Şimdi Ara

Philips MX5700D/22S en sineması uyumlu kumanda bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Philips MX5700D/22S Ev Sineması aldım ikinci el olarak ancak kumandası kayıp olmuş. Kumanda arıyorum bir süredir epey bir kumanda dükkanına sordum yok olmaz, bulamazsın dediler. Universal ya da akıllı kumanda uyum sağlamaz mı dedim, sağlamaz dediler. Sonuç olarak kumandasız ürün çok verimli kullanılamıyor takdir edersiniz ki, dolayısıyla nasıl bir çözüm bulurum bu kumanda problemine?

    Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler.

    Ürün seri numarası: KT000336012766






  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrıldı01 -- 2 Ağustos 2020; 15:27:5 >
  • Online destek hattıyla değil ama ev sineması bölümüne bakan müşteri hizmetleriyle görüştüm ve destek veremeyeceklerini söylediler. Data sheet olayini bilmediğim için sormadım onlarda söylemediler tabii. Philips Global'e de yazılı olarak sordum aynı problemi ancak destek veremeyeceklerini söylediler, bir philips universal kumanda tavsiye etmişler ama onun çalışacağına da tam olarak garanti veremeyiz dediler. Şimdi müşteri hizmetlerini arayip data sheet'ini istiyorum o zaman mı demem lazım nedir? Bu arada philips Türkiye yazılı destek hatti çalışmıyor, doldurduğum formlar jata sebebiyle gönderilmiyor birkaç farkli ip'den denedim.
  • aras kullanıcısına yanıt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrıldı01 -- 2 Ağustos 2020; 18:11:48 >
  • Tüm servislere yolladım talebi, teşekkür ederim. Ama ilginçtir bir universal kumanda ya da all in one kumanda yapmak bu kadar mı zor acaba.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrıldı01 -- 2 Ağustos 2020; 18:11:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ayrıldı01

    Son çare bundan almak gerekecek o zaman, çok teşekkür ederim.
  • aras kullanıcısına yanıt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrıldı01 -- 2 Ağustos 2020; 18:12:4 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ayrıldı01

    Bence ciddi bir problem koskoca marka 10 sene yedek parça sağlama garantisi bittiğinde ürünün arkasında durmuyor, ne yani çöpe mi atalım sapa sağlam makineleri yazık gerçekten. Herkese faydası dokunması dileğiyle.
  • Benim de benzer sorunum vardı, yaşadığım ilçedeki servis 10 seneyi geçmiş cihaz için parça temin edemedi filips markasının internet sitesinde watsap filips destek diye belirtilen numarayı kaydedip mesajımı yazdım, sonrası tam fıkralık.

    Önce yine tel no su verip bizi hafta içi filanca saatler arası arayın diye mesaj attılar,
    görüştüğümü yardımcı olunmadığını belirttim.
    Sonra k. ev aletleri birimi ile görüşmektesiniz diye mesaj aldım, hiç profesyonel değil kaldı ki tüm ülkenin göreceği ana sayfasında belirtilen watsap destek numarası nasıl oluyor da k. ev eşyaları bölümüne bakan çıkıyor ... Son baktığımda üstelik k.ev eşyaları diye bölüm de yoktu ...

    Size yakıştıramadım dedim ve sitenin ekran resmini attım, sonrası sessizlik!

    Sıkıntınıza gelince ya bizzat sipariş vereceksiniz veya yurtdışında akrabanız varsa onun üzerinden alışveriş gerçekleştireceksiniz. Kumandanzın parça kodu 313922861701

    Türkiyeye gönderim mevcutmuş:http://www.remote-control-shop.eu/en/philips/philips-313922861701-replacement-remote-control-different-look




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.