Şimdi Ara

Philips 49 Pus 7502 aldık bakalım hayırlı olması dileğiyle. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
955
Cevap
11
Favori
64.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kullanan bir arkadaşımız videolu bir inceleme yapsa güzel olur aslında. Bende bu modeli araştırıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş millet çatır çatır alıyor tv leri biz halen alamadık yaww

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaegir

    Tv bugun kuruldu .ilk izlenimler iyi.Fakat 2 olu pilsel var .bir de cok az bir isik sizdirmasi var .yarin detayli incelerim.test sitesi videosu ornegi var ise soyleyin onlar ile deneyeyim.

    Hayırlı olur inşallah

    Ölü pikselden iade olmuyor mu?
  • Ölü piksel var ama iade etsem gelende de cikar korkusu var su an bende .bir karis mesafeden belli oluyor ancak .o degil de isik sizdirmasi canimi sıktı sol altta biraz var .ayni tvden arkadasim da aldi onda da var ayni yerde isik sizzdirmasi.ölü piksel de var .ne yapmak gerekir bilemedim. Bi zarari da yok ama ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahhh abiciğim servis evdeyken yapıcaktın yapacağını, bundan sonra iade etmeye çalışırsan uğraştırırlar seni
  • Beyler bırakın onu bunu da; bir çılgınlık yapıp LG OLED55B7V alalım mı? :) bizi tv izlerken yaşadığımız sorunlardan tamamen kurtarır, 5 ay sonra taksitlerim bitiyor, inşallah başka bir sıkıntı çıkmaz ise bombayı patlatıcam, 24 ay tüketici kredisi 300 lira çivarı bir taksiti oluyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: richezza

    Beyler bırakın onu bunu da; bir çılgınlık yapıp LG OLED55B7V alalım mı? :) bizi tv izlerken yaşadığımız sorunlardan tamamen kurtarır, 5 ay sonra taksitlerim bitiyor, inşallah başka bir sıkıntı çıkmaz ise bombayı patlatıcam, 24 ay tüketici kredisi 300 lira çivarı bir taksiti oluyor :)




    LG ye para verilmez bulaşmayın pişman olursunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tda 1562q -- 15 Aralık 2017; 17:19:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve USB deki videoların bazılarını denedim özellikle kılıçlı bir video vardır şimdi adı aklıma gelmedi. Hani diyorlar yaa siyahlar gri gibi diye videoyu açmadan önce teknosa da çalışan sonra vatabilgisayar a geçmiş bir çalışan aynı ezberi yaptı ve bu tv siyahları veremiyor dedi ki o video açıldı ilk olarak çekirgeler demir dövüyor ve daha sonra kılıç gösteriliyor arka fon simsiyah. O görüntü geldi ve dediğim şey vaay bir siyah daha ne kadar siyah olmalı diye sordum kendi kendime ve adama döndün. Klasik Türk götüm götüm ilerliyor. Dedim içinden yatacak yerin yok. Neyse renk caliliklari super. Hemen yanında Allah ın işi MU8000. Çok rahat kıyas yapabilme imkanı buldum. Ve şunu diyorum biri bana eğer MU8000 der ve överse direk diyaloğu keserim. İzlerken tv önünde sis perdesi var gibi o nasıl bir şey berbat. Birincisi bütün tv ler aynı yayı akışını gösteriyor ve kalitesi kötü videolar oynuyordu. O arada bir top sahnesi mu8000 de top titreyerek giderken Pus7502 kaymak gibi dedim neyse birşey de iyi olabilir ama yani buda mu yani 8000 aga o kadar övülüyor bi sürü testi carttı curttu videoları var. Sonra adam isterseniz kanal değiştireyim dedi çünkü açtıkları kanal akıllı TV mi neydi videoların kalitesi harbi kötü. Sonra bir spor programı açtı Trabzon spor maçının özet görüntüsü vardı. Mu ya baktım ulan bu ne.... Ne zamandan beri çimler fosforlu yeşil oldu. Sonra pus7502 e baktım garibanım olduğu gibi gösteriyor fosforlu makyajlı bir sağ yok Eee tabi doğal olarak gözde albenisi olmuyor. Hatta o kadar kötü gösteriyor ki pus7502 çimler kalmış ve çamurlu saha gözükürken mu8000 de Lego city gibi herşey fosforlu canlı. Hatta o kadar ki gözümüze kötü gözükmesin diye çamurlar ve sahadaki çimlerin kalktığı ve sahanın kötü oluşunu göstermiyor. Adamlar yapmış aga bizi düşünmüşler deee hani biri o bozuk sahada çimlere takılıp düşse ulan salağa bak düz yolda yürüyemiyor der insan da gerçek gerçekten öyle mi... Sonra Sony xe8577 ye baktım işte gerçek rakip ama mesafe uzak olduğundan burada tam bir kıyas yapamadım ama şunu diyebilirim ki sanki birbirlerine eş değer bir performansları var gibi geldi. Philips e yine kafa tutan yanındaki başka bir Philips di ama pus7502 ondan da daha iyidi. Birde Philips POS9002 yi gördüm ki görmez olaydım off... Sakın incelemeyin dibiniz düşebilir. Çok aşırı hayran kaldım ve hoşuma gitti. Ama fiyata bakınca bizler ayrı dünyaların insanları olduğumuz ortaya çıktı ve veda ettim.

