Şimdi Ara

Philips 2017 model led ve oled tv'ler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
14
Favori
32.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Philips 2017 model led ve oled tv'ler
  • 55PUS8602 modelleri Philps sitesinde çok yakında şeklinde gözüküyor. Bu modeller gelecek mi acaba yakın zamanda?

    7502'nin edge-lit olması beni soğutuyor. Eski 55PFS8109'u değiştirmeyi düşünüyorum.
    Gelecek yazan 55PUS8602'nin de VA-panel vs. olduğu söyleniyor. Bu nedenle evdeki eski 8 serisinden yine benzer br modele geçmek istiyorum. Umarım yakında gelir ve fiyatı da çok abartılı olmaz.
  • Designer83 kullanıcısına yanıt
    Hocam gelmesi zor 8602'nin. Bu arada edge-lit panelin dez avantajları nedir ?
  • selam 49pus7502 için söylenecek sözü olan var mı? Tv den anlayan ve incelemesini yapan bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
  • 7502 modelde tüm uygulamalar indirilinebiliyormu. Cep telefonu gibi yoksa sınırlı uygulmalaramı izin veriyor.
  • !!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroled -- 15 Kasım 2017; 0:8:10 >
  • Arkadaşlar merhaba son yıllarda Koreli dostlarımız başta olamak önde gelen tv markaları direk nit olayına girdiler yani hdr için parlaklık seviyesi ki o da tam kafa karıştırıcı bir spec. Biz sanki yıllardır tv izlememişiz ya da çıkan yeni cihazlar artık tv değil de başka bir şeymiş algısı var ortalıkta. Daha önce mum ile çalışıyormuş da artık ampul kullanılmaya başlanmış gibi ki komik olan da zaten her nitin bir mum değerini karşılaması. 3d özelliği tv lerden kalktığından beri bir hrz sorgulama algısı da oluştu. iki yıl öncesine kadar bütün tvler 3d performansını verebilmek için her iki göz için 60 x 2 = gerçek 120 hz hızına sahipti zaten. Tabi bu olmaz ise olmaz bir şart olduğundan biz 800, 1000, 1500 gibi hayali yazılımsal tarama hızlarına odaklanıyorduk. 3d kalktı 120 hz ihtiyacı bitti ancak şimdi de sanki 60 hz e sahip tv kesinlikle akıcı değildir yetersiz kalır gibi bir düşünce hakim. Kaynak 60 hz destekli olmadıktan sonra gerçek hızı 1000 hz olan hayali bir tv de izlense bile tam randımanlı olmayacaktır. Tv nizi monitör olarak kullanmayı düşünürseniz eğer o zaman tarama hızı önem arz etmeye başlar. Pc 4k oyunlarının büyük ekrana sıkıntısız geçişi için o zaman 100 hz üzerinde bir tarama hızı tercih sebebi haline gelebilir. Hiç bir bluray ya da konsol oyunu 60 hz den fazlasını istemiyor ki 60 hz tv sanayinde bir referans. Bir marka 30 hz tv çıkarır o zaman tartışırız ve çok haklı sebepler ile bu tv alınmaz deriz. Teknoloji marketlerde kullanılan demolar tv lerin performansını haklı çıkarmak amaçlı hazırlanıyor. Tabi her marka kendi demosunu kendi cihazında göstermeye çalışıyor.

