Şimdi Ara

Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346 (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.533
Cevap
176
Favori
147.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hasan_hzl kullanıcısına yanıt
    Çok sevinirim.. PM atıyorum uygunsa

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • razzraziel kullanıcısına yanıt

    Hocam selamlar, yeğenimin makinesinde bir sorun var. Kahveyi alıyor ancak kahve yapmıyor. Uyarı kodu da görmedim. Nasıl çözebiliriz. Modeli 5447 gerçi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flintstones -- 21 Temmuz 2023; 21:31:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flintstones F kullanıcısına yanıt

    5447 olsa da muhtemelen aynı aksam, en çok 1-2 eklentisi vardır ve yazılımı farklıdır.


    -Filtre tıkanmış veya başka sebepten su aktarmıyor olabilir. Normal sıcak su veriyor mu diye test edin.

    -Yukarıda öğütülmüş kahve girişi var, onun içini bir diş fırçasıyla ovalasın. Aynı delikte yanda öğütülmüş kahve çıkışı görülebilir ışık tutulursa. Oraları ve ek olarak iç aksam çıkınca içeriden aynı deliğin alt kısmını falan temizlenirse işe yaramasa bile daha sağlıklı olur.

    -Makineye bakım yapmıyorsa iç aksam yağlanmış ve çılgın bir şekilde kahve biriktirmiş olabilir. Veya kahve çıkışı delikleri tıkanmış olabilir. İç aksamı ılık-sıcak suya yatırıp yarım saat beklesin. Sonra yine diş fırçası ile aksamın gördüğü her noktasını fırçalasın su içerisinde. Yine işe yaramasa da son derece sağlıklı cihaz için. Tabii sonrasında yine gıdaya uygun yağlanması gerekiyor.


    Kahve alıyor derken öğütüp kahve haznesini dolduruyor olarak anlıyorum. Sonrasında kahve vermiyorsa yapmıyorsa çöp kutusuna öğütülmüş kahveleri atıyor doğru mudur? Bu çöp kuru mu ıslak mı?





  • razzraziel kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam, detaylı bilmiyorum tam, hemen yarın sorup size bilgi veriyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flintstones -- 22 Temmuz 2023; 4:47:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türk kahvesi denesek mi sabah sabah aklıma düştü

    Hani bazı kahveciler buhar çubuğunu fincana daldırıp kahveyi köpürtüyor siz de dibine kadar köpüklü türk kahvesi içiyorsunuz ya; acaba latteogonun içine türk kahvesi ve su koysam ve sıcak su ver desem..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Bu su filtresinde skt oluyor mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FreeBoom mağazasından conta sipariş etmeye çalışıyorum ama küçük halkalar [1] sepete eklenebilirken, büyük halka [2] "bu adrese teslimat yapılamaz" hatası vererek eklenmiyor?


    [1] https://www.aliexpress.us/item/3256803035281435.html?gatewayAdapt=tur2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US

    [2] https://www.aliexpress.us/item/3256803035182186.html?gatewayAdapt=tur2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US





  • Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346

    2231-3246-4346 modellerinde kırmızıyla işaretlediğim yerde 2 kaydedilebilir profil ve 1 misafir profili diyor. Ben 3246'da böyle bir ayar görmedim

  • Kahve şurubu olarak hangi markanınkini kullanıyorsunuz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • razzraziel kullanıcısına yanıt
    Merhabalar makineyi yeni aldim, fakat 2 bardak seçeneğinde 2 bardağa eşit kahve gelmiyor, soldaki bardak olması gerektiği gibi fakat sağdaki bardak 3/2 doluyor neden olabilir, makina yeni sıfır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • engink55 E kullanıcısına yanıt
    kent boringer aldık biz , ama cafe ler bakıyorum monin kullanıyorlar ancak pahalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reşat Duf R kullanıcısına yanıt

    Böyle bir şey duymadım ve yaşamadım bu makinede. Cihazının tamamen düz yüzeyde durduğuna eminsiniz değil mi?


    Modelini ve dolayısıyla ayarlarını bilmiyorum (Bende öyle bir ayar yok) ama teknik servisi bir arayın derim, cihaz da yeniymiş olmaması lazım. Üretim problemi gibi duruyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razzraziel -- 24 Temmuz 2023; 0:9:37 >
  • razzraziel kullanıcısına yanıt
    Sanırım zemin kaynaklı açıkçası aklıma gelmed, tezgahın terazisine baktım cam olduğundan terazıde değil(gözle belli olmuyordu), düz zeminde problem ortadan kalktı valla çok saolun, bir an makinadan soğumuştum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Reşat Duf R kullanıcısına yanıt

    Hehe, ben de diyorum bu cihaz o kadar komplike değil, kahve çıkışını düz bi şekilde ikiye bölüyor olması lazım.


