Şimdi Ara

PHILIPS 3260/3264 Genel Konu ve Yazılım Güncelleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
24.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhabalar,ilk kez yükleme yapacağım için cahilliğimi bağışlayın.
    ilk defa cihazıma yazılım atacağım.vb6rocod nickli arkadaşın blog sitesinden DVP3260_12_vb6_v5_2_NO_ORG.rar yazılımını indirdim.rar lı dosyayı açtığımda içerisinde 1250 1251 1252 1253 ve 1254 ten oluşan dosyalar çıktı.bunların hepsini açarakmı cd ye yazdıracağım.bu numaralar farklı özelliklermi içeriyor.yoksa dediğim gibi hepsini açıp mı yazacağım cd ye.
    birde şunu öğrenmek istiyorum genelde divxleri kendim yaptığımdan (altyazıları dahil) no org daha mı kullanışlı olur benim içim.
    Şimdiden çok teşekkür ediyorum.sevgi ve saygılarımla
  • Başka bir başlığa yazmıştım, burası daha aktif olduğundan buraya aktarıyorum.

    Daha önce başka bir foruma yazmıştım, şimdi buraya da aktarayım. gursoft abiyi burada da görmek güzel :) Şu an yeniden yazmaya çok vaktim olmadığı için diğer foruma attığım mesajı kopyalayıp buraya yapıştırıyorum.

    Bilgiye ihtiyacı olanlar için biraz cihazı tanıtayım. Ben bu cihazı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Hiçbir problem yaşamadım. En başta tasarımı dikkatimi çekmişti ki Philips genellikle kaliteli ürünler yapıyor. Kumandası çok kullanışlı ve kaliteli, iPod gibi 4 yönlü bir tuşa ve ortasında seçim tuşuna sahip. Çoğu cihazda olduğu gibi kumandada tek eksik ses tuşları. Menü kullanımı çok rahat ve fonksiyonel. Cihazın orijinal firmware'i aynı dosya adına sahip olmayan altyazıları açmıyordu. Ayrıca menüsünde 8 karakterden fazla dosya ismi göstermiyordu. VB6 adlı kişinin yaptığı geliştirilmiş firmware ile cihaz mükemmel hale geliyor. Dizi açıyor mu diye merak eden olmuş; Lost izliyorum ve klasörde 11 bölüm ile her bölümün 3 altyazısı (TRK, TRK 2, İNG) olmasına rağmen hepsini doğru altyazılarla çalıştırıyor. Kumandadan "Subtitle" tuşuna basarak altyazılar arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Çin malı bir cihaz almaktansa biraz daha para verip bu cihazı almanızı tavsiye ederim. En büyük faydası internette oldukça geniş bir kitlece desteklenip geliştirilmesi. Ucuz cihazlara zor güncelleme bulursunuz. EK: 3260 modeli Sony marka DVD mekanizması kullanırken, 3260I modeli Samsung marka kullanmaktadır. Tek fark budur. Cihazınızın modeli hangisiyse o yazılımı yükleyin. Aksi halde cihazınız kullanılmaz hale gelebilir.

    Gelelim diğer foruma attığım mesajsa. Yaptığım şey sadece VB6 adlı kişinin yazdığı 8 Mart 2009 tarihli son firmware'i alarak tüm Türkçe dil dosyasını sıfırdan yazmak oldu. Artık arayüzde hiçbir göze batan nokta ve çarpıklık kalmadı. Tamamıyla Türkçe olan tek sürüm diyebilirim.


