Şimdi Ara

[b]Philips 760[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Philips 760 model cep telefonu kullanan arkadaslar var mi?
    Genel anlamda telefonun artilari/eksileri yazmalari mumkun mu?
    Teknosalarda 320 YTL fiyattan satiliyor gozukmekte su an.

    Tesekkurler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nenadkrstic12 -- 23 Kasım 2005, 15:44:10 >



  • dostum çok şık ve gosterişli telfon...sienesin sf65 modeliyle hemen hemen aynı ozellikler. genel ozellikler iyi bir hafıza, doner ekran,i ekrana yazi ekleme vs, irda, kamera ... mp3 ve video yok maalesf. megapiksel kamara vvar...tekm-nosalarda yanında pghilips cd çalar var
  • cevabin icin cok tesekkurler.

    telefonu kullanıyor musun bilmiyorum ancak sarjinin ne kadar gittigini biliyor musun? buna benzer ama kamerasiz modeli en azindan bi 10 gun gidiyor yazıyor kullanima bagli olarak...
    bi de bu modelde tri-band var mi acaba?

    oldukca iyi bir fiyat gibi yaninda cd calarla...herhalde yeni birkac modeli piyasaya surmeye basladilar...

    tekrar tesekkurler
  • yiğid.telefonu sadece test amaçlı kullandım. kamerasız modeli exenium modelindendir.onlar çok gider. bununda bekleme süresi iyi. ama o kadar performans bekleme.ama yinede kendi segmentindeki telefonlardan çok gideceği kesin.triband ne işine yarıyacak anlamadim dogrusu.ulkemizde ciftbanda var. 900-1800banlraı var. dğier bandlar amareika asya gibi ulkelerde ihtiyac duyyulr. türkiye de bir işe yaramz. genee ben saba cevap vermiş olayım. evet 1900 band var.
    linkler
    TÜRKÇE KULLANMA KLAVUZUNU İNDİR
    TANITIM SAYFASINA GİT
    TANITIM VİDEOSUNU İNDİR




  • cok tesekkurler verdigin bilgiler icin
    linkler cok aydinlaticiydi
  • ben bu telefonu daha dün akşam aldım. 1.3 mp kamera olmasına rağmen fiyatı 319 ytl, (26x12). yani benzerlerine göre çok daha ucuz. akşam biraz kurcaladım. çok şık bir telefon, dizaynı mükemmel. özellikle döner ekran, fotoğraf çekerken tam bir fotoğraf makinesi gibi duruyor. şarjı için bişey diyemem şu an. fotoğraf kalitesi mükemmel olmasa da tatmin edici. sesi oldukça yüksek.
    ayrıca içinde gelen usb data kablosu, ekstra bir masraf yapmadan, bilgi transferi yapmaya yarıyor. yalnız pc.ye bağlamak çok uğraştırdı beni. zil sesi olarak midi, oyun teknolojisi olarak da java 2.0 kullanıyor.
    ilk izlenimler gayet olumlu...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: birgaripyolcu

    ben bu telefonu daha dün akşam aldım. 1.3 mp kamera olmasına rağmen fiyatı 319 ytl, (26x12). yani benzerlerine göre çok daha ucuz. akşam biraz kurcaladım. çok şık bir telefon, dizaynı mükemmel. özellikle döner ekran, fotoğraf çekerken tam bir fotoğraf makinesi gibi duruyor. şarjı için bişey diyemem şu an. fotoğraf kalitesi mükemmel olmasa da tatmin edici. sesi oldukça yüksek.
    ayrıca içinde gelen usb data kablosu, ekstra bir masraf yapmadan, bilgi transferi yapmaya yarıyor. yalnız pc.ye bağlamak çok uğraştırdı beni. zil sesi olarak midi, oyun teknolojisi olarak da java 2.0 kullanıyor.
    ilk izlenimler gayet olumlu...


    tv link vermediler mi
  • yok, tv link çıkmadı içinden. yabancı forumlardan da araştırdım, tv link kablosu, bu modelde opsiyonel olarak veriliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgaripyolcu -- 25 Kasım 2005, 10:11:32 >
  • evet haklısın tv linki ayriten aganigi yapıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.