    Mesela çöp uyarısı da yalandan bunlarda, sadece yapılan kahve sayısını ve haznenin çıkma süresini tutuyor, çöp kutusunun dolu olup olmadığını bilmiyor. Yani uyarı verirse ve çöp kovası boşsa ekstra temizlemeye kasmayın, çıkarıp 15-30sn bekleyip tekrar takarsanız geçer. Bazen basit düşünmek gerekiyor :)

  • razzraziel kullanıcısına yanıt
    Bende şaşırdım açıkçası yinemi bana denk geldi diye bu konularda biraz şansızım,tekrardan teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • razzraziel kullanıcısına yanıt

    merhana bende 2 senelik bir 2231 kullanıcısıyım. temizkle ilgil yaşadığımı aktarmak istiyorum. yorumunuz nedir acaba yada önerileriniz

    teşekkürer


    2231 i muadil tabletle temizleyeyim dedim. bi video vardı orda söylenenleri uyguladım. ama tabi orda dediği gibi olmuyor pratikte. yarım kap su akıtın sonra fişi çekin diyor 15 dakka bekleyin diyor. sonra açınca kendi devam edecek diyor. ama etmiyor tabi .bende manuel devam ettirdim coffee modunda su akıtmaya. sonra iç hazneyi tekrar bi sudan geçir diyor. bi çıkarttım tabletin bir bölümü tam erimemiş olarak duruyor orda hala. han bazen bulaşık mnakinelerde haznedie tamerimemeiş olarak kalıtr ya onun gibi. neyse elimde temizledim onu. sonra suya tuttum. sonra tekrakr 4 5 kere boşa akıtıcam bakalım.


    önerileriniz ve deneyimleriniz merakla bekliyorum Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346 





  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

    Evet ben de Philips kullanmıyorum ama muadil derken ne tam olarak? Cihazı tam su akıtırken durduruyorsunuz bu arada, su bittikten sonra değil, belki o yüzden erimemiştir çünkü sıcak su içinde beklemesi gerekiyor.


    Siemens tabletlerden önerebilirim fiyatı fena değil ve aynı performansta. Philips zaten su filtresinden tabletlerine yağına kadar hepsinde kullanıcıya geçirmeye çalışıyor. Zaten genel olarak bu mantıkta bir firma diğer ürünlerinde de.


    Bi sıkıntı olmaz, yani gıdaya uygun bir tabletse. Zaten bunlar kireç için. Ben içme suyu koyarım her zaman, şebeke suyu hem kireçli hem de güvenmiyorum. O yüzden filtresini de 3 kere falan kullanıyorum resetleyerek çünkü içme suyunda çok çok daha az kireç olur. Hem içme suyu kahvenin tadına da etki ediyor. Eğer içme suyu kullanıyosanız bu tabletlerden çok çok nadir kullanmak yeterli olur. Şebeke suyu kullanıyorsanız da dediğim Siemens tabletlerden alıp su sertliğini ölçerek ona göre kullanırsınız. Eğer filtresini de değiştirmiyorsanız daha da arttırmak gerekli. Hatta filtreyi de komple çıkartın, temizlemek yerine kirletir bi süreden sonra. Ben neyse ki çok uyguna 2'li paket almıştım, hala bir yedeğim var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razzraziel -- 26 Temmuz 2023; 16:20:32 >




  • razzraziel kullanıcısına yanıt

    teşekkürler

    muadil olarak kullandığım tablet daha önce burada tavsiye edilen Puly Caff Plus Pastiglie Tablet Temizlik, 2.5 gr, 60 Tablet. bi kaç kere daha yapmıştım önceden daha önce böyle yapışmamıştı .


    bu arada su akıtırken durdurdum. ama kapatmadan direk fişi çektim. acaba orda mı hata yaptım makinden mi kapatmam lazımdı . video da unplug diyordu o yüzden fişi çektim.

    ben filtre uarı verdikten sonra çıkardım. uzun süre içem suyu kullandım. şimdi de brita arıtma sürahisindem koyuyorum. bi kere de yağlama yaptım kutunun içinden çıkan jelle



    Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346




  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

    Evet fişi çekerek yapılıyor. Belki çok beklediyle tabletlerin yapısı değişmiştir içindekilerin hepsi hava alıyor heralde açınca. Philips ve Siemens ilaç gibi her tablet ayrı.


    Kireç bir yana, iç mekanizmasını temizlemek daha önemli. Süre veremicem çünkü kullanıma göre değişir ama iç mekanizmayı ılık suya yatırıp temizlemek gerekiyor senede bir kaç kez. Temizlikten hemen sonra da yağlama. Ömrünü ve çalışma performansını etkiler direkt. Kahveler yapışıp birikme yapıyor ve hatta iç duvarlarında kalanlar küflenebiliyor. Çok kirliyse ve yağlama eksikse de çat çut sesli çalışmaya başlıyor ki mekanizmayı zorlaması anlamına geliyor.

  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.