Şimdi Ara

Philips 49 Pus 7502 aldık bakalım hayırlı olması dileğiyle.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
956
Cevap
11
Favori
64.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ürünü gittigidiyor dan 3870 TL'ye aldım.
    10 bit panel ve 100 hz.
    3 taraflı ambilight var.
    P5 görüntü motoru
    Android işletim sistemi.

    İlk izlenimlerim:
    Görüntü beklediğimden çok çok iyi çıktı.
    Gri panel oda da hoş duruyor.
    Banding dikey bantlanma ışık sızmasına rastlamadım.
    Altyazılarda titreme yok.
    Futbol maçlarında daha denemedim.
    Servis çok iyiydi kurulumu kolay yaptılar, bu seriyi ilk defa kurmuşlar ve Tvyi çok beğendiler.
    Renkler çok canlı.
    Hanım ambilightı çok beğendi kumandayı vermiyor :)

    Eksikleri
    Kanal geçişleri bana biraz yavaş geldi.
    Digitürk bağlatınca ayrıca değerlendiririm.
    Androidi daha kullanmadım desem yeridir.

    Artıları ve eksilerini kullandıkça buradan yazmaya çalışırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 55'' aldım 55PUS7502 2 hafta oldu... 4750 TL verdim. 55MU8000, 55SJ800V ve 55SJ850V arasında karar verdim.

    Burada yazılanlara göre alsaydım herkes Samsung ile anlaşma yapmış zaten. Oturdum, inceledim, baktım, tarttım.

    İlla feragat etmek gerekiyorsa ben de kontrasttan feragat ettim :)

    Görüntüsü çok güzel, yüksek GB'li filmlerde müthiş performansı var. TV, dizi, futbol falan filan için aşağı yukarı tüm TV'ler aynı performansı veriyor.

    Estetik yönü güzel, ambilight'i söylemeye gerek yok, ses kalitesi üst düzey.

    Bulutlanma, dikey çizgiler (adını unuttum) olmayan TV yok hepsini inceledim. Benim dikkatimi de çekmiyor açıkçası ama var olduğunu mağazalarda net gördüm. Didikleyince Samsung da aynı LG de...

    Benim en gıcık olduğum şey yıl 2017 Samsung 49'' te 50 hz TV çıkarıyor utancından resmi olarak dillendiremiyor (1)

    Bir diğeri 1984'te yayın kaydediyorduk biz videoyu programlayıp... ek program indirmeden Samsung bu işi de yapamıyor.

    PUS7502 16 GB'e kadar da hafıza desteği var ayrıca.

    Bence çok fazla incelemeye gerek yok. segment seçin, o segmentin en iyileri, cebinize en uygun olanları zaten nette süzdüğünüzde karşınıza geliyor. Beğendiğinizi alın. Ayrıntı boğuyor.

    Sadece uygun fiyat için beklenir şahsî görüşüm.

    Alanlara da bana da hayırlı olsun. :)
    3-5 sene önce ki menüde ki yavaşlıklar artık yok. Daha önce 2014 model PFL 7008 kullanıcısı idim, Ekran kırılınca yine Tv araştırmasına giriştim. Gözüme güvenirim, para farkını da iyi bilirim. Dolayısı ile yine Philips parasına göre diğerlerinden görüntü kalitesi olarak daha iyi, yanında amblight zevki hediye verilmiş. Zifiri karanlıkda seyretmekle amblight eşliğinde tat almak başka bir şey. Bunu ancak Tv yi evine satın alan anlar. Yoksa spot eşliği altında mağaza da bu anlaşılamaz.
    Ben kablo tv kullanıyorum ve digitürk de bu şekilde tvye geliyor. Kanal geçişleri kablo tv de güzel. Kanal geçişi yavaş sorunu uydu alıcısında olabilir belki onunda çözümü zaten amaç tv seyretmekse çare digitürk veya d smart olmalı. Dolayısı ile onların uydu alıcısını kullanacağanız için bu da sorun değil. 2017 yılında hala uydudan standart kanal seyretmek bana göre geride kaldı.

    Aldığım Tv nin de ekranı çocuğum tarafından kırılma riski nedeni ile, ben ucuz fiyatlı 55"pus6581 i 2970 Tl ye alarak kurtuldum. Şimdi yukarıda samsung öneren evde philips denememiş arkadaş bu paraya böyle bir tv göstersin alalım. Hala 4000 tl ye 50 hz tv satıyor samsung. Mağaza ya gidin kendi gözünüzle tv lere bakın, philipsin görüntüsü daha iyi. Android ise süper olmuş, donma takılma yok, küçük bir uygulama yükledikden sonra ile android marketten apk ları bilgisayarınıza indirip tv ye yükleyebiliyorsunuz. Bu sayede istediğiniz uygulama yüklenebilir oluyor. Yani smart özellikleri samsung ve Lg den geri kalmamış, iyi olmuş.
    Mağaza da 7501 modelinin görüntüsünü incelemiştim ve bizimkilerden de iyi ancak benim 6581 e göre en indirimli hali %50 pahalı idi. Biri 3000 tl diğeri 4500 tl. Dediğim gibi benim ekran kırılma riskinden dolayı ucuza yöneldim. Ancak parası olan arkadaş gönül rahatlığı ile 7501 alabilir. Android 7.0 güncellemesi de geldi ki bu bir tv ye geldi. Daha samsung akıllı telefonlarının bir çoğuna bunu yayınlamadı. 2016 -2017 model Philips o eski PFL-PFK serilerinden değil artık.