    Dün kentpark mediamarktta 49pus7502 yi yakından inceleme şansına sahip oldum. Alt kısımdaki sound bar demeye dilimin varmadığı speaker tv nun karizmasını çok bozmuş. modeli üst sınıfa dahil etmek için yapılmış ama kanımca hiç başarılı olunmamış bir ekleme.
    ancak tv de belirleyici olan öncelikle görüntü kalitesi. Mediamarkt kaynak konusunda pek başarılı değil. Çok düşük bir çözünürlükte baba oğul mutfakta bir şeyler yapıyorlar hem de durmadan defalarca gün boyunca :) demo görmek için bütçe dışı tv lere bakmanız gerekli. rica ettim ve bana samsung tv lerde kullanılan suhd logolu barcelona atletico madrid demosunu açtılar hem de hem mu8000 de hem mu9000 de hem pus7502 de. Bir arkadaşın yukarıda dediği gibi philips bu ortamlarda tam bir üvey evlat. Kendi mağazası olmayan teknoloji marketlere muhtaç bir marka muammelesi görüyor. Fakir ama inanın gururlu. Samsungları perişan etti demo testinde. Saha Samsungda ne kadar fosfor yeşilinde ise Philips de o kadar gerçek o kadar doğal idi ayrıca ne banding ne titreme.Yanımda getirdiğim h265 mkv usb den harika bir performans verdi. Ps pro performansını da tahmin edebiliyorum. Ses performansı kesinlikle öyle sınıf atlatan cinsten değil. keşke 6551 kasasını direk bu modele uyarlasalarmış. 6501 in ayaklı değil de ortadan kaideli şekli. Yetkili kanal geçişlerinin çok yavaş olduğunu söyledi ben de yemişim kanal geçişini dedim. Tercih meselesi tabi ki ama ben dahili uydu alıcısını kullanmıyorum. Hangi platform olursa olsun tv yi o platformun kutusu ile izlemek çok önemli. Sadece hız olarak değil görüntü performansı olarak da. Tabi daha az priz daha ekonomik enerji tüketimi için dahili alıcı kulağa mantıklı geliyor o başka. TV de hem performans hem enerji ve yer tasarrufu yar ve ser gibi. Android 6.0 marshmallow un çok hızlı olduğu söylendi ben de inandım. Net deneyimi için yine harici ve ekstra olacak ama chromecast denen o küçük mucizevi cihazı kullanın derim. Hdmi ile bağlanılan her araç tv nin dahili özelliklerinden çok daha iyi performans veriyor. Bu arada denemedim ama cihazda dahili bir chromecast olduğu bilgisi beni oldukça meraklandırdı. 400 mumluk bir cihaz ve bu adam gibi bir hdr kaynak görüntü için fazlası ile yeterli. Menüde hdr premium ibaresi kendisini hak eden kaynağı tanıyana kadar aktif değil ki bu çok iyi birşey. 4k tv demek bana 4k kaynak yükle aşağısına elimden geleni yaparım demek. hdr mantığı da o ama philips fakir ve gururlu duruşu ile hdr ı ayaklar altına almayı reddetmiş. ya tam yaparım ya da bana o desteği atana kadar sıradan bir format muammelesi yaptırmam demiş. Ips panel cihazın önünde cam var hissi veriyor tabi ve izleme açısı önemli ancak bu kesinlikle anlaşma bozan bir durum değil. ben cihazı genel olarak çok beğendim. philips soap opera efekt dediğimiz kare birleştirme (perfect motion) sonucu oluşan gerçek dışı görüntü konusunda bir numara. bu bazıları için hiç hoş değil iken bazıları için çok farklı bir deneyim olabiliyor. bu model her iki tarafı da memnun edecek seviyeleri içinde barındırıyor ikisini de deneyin kararınızı verin derim. Sürçü lisan ettiysem affola




  • Ben de katılıyorum. Neden philips'in kendi mağazaları yok anlamıyorum. Kendi mağazaları olsa daha sağlıklı bilgi alırız. Daha çok ürünleri görme şansımız olur.

    7502 modellerinde internet hızı ile ilgili değişik yorumlar var. Kimi yavaş diyor kimi normal diyor. hız ile ilgili yorum yapabilirmisiniz.

    Bir de yeni çıkan 8602 model ürünü inceleyen var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpearl72

