Şimdi Ara

Philips 7304 + Hue seçimi yardımınıza ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepinize selamlar yaklaşık 12m2 ufak denecek bir salona sahibim eylülde evleneceğim için ev dizaynında bir tek salon kaldı videoda ki ambiyansa aşık olduk tv hedefi xf9005 veya q70 olsada malesef güncel fiyatlar müsade etmiyor, bu nedenle televizyon tercihimiz philips 55 7503 olacak.
    İLGİLİ VİDEO :https://www.youtube.com/watch?v=_qQ9npRY0wM&t=134s
    https://www.youtube.com/watch?v=BgDOuJkIKtI

    Küçük bir salonda hue olmadan bu atmosferi televizyon ile yakalama ihtimalim nedir yada bu 12 m2 salon için kaç adet veya hangi tip hue tercih etmeliyim inanın bu konulardan hiç anlamadığım için basic açıklama ve anlatımlarınıza ihtiyaç duyuyorum birde ben bu televizyon için hue aldığımda bridge denen şeye ihtiyaç duyacak mıyım ? önerilerinizi bekliyorum
    Philips 7304 + Hue seçimi yardımınıza ihtiyacım var
    Philips 7304 + Hue seçimi yardımınıza ihtiyacım var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Selam,

    Gönderdiğiniz videoda iki tane hue ampül (e27 muhtemelen) bir tane hue go v2 (masanın üstünde duran yarım küre) ve bir tane de hue light strip (şerit led tavandaki girinti içinde) var.

    Ambilight bence başlangıç olarak zaten göze güzel gelen bir özellik ve size ilk aşamada yetecektir. Biraz izledikten sonra atmosferin size yetip yetmeyeceğine karar verin derim. 12m2 bence tek başına ambilight için yeterli.

    Eğer yok ben illa istiyorum derseniz iki adet hue go alıp televizyonun iki yanına koyabilirsiniz böylece eğer odanız dikdörtgense ve televizyonu uzun kenara koyduysanız duvarı çok daha fazla aydınlatmış olursunuz.

    TV ile lambaların konuşması için ve lambaları normal zamanda da etkin kullanmak için mutlaka hue bridge gerekecek. Özelllikle starter pack olarak geçen modellerde bridge oluyor zaten. Amazon’da zaman zaman indirime giriyor almak düşünürseniz oradan takip edebilirsiniz.

    Ben kendi evimde 15ten fazla hue ve ikea marka akıllı ampül kullanıyorum. Aynı televizyondan bende de var şu aşamada tek başına ambilight bana yetiyor belki bir noktada hue ile bağlantısını arttırım diye düşünüyorum. Son not hue bridge ikea ampül bağlamak mümkün fakat videodaki olay için aydınlatmanın mutlaka Philips olması lazım.

    Sizi mutluluklar dilerim gönlünüzce olsun her şey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.