    Neyse bu yazdıklarım benim izlenimlerim. Bunu referans alarak lütfen karar vermeyin. Video incemeleri gibi saçma şeylere takılmayın. Siz izleyeceksiniz sizin televizyonunuz ve siz karar vereceksiniz. O yüzden lütfen üşenmeyin ve gidin belki sizin hoşunuza bir muz gider aaa pardon mu8000



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saliharslann -- 15 Aralık 2017; 22:49:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @saliharslann

    Hocam ben de 1 haftadır Tv arayışındaydım. O kadar araştırdım ki, artık öğrendiğimi de unutacak duruma geldim. Son karar günü Teknosa mağazasında 49PUS7502 , 49SJ800V, 49MU8000'i 30 dk. civarı Tv'leri tek tek yetkili ile test ettim.

    PUS7502 için forumda en çok söylenen siyahların kötü olması ve IPS panel. IPS panel ile VA panel arasındaki farkı ben görerek anlamam, o kadar prof. değilim. Ancak renk konusunda görerek yorum yapabilirim.

    49 inç 100 Hertz alınabilecek PUS7502 ve SJ800V modeli var bence. SJ800V renklerini açıkçası ben beğenmedim. 50 Hertz bir Tv almak istemediğime karar verdiğim içinde tercihimi Philips'den yana kullandım. Cihazın verdiği görüntüyü, yaptığım test sonuçlarını gerçekten beğendim. Tecrübeli insanların yorumları tabi ki değerli, ancak insan kendi gözüne de güvenmeli diyorum.

    Vatanbilgisayar'ın dün gece indiriminden 3419 TL'sına cihazı satın aldım. Şu an fiyatı tekrar 3999 TL yapmışlar. Ürünün gelmesini bekliyorum, inşallah mutlu ve sorunsuz bir şekilde kullanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 15 Aralık 2017; 23:8:38 >




  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben onu maalesef kaçırdım 55 inç düşünüyorum ayrıca LG nin 49SJ800V modeli hakkında şöyle bir içime sinmeyen durum oldu ki zaten LG markasını hiç sevmem defalarca kazığını ve çevremde de kazık yiyenleri gördüm... neyse LG 49SJ800V modeline bakan olursa yandan bakın fark edebilecekler mi bilmem ama görüntü ile çerçeve arasında yarım santim veya bir santim gibi bir boşluk gözüküyor gibi ve benim hiç ama hiç hoşuma gitmedi.

