Şimdi Ara

Philips A5.600 pc bağlantı kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,
    Philips A5.600 5+1 ses sisteminin resimde görülen 1 numaralı kablosu ve kumandası taşınırken kaybolduğu için, sistemi kullanamıyorum. Bu kabloyu acil olarak bulmam lazım.

    İzmir'de Philips servislerinin hepsini araştırdım, Elektronikcilerin bulunduğu her yere sordum. Fakat bu kabloyu sadece Merkez serviste bulabileceğimi söylediler. Bende philips Türkiye web sitesinden ulaşmaya çalıştım, fakat ne yazıkki, şimdiye kadar bana dönüpte bu kablo var ya da yok demediler.


    ilgilenecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.




     Philips A5.600 pc bağlantı kablosu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gezgin35 -- 25 Mayıs 2009; 10:51:33 >







  • dostum malesef bu ürünlerde yedek parça bulacağını sanmıyorum bu tarz ürünler yedek parça ile geldiğini sanmıyorum genelde arıza olursa komple değiştiriyorlar yapağın 2 şey var birincisi anca arızalı bulursun parça niyetine yada böyle kullanırsın
  • Evet, bende aynı şeyi düşünerek bu ilanı açtım. Elinde atıl olarak bulunan, kullanılmayan ses sistemi olan arkadaşlardan bu kabloyu bulabilirim diye düşünüyorum.
    Ya da bu konnektöre uyan erkek fişlerin satıldığı yerleri bilen elektronikciler, bu yazıyı okuyupta bana belki yardımcı olabilirler. Fişi bulduktan sonra bu kabloyu yaptırmak kolay olur.

    Sanıyorum, İstanbul'da Karaköy'de bu kablo bulunubilir gibi geliyor bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gezgin35 -- 25 Mayıs 2009; 10:53:45 >
  • Philips yetkililerinden dün bana dönüş oldu, bu kablo Türkiye'de ve Hollanda'da yok, Almanya'da olup olmadığı araştırılıyor. benim düşüncem Almanya'da da olmadığı yönünde, fakat ümidimi de yitirmiş değilim.

    Ben buradan forumdaşlarıma sesleniyorum, tanıdıklarında ve kendilerinde, kullanmayan kenarda köşede atıl durumda bulunan bu model ses sisteminin kablosunu bana ulaştırmalarını rica ediyorum. Tabii ücreti karşılığında.
    Ayrıca bu kablonun aynısı Vestel VHT 160 model ses sisteminde de kullanılıyor. Vestel de de araştırmalarım var fakat, servisler cihazın seri numarasını istediklerinde, elimde cihaz olmadığından kabloya ulaşamıyorum.

    Bu kablo'yu ya da uzaktan kumandasını bulabilmek için bir hafta kadar bekliyeceğim, bulamadığım takdirde cihazı hurdacıya vereceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gezgin35 -- 27 Mayıs 2009; 10:52:41 >
  • Benim z5500 den önceki ses sistemim A5.600 dü. Hala duruyor ama çalışır vaziyette. Kullanılmasaydı yardımcı olurdum ama malesef sistemim hala kullanımda.Umarım bulursun
  • Benim z5500 den önceki ses sistemim A5.600 dü. Hala duruyor ama çalışır vaziyette. Kullanılmasaydı yardımcı olurdum ama malesef sistemim hala kullanımda.Umarım bulursun


    Çok teşekkür ederim.
  • Buna benzer bir sorunda bende var kumanda ve o input 1 kablosu kayıp 5.1 ses almak istemiyorum 5 hoperlörden de aynı sesi alsamda olur diye input2'den ürünü laptopuma bağladım fakat ana hoperlörün üzerinde input 1 in ışığı yanıyor uzaktan kumanda olmadığı için 2'ye alamıyorum ana hoperlörün üzerinde sadece standby ve ses açıp kısma tuşları var

    yardımcı olabilecek olan var mı ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.