    Arkadaşlar merhaba son yıllarda Koreli dostlarımız başta olamak önde gelen tv markaları direk nit olayına girdiler yani hdr için parlaklık seviyesi ki o da tam kafa karıştırıcı bir spec. Biz sanki yıllardır tv izlememişiz ya da çıkan yeni cihazlar artık tv değil de başka bir şeymiş algısı var ortalıkta. Daha önce mum ile çalışıyormuş da artık ampul kullanılmaya başlanmış gibi ki komik olan da zaten her nitin bir mum değerini karşılaması. 3d özelliği tv lerden kalktığından beri bir hrz sorgulama algısı da oluştu. iki yıl öncesine kadar bütün tvler 3d performansını verebilmek için her iki göz için 60 x 2 = gerçek 120 hz hızına sahipti zaten. Tabi bu olmaz ise olmaz bir şart olduğundan biz 800, 1000, 1500 gibi hayali yazılımsal tarama hızlarına odaklanıyorduk. 3d kalktı 120 hz ihtiyacı bitti ancak şimdi de sanki 60 hz e sahip tv kesinlikle akıcı değildir yetersiz kalır gibi bir düşünce hakim. Kaynak 60 hz destekli olmadıktan sonra gerçek hızı 1000 hz olan hayali bir tv de izlense bile tam randımanlı olmayacaktır. Tv nizi monitör olarak kullanmayı düşünürseniz eğer o zaman tarama hızı önem arz etmeye başlar. Pc 4k oyunlarının büyük ekrana sıkıntısız geçişi için o zaman 100 hz üzerinde bir tarama hızı tercih sebebi haline gelebilir. Hiç bir bluray ya da konsol oyunu 60 hz den fazlasını istemiyor ki 60 hz tv sanayinde bir referans. Bir marka 30 hz tv çıkarır o zaman tartışırız ve çok haklı sebepler ile bu tv alınmaz deriz. Teknoloji marketlerde kullanılan demolar tv lerin performansını haklı çıkarmak amaçlı hazırlanıyor. Tabi her marka kendi demosunu kendi cihazında göstermeye çalışıyor.

    Dün kentpark mediamarktta 49pus7502 yi yakından inceleme şansına sahip oldum. Alt kısımdaki sound bar demeye dilimin varmadığı speaker tv nun karizmasını çok bozmuş. modeli üst sınıfa dahil etmek için yapılmış ama kanımca hiç başarılı olunmamış bir ekleme.
    ancak tv de belirleyici olan öncelikle görüntü kalitesi. Mediamarkt kaynak konusunda pek başarılı değil. Çok düşük bir çözünürlükte baba oğul mutfakta bir şeyler yapıyorlar hem de durmadan defalarca gün boyunca :) demo görmek için bütçe dışı tv lere bakmanız gerekli. rica ettim ve bana samsung tv lerde kullanılan suhd logolu barcelona atletico madrid demosunu açtılar hem de hem mu8000 de hem mu9000 de hem pus7502 de. Bir arkadaşın yukarıda dediği gibi philips bu ortamlarda tam bir üvey evlat. Kendi mağazası olmayan teknoloji marketlere muhtaç bir marka muammelesi görüyor. Fakir ama inanın gururlu. Samsungları perişan etti demo testinde. Saha Samsungda ne kadar fosfor yeşilinde ise Philips de o kadar gerçek o kadar doğal idi ayrıca ne banding ne titreme.Yanımda getirdiğim h265 mkv usb den harika bir performans verdi. Ps pro performansını da tahmin edebiliyorum. Ses performansı kesinlikle öyle sınıf atlatan cinsten değil. keşke 6551 kasasını direk bu modele uyarlasalarmış. 6501 in ayaklı değil de ortadan kaideli şekli. Yetkili kanal geçişlerinin çok yavaş olduğunu söyledi ben de yemişim kanal geçişini dedim. Tercih meselesi tabi ki ama ben dahili uydu alıcısını kullanmıyorum. Hangi platform olursa olsun tv yi o platformun kutusu ile izlemek çok önemli. Sadece hız olarak değil görüntü performansı olarak da. Tabi daha az priz daha ekonomik enerji tüketimi için dahili alıcı kulağa mantıklı geliyor o başka. TV de hem performans hem enerji ve yer tasarrufu yar ve ser gibi. Android 6.0 marshmallow un çok hızlı olduğu söylendi ben de inandım. Net deneyimi için yine harici ve ekstra olacak ama chromecast denen o küçük mucizevi cihazı kullanın derim. Hdmi ile bağlanılan her araç tv nin dahili özelliklerinden çok daha iyi performans veriyor. Bu arada denemedim ama cihazda dahili bir chromecast olduğu bilgisi beni oldukça meraklandırdı. 400 mumluk bir cihaz ve bu adam gibi bir hdr kaynak görüntü için fazlası ile yeterli. Menüde hdr premium ibaresi kendisini hak eden kaynağı tanıyana kadar aktif değil ki bu çok iyi birşey. 4k tv demek bana 4k kaynak yükle aşağısına elimden geleni yaparım demek. hdr mantığı da o ama philips fakir ve gururlu duruşu ile hdr ı ayaklar altına almayı reddetmiş. ya tam yaparım ya da bana o desteği atana kadar sıradan bir format muammelesi yaptırmam demiş. Ips panel cihazın önünde cam var hissi veriyor tabi ve izleme açısı önemli ancak bu kesinlikle anlaşma bozan bir durum değil. ben cihazı genel olarak çok beğendim. philips soap opera efekt dediğimiz kare birleştirme (perfect motion) sonucu oluşan gerçek dışı görüntü konusunda bir numara. bu bazıları için hiç hoş değil iken bazıları için çok farklı bir deneyim olabiliyor. bu model her iki tarafı da memnun edecek seviyeleri içinde barındırıyor ikisini de deneyin kararınızı verin derim. Sürçü lisan ettiysem affola