    Hayırlı olsun hocam şimdiden. Bu arada bir kaç farlı yerden öğrendiğim şey Android 7 tv lerde daha hızlı çalışıyormuş. Gelir gelmez hemen güncellemesini yap ve keyfine bak dostum. Tekrar tekrar hayırlı olsun darısı bizim başımıza İnşallah...
  • Saliharslan hocam RNNN bey ortalıkta yok nerde acaba



    Kalkmış burda bize Samsung gibi uyduruk markayı savunuyor Philips e çamur atıyor yok Philips kendi üretmiyor yok bilmem ne



    Samsung panel üretse ne yazar adam akıllı bir tv yapamadıktan sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tda 1562q kullanıcısına yanıt
    Hocam bir ismi ki bu zamana meydan okumuş Philips gibi Sony gibi markalar isimini çok basit bir şekilde isim hakkını verecek. Bu tam bir mantık dışı. Hatırlayan var mı bilmem ama Philips dokunmatik cep telefonları daha yeni yeni çıkarken kendileride bir telefon üretti dokunmatik telefon ve şarjı 30 gidiyordu. Sene olmuş 2017 cep telefonları hayla bu noktadan çok uzak. İşte Philips denilip kötülenen markadan bir örnek sadece. Neyse dedim yaa benim yorumlarıma da bakmayın referans almayın. Bire bir deneyimlemeniz gerek ama ben şu saatten sonra MU8000 i PUS7502 in rakibi olarak görmüyorum olmazda. Testti carttı curttu beni ilgilendirmez. Benim gözüm bana yalan söyleyip millet mi bana doğru söyleyecek.

    Ama şunu deme gerek ki öyle bol ışık kaynağı olan elektronik marketlerde ışık sızmasını test edemem bu noktada bir şey diyemem ama bol ışık kaynaklı bir yerde gözüme çarpan öyle bir şey çıkmadı.




  • Bu işin sonu nereye varacak hiç bilmiyorum inş adam akıllı bir cihaza para veririz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de ki bu kargo teslimat sistemini çözebilmiş değilim. Bugün gelmesi gereken Tv, Pazartesi gününe kaldı. Salı günü de ancak servis gelip kurulumu yapar. Ürünü alana kadar çektiğim sıkıntı yetmedi, kullanabilmek için de 4-5 gün beklemem gerekecek.
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatı düşününce bence sabretmek bir kaç gün ödenecek bir bedel gibi geliyor. Sonuçta yılbaşında victoria secret ı o televizyonda izleme şansı yakalın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saliharslann

    Hocam fiyatı düşününce bence sabretmek bir kaç gün ödenecek bir bedel gibi geliyor. Sonuçta yılbaşında victoria secret ı o televizyonda izleme şansı yakalın

    Haklısınız aslında, kısmet bakalım gelse de izlesek.




  • Arkadaslar 4k videolar izledim banding testlerinden fotolar cektim .4k videolarda ilk 3-4 saniye takilma oldu sonra gayet akici idi .kanal gecisleri cok yavas degil 3 saniye civari.sesi gayet guzel.siyahlar cok basarili degil belki ama tv genel anlamda guzel. Bir de asagida fotolar var banding testlerinden.










    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu rnnn hocama ne oldu ban yemiş adam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet beyler bende bugün inceleme fırsatım oldu, hiçbir yerde Philips yoktu, Tüm çalışanlar samsugu övüyor ve ön plana çıkartıyor sözleşmişcesine, 55MU8000 öneriliyor hep. Aslında VU ekranlar ön plana çıkıyor hep parlaklık ve canlılık konusunda MU8000, izleme açısı arttıkca renkler solmaya başlıyor, Dikkatimi çeken bugün MU7400 modeli oldu ips ekran dedi ordaki çalışan, sanki ips vu karışımı birşeydi, renkler acayip kaliteli süper bir tv 90 dereceden izle, LG nin en baba ips tv sinden bin kat daha iyi, Standda MU8000 in yanına koymuşlar MU8000 i görmeseydim bu tv yi alırdım, MU8000 ve MU7400 ü bugün yan yana hem demo hem tv yayınıyla karşılaştırdım MU8000 çok daha canlı parlak, tabi açı sonuru var buda büyük ekran alarak çözülebilir... Bu arada OLED lerede baktım aynı muhabbet hep kanal logoları iz bırakıyor
  • Beyler ne tv miş bu Philips valla Samsung almam gider seg alırım bin kat daha iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.