    Philips DVP3260I/12 Güncelleştirilmiş Türkçe Menü

    quote:

    Herkese merhaba. Önceki mesajımda bahsettiğim üzere yeni bir firmware dosyası oluşturarak sizlerin de kullanımına sunuyorum. Elden geçirdiğim firmwarehttp://vb6rocod.blogspot.com/ adresinde yayınlanan DVP3260I_12_vb6_v5_2_ORG adlı firmware dosyasıdır. İki gün önce kendi cihazıma yükleyerek denedim. Gözüme çarpan bazı yazım hataları ve doğru olmayan yazıları da bugün düzenledim. Aslında denemeden yüklemek istemiyordum ama sorun olacağını sanmıyorum. ZIP dosyasının içinde 2 sürüm var; birisi sadece menü düzenlemesi yapılmış, diğeri ise Philips'in orijinal firmware dosyasının Font 1'ini de içeren bir sürüm. Sanırım menüde küçük "ş" harfinin düzgün görülmemesinin sebebi buydu. Akşam kendim de test edeceğim. Sorun olsa bile en çok yazıların düzgün görünmemesi olabilir. Merak edenler kendi sorumluluklarıyla deneyebilir.

    DVP3260I_12_vb6_v5_2_ORG_TRMOD_20090319


    Düzenleme: Philips font'u a içeren dosyayı cihazımda denedim. Sorunsuz çalışıyor. Philips fontunun tek farkı OSD yazılarının arkasında yarı saydam bir çerçevenin de bulunuyor olması. Ama önceki halindeyken "ş" harfi gösterilemiyordu ve de Kurulum ekranında "Menüden Çıkış" yazısı siyah ve sorunlu görünüyordu. Rahatsızlık duymayanlar bunu kullanabilirler. Yeterince temiz ve düzenli bir çeviri yaptığıma inanıyorum. İngilizce menü dosyasıyla satır satır karşılaştırarak düzenledim.




  • Philips 3260/3264 modeli için ana konu olarak bu konudan devam edelim lütfen.

    Bu model için açılan ve aşağıdaki linkleri verilen diğer iki konuyu kilitliyorum, bilgiler bölünmemiş olur.
    Genel bilgi anlamında aşağıdaki konuları da okumanızı öneririm.

    PHILIPS DVDP3260 USB 2.0 DVD PLAYER EN SON GÜNCELLEME
    http://forum.donanimhaber.com/m_27439082/tm.htm

    PHILIPS DVDP3260 USB 2.0 DVD PLAYER EN İYİ FİRMWARE
    http://forum.donanimhaber.com/m_30055474/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Arkadaşlar bende bu konularda yeniyim. Bir DVD Player alayım dedim. Sonra işte USB HDD MP3 vs. de göstersin dedim. Birçok makineyi inceledim. En son buraya yazayım dedim. Bir de ne güncelleme ne ayarları konusunda bi bilgim yok. Daha önce de hiç kullanmadım player.

    Philips 5990 ve 3260 arasında kaldım. HDRip BRRip severim izlerim. Ama fiyat yüksek geldi. Bunlar için sanırım 5990 gerekiyor. Sizce hangisinde karar kılmalıyım ? 5990 a gerek yok derseniz illa 3260 mı yoksa farklı daha iyi bir player var mıdır o fiyat aralığında..

    Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: furkanaksin
    Philips 5990 ve 3260 arasında kaldım. HDRip BRRip severim izlerim. Ama fiyat yüksek geldi. Bunlar için sanırım 5990 gerekiyor. Sizce hangisinde karar kılmalıyım ? 5990 a gerek yok derseniz illa 3260 mı yoksa farklı daha iyi bir player var mıdır o fiyat aralığında..

    Öncelikle HD Rip ve BR Rip filmleri, yani MKV codec'li görüntüleri Philips 5990 ile izleyemezsiniz. 5990 modelinin özelliği, SD görüntüleri 1080p'ye upscale edebilmesidir, yani yukarı ölçeklendirme yapabilmesidir. Belki desteklediği codec'ler arasında ufak farklar olabilir, ancak 5990 modeli de 3260 gibi sadece SD çözünürlükteki görüntüleri kabul eder ve gösterir; dolayısıyla 720p ve üzeri sinyalleri kabul etmez 5990 modeli.

    Ancak burada upscale sihirli ve sadece bu oynatıcı tarafından yapılan bir işlem değil. Mesela normal bir dvd oynatıcı ile scart bağlantı ile HD Ready 1080p (Full HD) Tv'de normal divx bile izleseniz, Tv'niz bu görüntüyü tam ekrana büyütüyorsa upscale yapıyordur. Tv'nizin marka ve modeline bağlı olarak scart ile alacağınız görüntü, diğer bir Tv'nin Philips 5990 ile yapılacak upscale sonucunda vereceği kaliteden daha yüksek olabilir.

