Şimdi Ara

Photoshop yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Bir sorum olacak; Bir çalışma videosu izliyorum "portrait retouching" ile ilgili,üzerinde çalıştığımız bir yüz resmi var. Sormak istediğim ise,videoyu anlatan kişi bu yüz resmi üstüne yeni bir layer yaratıyor,spot healing'i bu boş layer üzerinde kullanarak yüzdeki siyah nokta vs lekeleri siliyor,ardından buna "blur" ekleyerek daha yumuşak bir cilt görüntüsü veriyor. Benim yaşadığım sorun ise yeni bir layer yarattığımda spot healing ile düzeltmeye çalıştığımda hiç birşey olmaması,"sample all layers" kutucuğunu işaretlersem oluyor ama o zamanda "blur" kullandığımda tüm resim blurlanıyor ben videodaki gibi sadece "spot healing" kullandığım yerlerin blurlanmasını istiyorum (videoda sample all layers işaretli değil). Nasıl çözebilirim bu sorunu? (duplicate layer demeyin o da aynı şekilde tüm resmi blurluyor)



  • Spot healing, resimdeki herhangi bir objeyi kaldırmaya yarar (Yüzdeki sivilce veya duvardaki leke gibi...) yani burda ciltte blur gibi oynama yapamazsın. Spot healing'in yaptığı işi Clone Stamp tool ile daha rahat yapabilirsin. Yumuşak veya pürüzsüz cilt görünümü vermek istiyorsan. farklı layer'da çalışıp (aynı layer'ı kopyala ctrl + j) maske uygulaman lazım.
  • Linki de bir ver. Bakayım ne yapmak istiyor. Belki atladığın bir yer vardır ya da ben başka bir yöntem biliyorsam onu gösterebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.