    İyi günler hocam daha dün istanbul da kadıköyde nautilus da idim. 7101 Hayal kırıklıgından sonra 7502'yi denemek için yanına gittim. Kendi demosu dediğin gibi sıkıntı cıkarmıyordu. Aynı futbol demosunu bana da açtılar gerçekten ne bir takılma vardı ne de bending. Daha sonra ricam üzerine elimdeki usb den küçük bir kısıt elsyum filminin gerçek 4k sını denemek istedim. Zaten bütün sıkıntı burada başladı. Video açıldığı anda donmaya başalayan tv. Videoyu takıla takıla aktardı. Philipsi 1 sene daha beklememin tek nedeni ambi lighttı. Özellikle ps4 için aldığım için tv'yi müthiş bir deneyim olacağını düşündüğüm için bekledim. Fakat daha 30 saniyelik bir 4k demosunda bir televizyon tekliyorsa ambi light olsa ne fayda. Oradaki arkadaş lg satış sorumlusu imiş. Bide başka televizyonda deneyebilir miyiz dedi. Bende hay hay dedim. Lg nin bir modelinde ( bilerek vermiyorumki reklam yaptığım düşünülmesin) görüntü kaymak gibi aktı. Şimdi o televizyonu araştıracağım. Ama ambi light olmamasından dolayı içimde hala bir burukluk var.




  • NOWITZKI kullanıcısına yanıt
    Ben de aynen sizin gibi a.l.olduğundan 7502 yi test ettim.Elimdeki test videolarının yarısını açamadım.Ayrıca parlaklık/aydınlık düzeyi zayıf geldi.

    OLED aldım fakat phil. a.l. gibi olmasa bile TV nin arkasına 3 tarafını kuşatacak uzunlukta kumandalı ve çok fonksiyonlu led şerit yaptırdım.Bayağı güzel oldu.Zaten hava karardıktan sonra işe yarıyor.Tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turoktr

    Ben de aynen sizin gibi a.l.olduğundan 7502 yi test ettim.Elimdeki test videolarının yarısını açamadım.Ayrıca parlaklık/aydınlık düzeyi zayıf geldi.

    OLED aldım fakat phil. a.l. gibi olmasa bile TV nin arkasına 3 tarafını kuşatacak uzunlukta kumandalı ve çok fonksiyonlu led şerit yaptırdım.Bayağı güzel oldu.Zaten hava karardıktan sonra işe yarıyor.Tavsiye ederim.