    Zaten artık tüm dvd oynatıcıların component çıkışları var. Dolayısıyla scart bağlantı yapmanın da pek anlamı kalmadı, component bağlantı ile scart bağlantıdan daha iyi görüntü alırsınız (buna 3260 modeli de dahil).

    5990 modeli ile 3260 modelini yan yana kıyaslamadığım için net cevap veremiyorum. Ancak eğer Tv'niz kaliteli bir görüntü işlemcisine sahipse (ki takdir edersiniz ki dvd oynatıcının işlemcisinden iyidir her halükarda), bence 3260 ile component bağlantı yaptığınız zamandan çok farklı olmaz. Bu benim tahminim. Tv marka ve modeline göre zıt durumlar olabilir.

    3260'ın yazılım güncellemesi de son derece kolay, açıklamaları takip etmeniz yeter.




  • Orjinal yazılımında altyazının ortada olması nedeniyle dvd player ıma "DVP3260I_12_vb6_v5_2_ORG_TRMOD_20090319" yazılımını yukledim.
    Bu seferde altyazı da türçe karakterlerin hicbiri cıkmıyor. Neden olabilir???
  • şayet yazılımı softpediadan aldıysan yanlış bölge kodlu yazılımı yüklemiş olabilirsin (CP 1254 - Turkish)
    yada altyazı ayarlarından türkçe olanı seçmemiş olabilirsin


    quote:

    Orjinalden alıntı: bason41

    Orjinal yazılımında altyazının ortada olması nedeniyle dvd player ıma "DVP3260I_12_vb6_v5_2_ORG_TRMOD_20090319" yazılımını yukledim.
    Bu seferde altyazı da türçe karakterlerin hicbiri cıkmıyor. Neden olabilir???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konkat -- 18 Nisan 2009; 0:20:15 >
  • Merhaba.
    Burada yapılanları aynen uyguladım yeni logo da göründü şükür. Ancak 8.adımda bir sorun var. Setup a girdiğim halde Preferences adımı veya TR olarak Tercihler diye bir bölüm çıkmıyor karşıma.
    Cd takıp kontrol ettim. Divx de TR alt yazılar çıkıyor. Çok süper bir alt yazı olmasa bile buna da şükür diyerek hgerkese TŞK ediyorum.
    Sorunuma dönecek olursam, sırasıyla ;
    DISC KILIDI,EKRAN DILI,UYKU,SESI,OTOMATIK BEKLEME,DIVX ALTYAZI,TEXT COLOR,BACKGRAOUND COLOR,OUTLINE COLOR,VERTICAL VE SUBTITLES LOADING ......var ama Preferences veya Tercihler kısmı yok. Neden çıkmadığı konusunda bilgisi olan arkadaşlar dan yardım rica ediyorum.

    TŞK.



    Orjinalden alıntı: aylakaya

    Yazılımı DVD playera yükleme
    1. Düğmesine basarak cihazı açın ve CD'yi yerleştirin.
    2. Yazılım algılandıktan sonra ekranda bir mesaj belirecek.
    3. Ekrandaki yönergeleri takip edin. Güncellemeyi başlatmak için OK'e basın.
    4. Dosya okunduktan sonra cd tablası kendiliğnden açılıp CD dışarı çıkacak.
    5. CD'yi hemen alın sakın tablayı kapatmayın
    6. Yaklaşık 3-5 dakika yazılımın güncellenmesini bekleyin.
    7. Güncelleme bitince yazılım kendini yeniden başlatacak. Ekranda yeni logo görünecek.
    8. Yeniden başladıktan sonra Setup'a girin. Preferences sayfasından "Default Reset" yapın.
    .