    Son olarak hepiniz de göz var gidin mağazaya görüntü kalitesine bakın. Gözünüze güvenin. Menü ve android olarak biz kullanıcılar olmuş ve memnunuz diyorsak, Kararı siz daha kolay vereceksiniz zaten. Ambligt ise sadece evde karanlıkda denenir. Spot ışık altında mağazada anlaşılmaz. Bu bir zevk dir. Müzik açıp, ses sitemine de aktardığınızda Ambligt da da yansımayı müziğe göre seçerseniz, evde mini disco nuz da olur. Dediğim gibi bunlar hediyesi. Kullanmayan kumanda dan kapatabilir. Veya arka duvarı istediği tek renge hemen o anda kokusuz bir şekilde boyayabilir. Ne dediğimi ancak evde kullanan anlar.
    Buram buram edebiyat kokan yazınıza hayran olmamak elde değil. Va - ips panel ancak bu kadar romantik anlatılır. Berrak göller, balıklar, karanlıklar, dolunaylı geceler beni benden aldı. Ben de sizden aldığım ilhamla haddim olmayarak bir şiir yazmaya çalıştım, umarım beğenilir...

    VA PANEL

    Zifiri karanlık gecelerime bir yıldız gibi doğdun
    Güçlü kontrastınla ayım, güneşim oldun
    Sende gördüm gerçek renkleri va panel
    Sende gördüm tüm evreni va panel

    Farketmez marka ister Samsung ister Sony
    Öncelikle Paneli va olsun önemli değil gerisi
    Karanlıktan aydınlığa seninleyim va panel
    Gündüzümde gecemde vazgeçmem senden va panel
    Yani o kadar detaylara takılıyorsunuz ki şunu kaçırıyorsunuz biz kontrans almıyoruz biz televizyon alıyoruz. Yani onun kontrası kötü bunun ışık sızması var.... Bu iş gider böyle illa hepsi tam istiyorsan 10 binden başlar bu işler. Samsung MU8000 i bizzat vatanbilgisayar da Philips 55pus7502 ile yan yana test ettim ve sonuç ne biliyormusunuz kesinlikle Mu8000 almam. Film ve maç izlerken full kontrans izleyebilirsin ama ben çimlerdeki çamuru da görmek istiyorum ama bu renkleri canlı tutayım olayı o kadar abartılmış ki fosforlu çimler görüyoruz. Ekranın üstünde sis tabakası gibi bir şey var mide bulandırıcı o ne öyle.... Ben test falan anlamam gördüğüme bakar ve inanırım. Siyah için gri tonu dendi flash disk den video açtım bir siyah daha ne kadar siyah olmalı bilmem ama orada gördüğüm gri değildi tam anlamı ile siyahtı. Velev ki sizin dediğinizde gibi bir ton açık siyah olsun ki öyle değil bir ton kapalı siyah için fosforlu renkleri izlemeyi ben red ediyorum Android in bana sağladığı Artıları varken tizen gibi ne olacağı belli olmayan Örnek bada samsung un cep telefon yazılımı ve kısıtlamasını red ediyorum. Bunlar sizlere cazip geliyorsa buyrun bir ton iddaa ettiğiniz güya mu8000 i alın mutlu olun ama benim incelemem sonucu mu8000 pus7502 in rakibi bile olmaz... Orada bu fiyat bandına yakın sadece Sony Xe8577 yi gördüm aralarındaki mesafe uzak olduğu için tam bir kıyas yapamadım bire bir ama sanki başa baş bir performs ciziyorlar gibi. Neyse bu mu8000 hayranlığı iyice mide bulandırıcı bir hal aldı. Her zaman dediğimi diyorum televizyon alırken lütfen gidin ve kendiniz bizzat deneyimleyin. Başkasının fikri sizin için sadece bir inceleme önceliği olsun bir sonuç değil. O televizyonu siz izleyeceksiniz bu yüzden siz seçin ve siz karar verin. Benim görüntüsü hoşuma giden televizyon Philips 55pus7502 ve indirime girerse tek alacağım televizyonda bu sadece.
  • hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
  • hayırlı olsun hocam
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim hocam.
  • rojin2632 R kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Tavsiye ederim.
  • Hayırlı olsun. Tv hakkında söyleyebileceğiniz bir şeyler var mi? Bende pus7101 vardı ekran kırıldı şimdi 7502 almayı düşünüyorum. Öneririsiniz yoksa pişmanlık mi dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu modeli ve hue almbayı alın beraber kullanın
    https://www.youtube.com/watch?v=D4YbGpU8uy4
    suan benı cezbedıyor acıkcası medıamarkette denedım akıyor medıa resmen harelenme olmadı goruntude cok guzel geldı
  • Bende inceledim bu modeli teknosadada kontrastı zayıf ne biliyim bana karanlık geldi parlak ekranı ve kontrastı yüksek tv ilk tercihim olucak sanırım
  • TunahanAkpulat kullanıcısına yanıt
    ips panelden yüksek kontrast beklemeyin hocam ips lerin ucuz olma sebeplerinden biri bu biride kötü siyah performansı..kontrast ve siyah arıyorsanız samsung mu9000 ve sony xe9005 modeline bakın mu8000 de fena değildir.
  • o kadar para verip derin siyahlar alamamak üzücü..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tvden çok memnunum. Benim için derin siyahmış falan hikaye:) Bu özelliklerin piri olan arkadaşlar vardır elbette. Çok detaycı değilim. Ambilight olayı çok cezbetti bizi. Hergün bluray film izliyoruz ailecek. Eşim artık sinemaya gitmemize gerek yok diyor:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x_ir kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
    Detaylı incelemenizi bekliyoruz.
    Her türlü yayında görüntü kalitesi,parlama,ışık sızma,hareketli görüntülerde piksellenme,ghosting,bulutlanma
    tuner kanal geçişi,kanal düzenlemesi sıralama vs.
    android çalışması,uygulamaları,hızı,takılma,kitlenme vs.
    futbol maçlarında görüntü,altyazılı filmler,ses kalitesi
    Kumanda hassasiyeti,kalitesi,panel kenarında kumanda düğmeleri

