırsan eğer 2 sene sorun vermez

    ölü canlanacak olsyadı heheytt

    alternatif akülerde var mesela 2 bin şarj kapasiteli 18650 bataryalardan pil grubu yaptırabilirsin.BU 2 bin kez dolanlar çok randımanlıdır ancak biraz maliyetleri fazladır ama 5 buçuk sene gider.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakinkedi -- 25 Aralık 2015; 2:55:29 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.