    DVD Player cd kapağını kapatana kadar bekleyin.
    Setup'a girin Preferences sayfasından "Default Reset" yapın.
    Genel ayarlar sayfasından da altyazının rengini ve pozisyonunu ayarlayın.
    (Tabii dili de Türkçe yapmayı unutmayın)









  • Cevap verecek arkadaş yok mu..???
  • vb6rocod adlı arkadaşın kendi sitesi Firmware'ler için. Hepinize ve vb6rocod adlı arkadaşa teşekkürler.

    http://vb6rocod.euracks.com/dvp3260_12.php



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield -- 5 Mayıs 2009; 22:27:06 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: siyahbeyazh

    Merhaba.
    Burada yapılanları aynen uyguladım yeni logo da göründü şükür. Ancak 8.adımda bir sorun var. Setup a girdiğim halde Preferences adımı veya TR olarak Tercihler diye bir bölüm çıkmıyor karşıma.
    Cd takıp kontrol ettim. Divx de TR alt yazılar çıkıyor. Çok süper bir alt yazı olmasa bile buna da şükür diyerek hgerkese TŞK ediyorum.
    Sorunuma dönecek olursam, sırasıyla ;
    DISC KILIDI,EKRAN DILI,UYKU,SESI,OTOMATIK BEKLEME,DIVX ALTYAZI,TEXT COLOR,BACKGRAOUND COLOR,OUTLINE COLOR,VERTICAL VE SUBTITLES LOADING ......var ama Preferences veya Tercihler kısmı yok. Neden çıkmadığı konusunda bilgisi olan arkadaşlar dan yardım rica ediyorum.

    TŞK.


    film izlerken tercihler bölümüne giremezsin önce filmi durdur sonra tekrar dene




  • quote:

    Orjinalden alıntı: bason41

    Orjinal yazılımında altyazının ortada olması nedeniyle dvd player ıma "DVP3260I_12_vb6_v5_2_ORG_TRMOD_20090319" yazılımını yukledim.
    Bu seferde altyazı da türçe karakterlerin hicbiri cıkmıyor. Neden olabilir???


    Ben de bu ürünü aldım. Oldukça iyi, isteklerimi karşıladı. Sorununuzun sebebi yüklediğiniz yazılımdaki arkadaşın attığı philipsin kendi font u bunu değiştirirseniz sorununuz düzelir. Ayrıca ortada olmaması için ayarlara girince ilk menüde dikey var onu arttırdıkça yazı aşağıya iniyor 5 uygun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: chemucell

    merhaba arkadaslar
    sanırım philips 3260 alacagım.Lg 382 arasında gidip geldim.benim icin onemli olan usb den ext 2,5'' hdd de film seyredebilmek dvd ye yazmaktan bıktım.forumları arastırdım.zaten tüplü tv de kullanacagım icin sanırım 3260 yeterli.3260- 5990 arasında kalmıstım.
    tbiiki sunuda dusunursem ileride lcd alırsam 5990 daha iyi olabilir fakat ozamana kadar daha neler cıkar.yalnız ogrenmel istediğim 3260 modelleri arasındaki farklar. 3260 macar,3264 cin malı yazılımları aynı peki 3260I nedir?yazılım farklı deniliyor .Satısta oyle bir model gormedim.acaba sadece yazılım farkımı.yani herhangi bir 3260 alırsam 3260I cıkması muhtemelmi?acıklık getirebilirmisiniz.haftasonu almak istiyorum.guncel fiyat bilgisi olan arkadas varsa sevinirim.işyerimden pek cıkıp dolasamıyorum.vereceginiz bilgilere gore hangi cihazı ve nereden alacagıma karar verecegim.

    son olarakta 3260 ta bolge kod olayı varmıdır?


    kutuda 3260 yazıyordu aldım 3260I çıktı yani anlamak nerdeyse imkansız

    3260 sadece bimekste vardı ordan 127tl ye aladım




  • Nette her yere baktım 3260i için en iyi yazılımı buldum.

    vb6rocod nickli bir rumen bu cihaz için çok güzel bir yazılım yapmış indirip kurdum ama OSD menüde "ş" karakteri çıkmıyordu uzun süren çalışmalarım sonucu bunu düzelttim. MTKReMaker denilen programla cihazın yazılımını değiştirebiliyorsunuz.

