Şimdi Ara

Philips AT750 AquaTouch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.vatanbilgisayar.com/erkek-ve-bayan-bakim-urunleri/philips-at-750-at-750-aquatouch-islakkuru-elektrikli-tiras-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=56721

    140-150 TL gibi bir fiyata internette buldum. Fakat bir türlü Türkçe bir yorum bulamadım. İngilizce bir kaç siteden baksamda bazı terimleri bilmediğimden tam anlamıyla anlamadım ama genel itibarıyla iyi bahsediyolar. Kullanan var ise görüşlerini rica ediyorum.

    Şimdiden Teşekkürler...







  • bende size katılıyor ve kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.
  • Arkadaşlar, uzun araştırmalardan sonra karar verip, bu tıraş makinesinden ben sipariş verdim, çok yakında gelir ve kullandıktan sonra yorumlarımı yazarım.
  • Arkadaşlar, bugün sabah makineyi ilk defa denedim. Uzun yıllar sonra, tekrar makineyle tıraş oldum. Makineyi kuru olarak kullandım, buna rağmen iyiydi, cildimi yakmadı, acı vermedi, gayet güzeldi. Tabii, jilet gibi tam sinek kaydı bi tıraş olmadı. Tabii, ben tıraşı her gün değil de gün aşırı olduğum için sakalım 2 günlüktü ve bir de cildin makineye alışması için bir kaç aylık bir süre geçmesi lazım, bunları da göz önünde tutmak gerekir. Makineyi bir de ıslak, köpükle deneyeceğim, ondaki izlenimlerimi de yazarım. Yalnız şunu belirtmek isterim benim bundan yaklaşık 20 yıl önce ilk tıraşa başladığım makinlerle çok bariz fark var. O makine düz, elekli olanlardandı (Braun) marka. Ayrıca yüzümde acı ve yanma olurdu. Bunda kuru olmama rağmen böyle bişey olmadı.
  • Gerçekten çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Hayırlı olsun vede yeni makinanız.
  • Önemli değil arkadaşım. Teşekkürler :)
  • Arkadaşlar ben de bu makinayı almayı düşünüyorum ve daha önce çok dandik bir makina kullanmıştım yüzümü yakıyordu ondan sonra nefret ettim bu traş makinelerinden. hafta da 2 kez traş oluyorum. düzgün bir şekilde yüzümü de ağrıtmadan bu traş makinesini kullanabilir miyim? kullananlardan yorum ve tavsiyeleerini bekliyorum.
  • noche34 kullanıcısına yanıt
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/at750-16-philips-tras-makinesi-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,62002.html

    reis bende bakınıyordum böyle tek tük sakalım oluyor jilet vurmuyorum çıkmasın diye saç kesme makinam var o da düzgün almıyor salı günü gidip alcam istanbulbilişimden büyük ihtimal inşallah fiyat süper 118 kağıt bişey değil ıslak kuru hemde....
  • yakupta11 kullanıcısına yanıt
    laaan stokta yokmuş şimdi farkettim god damedddd :)))
  • Arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi oluyorum fakat yeni alacaklar faydalansın diye yazıyorum. Dün akşam Teknosa'dan 150 TL'ye aldım. 8 saat şarja taktım ve bu sabah ilk deneyimimi yaptım

    Cilde alışmamasına rağmen hiç tahriş etmedi, motoru zayıf gibi çalışsada tüy kıl hiçbirşey bırakmadı yüzümde.Kolay kullanım ve dokunduğu yeri temizliyo alacaklar tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar bu makine sinek kaydı yapabiliyormu lise ye gidiyorum ve acil makine arıyorum mesaj atarsanız sevinirim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamit88

    Arkadaşlar bu makine sinek kaydı yapabiliyormu lise ye gidiyorum ve acil makine arıyorum mesaj atarsanız sevinirim

    Evet yapıyor hocam, ben memnunum ama sanki artık sakallarım daha çabuk uzuyor :)
  • ben kullanıyorum indirimde 99 tl di. puan ile 40 tl ye aldım. bir gün durup bir gün tıraş olunca daha iyi alıyor sanırım anlayamadım. ıslak ve kuru traş oldum kuru daha az tahriş ediyor. ilk defa makina kullandım ama ilk kullandığım gün yüzümde yanma gibi kuruluk gibi birşey vardı.krem sürünce geçti. tam şarjı 10 saatte doluyor. şarj göstergesi azalınca turuncu yanıyor. şarjı dolunca dolduğunu anlayabilceğimiz bir renk yok.sürekli yeşil.saate bakıp 10 saat olunca çekmek lazım.alternatif için braunları araştırdım. alet belli bir tıraş sayısını geçince çalışmayı bırakıyor. elekğini değiştirmeniz lazım fakat bu da makinanın yarısından bile pahalı. açıkçası adamlar sürekli yeni makina kakalıyor. panasonic bir diğer övülen marka ama o da çamaşır makinası fiyatına satılıyor. gereksiz pahalı. dolar kuru 1 tl olursa yurt dışından alınır. sonuç olarak fiyat performans ürünü,ben memnunum. eğer liseliyseniz veya seyrek veya düz sakallarınız varsa çekinmeden alın sinek kaydı kesiyor.




  • x571 X kullanıcısına yanıt
    Hangi siteden aldınız? Şu an bulabildiğim en ucuzu 150 tl
  • 480mrt kullanıcısına yanıt
    hızlı al dan aldım.zam gelmiştir.
  • x571 X kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım akakçeden 100 lira civarına da varmış. Teşekkür ederim inceleme ve cevabın için.
  • indirime takip
  • Ben de kullandım. Garantisi bitince bozuldu. Teknik servise götürdüm anakartı yanmış dediler 180 lira istediler. 2 yıl aynı şekilde kullandığım alet neden 2. yıl bitince anakartı yanıyor anlamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.