    Biraz bilgi verebilseniz sevinirim.
  • Sormak istediğim bir kaç şey var. Philips 49pus7101 ile 49pus7502 arasında fark var mı? İyileştirme yapılmış mı? Kanal geçişleri aynı mı yoksa biraz hızlanmış mı? Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinanpektas

    Kesinlikle tavsiye ederim.

    güle güle kullan



    Bnde link deki versiyonu aldim çok memnunum



    http://www.epey.com/televizyon/philips-43pus6501.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7502 modelde tüm uygulamalar indirilinebiliyormu. Cep telefonu gibi yoksa sınırlı uygulamalaramı izin veriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turoktr

    Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
    Detaylı incelemenizi bekliyoruz.
    Her türlü yayında görüntü kalitesi,parlama,ışık sızma,hareketli görüntülerde piksellenme,ghosting,bulutlanma
    tuner kanal geçişi,kanal düzenlemesi sıralama vs.
    android çalışması,uygulamaları,hızı,takılma,kitlenme vs.
    futbol maçlarında görüntü,altyazılı filmler,ses kalitesi
    Kumanda hassasiyeti,kalitesi,panel kenarında kumanda düğmeleri

    Biraz bilgi verebilseniz sevinirim.

    En kısa sürede resimli eklemeyi düşünüyorum.

    Kısaca özetlersem;

    Işık sızması yada banding sorunu yok.

    Futbol maçları muazzam ötesi.

    Alt yazılarda titremeye hiç rastlamadım.

    Kendi uydu alıcısının kanal değişimi bana yavaş geldi.

    Ambilightı herkes farklı yorumluyor ama akşam vakti karanlık ortamda bir denemenizi tavsiye ederim. İnanın çok fazla havası var.

    Kanalları otomatik olarak kendi yerleştiriyor tam istediğim gibi gruplandırmış. Hiç farklı ayar yapmadım.

    Trt4k yayını otur ağzın açık izle :)

    USB ve diğer girişler hemen sol tarafta bağlantılar çok pratik oluyor.

    Ps4 ile deneyemedim daha yorum yapamam bu konuda.

    Digitürk bağlatınca kanal geçiş hızını tekrar yazarım.

    Androidde sadece youtube falan kullandım 4K videoları çok rahat oynatıyor. Kumandanın arkası klavyeli fakat ben hiç kullanmadım.

    Wi-Fide hiç sıkıntı olmadı. Hatta benim bile yeni gördüğüm ağlar gördü.

    Boyutu küçük olan mkv filmlerde karelenme farkettim, 1080p ve bluray videolarda öyle bir sıkıntıya rastlamadım.

    Resimleri çekip buradan paylaşmayı düşünüyorum.

    Detaylı olarak incelediklerimi buradan yazmaya devam edicem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CARTEGENA

    7502 modelde tüm uygulamalar indirilinebiliyormu. Cep telefonu gibi yoksa sınırlı uygulamalaramı izin veriyor.

    Sanırım Smarttv android uygulamaları sınırlı oluyor. Bütün Tvlerde aynı sıkıntı. Uygulama sayısı çok az. Webos ve tizeni bilmiyorum, yorum yapamam bu konuda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x_ir kullanıcısına yanıt
    P5 görüntü motoru olarak değişmiş. Kanal geçişi bana göre hala yavaş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjk_mustafa_bjk kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.