    Not: vb6rocod un hazırladığı "DVP3260I_12_vb6_v5_2_ORG" yazılımın editidir.

    Hazırladığım yazılımdan görüntüler artık "ş" karakteri gözüküyor ...



     PHILIPS 3260/3264 Genel Konu ve Yazılım Güncelleme


     PHILIPS 3260/3264 Genel Konu ve Yazılım Güncelleme


     PHILIPS 3260/3264 Genel Konu ve Yazılım Güncelleme




    Yazılımın Özellikleri Ve Yüklenişi


    quote:


    quote:


    Orjinalden alıntı: aylakaya

    Arkadaşlar, board.softpedia.com forumlarındaki vb6rocod nickli arkadaşın yaptığı Philips DVP3260 ve DVP3260I dvd playerlara ait en son yazılım güncelleştirmelerinin açıklamalarını ve linklerini aşağıda veriyorum. Amacım İngilizce bilmeyip de yabancı forumları takip edemeyen arkadaşlara yardımcı olmak. Aşağıdaki açıklamalar ve dosyalar benim değil. Ben sadece _http://board.softpedia.com/index.phps=f20feacb67ff663ddce36542268c2097&showtopic=9446&st=320 sayfasındaki vb6rocod arkadaşın yazdığı açıklamayı neredeyse bire bir Türkçe'ye çevirdim. Orijinaline bakmak isteyen arkadaşlar yukardaki sayfaya bakabilir

    Bilen arkadaşlar bilirler. Sözüm bilmeyen arkadaşlara: Yazılım güncellemesi yapmak çok kolay ama dikkat isteyen ciddi bir iştir. Güncelleme sırasında işler ters giderse, bir yanlış yapılırsa, elektrik kesilirse cihazınız bozulur. Bu riskleri göze alarak güncelleme yapıp yapmamaya kendiniz karar verin, sonradan suçlu aramayın.Bu nedenle bir problem olursa, yazılımla ilgili bir şey sormak istiyorsanız muhatabınız ben değil, güncellemeyi ve açıklamayı yazan arkadaştır. Ben dediğim gibi, o açıklamaları ve o dosyaların linklerini sizlere yardımcı olmak amacıyla buraya taşıdım. İlk mesajıma bakarsanız benim de bu konularda pek fazla bilgim yok. Ama ben de oradaki açıklamalara göre DVP3260I playerimi güncelledim.

    Açıklamalar aşağıdadır. Açıklamaların tamamını okumadan güncelleme yapmayın.

    -----------------------------------------------


    Güncelleme modu Philips'in Eylül 2008 tarihli V51 sürümü üzerine kurulu.

    Değişiklikler:

    -Logo ve dosya göstericisi için yeni arayüz.
    -CD/DVD'den okumada en fzla 64 karakter, USB'den okumada 25 karakter yazı
    -Yeni pozisyonda 2 mp3 tag'ı
    -Altyazının rengini, ekrandaki pozisyonunu ve boyutunu değiştirme seçeneği
    -Mpeg4'ün (Divx'in) yeni menüsü Genel Ayarlar sayfasında
    -1 sn.lik srt bug'ı onarıldı
    -Önce aynı isimli altyazıyı yükler, bulamazsa diğerlerini

    DVP3260 için 2 versiyon yapıldı. "Load ORG" ve "No ORG". Eğer Vobsub (sub/idx) altyazıları kullanıyorsanız "No ORG" versiyonunu kullanın. Çünkü "Load ORG" versiyonunu kullandığınız zaman, birden fazla film ve birden fazla (sub/idx) altyazı varsa, sadece birinci altyazıyı yüklüyor. DVP3260I sadece "Load ORG" versiyonu olarak yapıldı.

    Şimdi gelelim güncellemeye:

    Güncellemeden önce menüye girip dili İngilizce'ye çevirin.
    DVD'nin tablasını açın. Kumandadan 55 tuşlayın. Bu şekilde ekranda yazılımınızın versiyonunu göreceksiniz.DVD3260_12.bin yazıyorsa cihazınıza 3260 versiyonunu yükleyin. DVP3260I_12.bin yazıyorsa da 3260I versiyonunu yükleyin.

    Yazının sonundaki size uygun dosyayı indirdikten sonra bir klasöre açın. Türkçe güncelleme dosyası 1254 nolu klasörün içinde. Dosyanın adını sakın değiştirmeyin. Olduğu gibi bırakın.

    -Güncelleme dosyasını cd'ye yazma:
    -Dosya Sistemi: ISO 9660 + Joliet
    -Dosya adı uzunluğu: max11 chars 0 8+3 (Level 1)
    -Karakter Set: ISO 9660 (ISO normal CD_ROM)
    -Çoklu oturum olmayacak.
    -Yazma hızı en düşük.
    -Yazma metodu: Track at Once
    -Dosyayı ayrı klasöre filan koymayın. Doğrudan CD'deki ana klasöre atılacak
    CD'ye kapatma işlemi uygulanacak (Finalize)

    Yazılımı DVD playera yükleme
    1. Düğmesine basarak cihazı açın ve CD'yi yerleştirin.
    2. Yazılım algılandıktan sonra ekranda bir mesaj belirecek.
    3. Ekrandaki yönergeleri takip edin. Güncellemeyi başlatmak için OK'e basın.
    4. Dosya okunduktan sonra cd tablası kendiliğnden açılıp CD dışarı çıkacak.
    5. CD'yi hemen alın sakın tablayı kapatmayın
    6. Yaklaşık 3-5 dakika yazılımın güncellenmesini bekleyin.
    7. Güncelleme bitince yazılım kendini yeniden başlatacak. Ekranda yeni logo görünecek.
    8. Yeniden başladıktan sonra Setup'a girin. Preferences sayfasından "Default Reset" yapın.

    Dikkat: Güncelleme esnasında cihazın sakın fişini çekmeyin veya power düğmesine basmayın

    Yazılımı USB'den güncellemek:
    Önemli: Flash diski DVD Playera takmadan önce dvd playera takılı cd veya dvd varsa mutlaka çıkarın.
    1. 1254 klasörünün içindeki güncelleme dosyasını flash diskinize kopyalayın (Flash diskin en aşağı 64MB kapasitede olması gerekiyor)
    2. Önce DVD playerı açın. Sonra flash diski playera takın.
    3. Kumandadan USB tuşuna basın.
    4. Ekranda bir mesaj çıkacak. OK tuşuna basıp güncellemeyi başlatın.
    5. DVD Player cd tablasını çıkardığı zaman 2-3 saniye bekleyin ve flash diski çıkarın. Ama sakın CD kapağını kendiniz kapatmayın.
    Not: Sonradan güncelleme dosyasını flash bellekten silmeyi unutmayın. Yoksa her taktığınızda DVD player güncellemeye başlamak isteyecektir.

    DVD Player cd kapağını kapatana kadar bekleyin.
    Setup'a girin Preferences sayfasından "Default Reset" yapın.
    Genel ayarlar sayfasından da altyazının rengini ve pozisyonunu ayarlayın.
    (Tabii dili de Türkçe yapmayı unutmayın)



    İndir

    RapiS Linki >>> http:/****.com/files/230033315/DVP3260I_12.rar.html

    Alternatif >>>>http://www.speedshare.org/download.php?id=1CF6FCB212



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -JonTurk- -- 7 Mayıs 2009; 15:30:52 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: -JonTurk-


    quote:

    Orjinalden alıntı: chemucell

    merhaba arkadaslar
    sanırım philips 3260 alacagım.Lg 382 arasında gidip geldim.benim icin onemli olan usb den ext 2,5'' hdd de film seyredebilmek dvd ye yazmaktan bıktım.forumları arastırdım.zaten tüplü tv de kullanacagım icin sanırım 3260 yeterli.3260- 5990 arasında kalmıstım.
    tbiiki sunuda dusunursem ileride lcd alırsam 5990 daha iyi olabilir fakat ozamana kadar daha neler cıkar.yalnız ogrenmel istediğim 3260 modelleri arasındaki farklar. 3260 macar,3264 cin malı yazılımları aynı peki 3260I nedir?yazılım farklı deniliyor .Satısta oyle bir model gormedim.acaba sadece yazılım farkımı.yani herhangi bir 3260 alırsam 3260I cıkması muhtemelmi?acıklık getirebilirmisiniz.haftasonu almak istiyorum.guncel fiyat bilgisi olan arkadas varsa sevinirim.işyerimden pek cıkıp dolasamıyorum.vereceginiz bilgilere gore hangi cihazı ve nereden alacagıma karar verecegim.

    son olarakta 3260 ta bolge kod olayı varmıdır?


    kutuda 3260 yazıyordu aldım 3260I çıktı yani anlamak nerdeyse imkansız

    3260 sadece bimekste vardı ordan 127tl ye aladım


    Vatan bilgisayarda 108 ytl worldcardla peşin 112



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutde -- 7 Mayıs 2009; 16:52:54 >




  • 1saatlik uğraştan sonra 3260i için kumandadan ses açma kapamayı yaptım artık repeat tuşlarıyla osd menüye girmeden ses ayarı yapabilcz ..

    şuan evde değilim eve gidince ekran görüntüleriyle beraber sizlerle paylaşacam ....
  • 3260 içinde aynı sorunlar var. 3260 içinde firmware yapacakmısınız ?
  • eline sağlık arkadaş benim bi kaç sorum olacak.
    1. filim izlerken ayarlara girince altyazı rengi değişiyor mu?
    2. daha önce kumandadan direk ses açma kapama yapıldığında filimde bi yavaşlama oluyordu onlarıda kontrol edersen sevinirim..

    kolay gelsin

    quote:

    Orjinalden alıntı: -JonTurk-

    1saatlik uğraştan sonra 3260i için kumandadan ses açma kapamayı yaptım artık repeat tuşlarıyla osd menüye girmeden ses ayarı yapabilcz ..

    şuan evde değilim eve gidince ekran görüntüleriyle beraber sizlerle paylaşacam ....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: konkat

    eline sağlık arkadaş benim bi kaç sorum olacak.
    1. filim izlerken ayarlara girince altyazı rengi değişiyor mu?
    2. daha önce kumandadan direk ses açma kapama yapıldığında filimde bi yavaşlama oluyordu onlarıda kontrol edersen sevinirim..

    kolay gelsin

    quote:

    Orjinalden alıntı: -JonTurk-

    1saatlik uğraştan sonra 3260i için kumandadan ses açma kapamayı yaptım artık repeat tuşlarıyla osd menüye girmeden ses ayarı yapabilcz ..

    şuan evde değilim eve gidince ekran görüntüleriyle beraber sizlerle paylaşacam ....




    Bu yazlımı kullan sorun kalmaz >http://forum.donanimhaber.com/m_31542980/mpage_1/key_//tm.htm#31542980




  • teşekkürler kardeş bi deneyeyim


    quote:

    Orjinalden alıntı: -JonTurk-


    quote:

    Orjinalden alıntı: konkat

    eline sağlık arkadaş benim bi kaç sorum olacak.
    1. filim izlerken ayarlara girince altyazı rengi değişiyor mu?
    2. daha önce kumandadan direk ses açma kapama yapıldığında filimde bi yavaşlama oluyordu onlarıda kontrol edersen sevinirim..

    kolay gelsin

    quote:

    Orjinalden alıntı: -JonTurk-

    1saatlik uğraştan sonra 3260i için kumandadan ses açma kapamayı yaptım artık repeat tuşlarıyla osd menüye girmeden ses ayarı yapabilcz ..

    şuan evde değilim eve gidince ekran görüntüleriyle beraber sizlerle paylaşacam ....




    Bu yazlımı kullan sorun kalmaz >http://forum.donanimhaber.com/m_31542980/mpage_1/key_//tm.htm#31542980




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.