    Hocam dediğiniz led olayını açıklayabilir misiniz? Nasıl çalışıyor. Mesela video ile tepkimeye giriyormu a.l. gibi. Yaptırması zahmetlimi maliyeti ne kadar gibi? Şimdiden teşekkür ederim öneriniz için.
  • eroled kullanıcısına yanıt
    Çünkü 2017 HDTV test yarışmasında rakiplerinin karşısında ezilen bir marka/model oled ürettikleri için aday bile olamamıştır. LG ve Sony varken Philipss oled tv alan marka fanından başka biri değildir.
  • 2013'ten beri kullandığım 47PFL6907'nin hiç bir şeyinden memnun değilim, yenilemeyi düşünüyorum ama ambilight özelliğini de sevdiğim için Philips dışına çıkmak istemiyorum. En güncel modellerden biri olarak 55PUS7502 karşıma çıktı, ortalama 4700 TL civarı fiyat var. Kısa ve net bir sorum var, bu fiyata alınabilecek daha iyi TV modelleri hangileri? Tek kriterim de görüntü - panel kalitesi, geri kalan smart tv vs. özelliklerinin hiç bir önemi yok, PC bağlayıp kullanıyorum.
  • Arkadaşlar vatan bilgisayarda 3.960 tl ye kadar inebileceklerini söylediler ben de dün (pazar) günü bu sefer daha detaylı bir hdd ile söğütözü vatan bilgisayara gittim. Aynı daha önce gittiğim Kentpark Mediamarktta olduğu gibi ilk denediğim h265 formatında video titreyerek açtı sonra düzeldi. Teşhirde belki ilk defa denendiğinden midir bilmiyorum sonra hem deadpool olsun hem en son indirdiğim 53 gb lık the shallows olsun müthiş bir performans verdi. Ben daha önce dediğim gibi bu sıkıntıları riske atmamak için bir dune egreat himedia ya da dark marka bir medya player üstünden iso desteği ile izlemeyi çok daha verimli görüyorum. Formatları sdr olduğu için hdr hiç devreye girmedi şahsen girse ne olmuş girmese ne olmuş diye düşündürdü. Bir ara benim videoları gören ahali tv nin önünde kalabalık oluşturdu çünkü h264 normak mkv de bile müthiş bir keyif verdi ve bu dediğim 1.5 metrelik izleme mesafesinden. Hemen yanında teşhirde olan samsung mu7400 usb yi takınca dondu :) çok komikti gerçekten. Bu boyutta geniş renk paleti, 100 hz gerçek hızı olan başka bir model yok. İstemez miydim bir sony x9005 bakayım ama getirmedi namussuzlar 49 inch boyutunu. teşhirde 8005 ile yanyana ve görüyosun işlemci farkını ah be diyorsun. Philips tam bir fiyat performans cihazı ve oled in sonraki en üst sınıf modeli. input lag game modda 34 ms ki tv standartlarında oldukça iyi bir değer. Ses olayına gelince bir sound bar ya da ev sinema sistemi ile kullanmak görüntü kalitesine bir paralellik getirecektir. Açık söyleyeyim belki cihaz estetiğini atlayıp direk performansa odaklanmamdan olabilir ama ikinci ziyaretim televizyon ile ilgili çok daha olumlu bir izlenim bıraktı bende




  • ozkank O kullanıcısına yanıt
    hocam 55 inç bakıyorsanız ve 4700 tl bütçenize dahil ise 1000 tl ekleyip sony 55x9005 modelini alın derim. Vatan dün 5.800 e kadar indi fiyatı ama ne yazık ki kullanım yerim için 49 inç bile fazla normalde ondan dolayı uzaktan el salladım :( . direk led aydınlatma ile (full array) ne ışık sızıntısı ne bulutlanma mevcut. Oled in siyah seviyesi olarak bir tık altı ama hdr performansı olarak bir kaç gömlek üstü. Çok güzel bir alet. yeni evlenmiş olmayı ve salonuma büyük boy bir tv alma ihtiyacını duymayı çok isterdim ama o yer samsung 55 f8000 ile dolduruldu ve bozulana kadar asla değiştirmem çünkü dört yıllık olsa da bence harika bir tv...
  • Arkadaşlar merhabalar, 1 kaç günlük araştırmadan sonra dün vatan bilgisayardan 55pus7502 aldım daha gelip kurulmadı, ben samsung un mu8000 ile 55pus7502 arasında kaldım aşağı yukarı aynı fiyat aralığında. Mağazada harici bir kaynak götürüp denemedim ama mağazadaki kaynakları kıyasladım ve bana 55pus7502 nin görüntü ve renk kalitesi daha gerçekçi buldum, mu8000 renkler gereksiz yere parlak ve sahte duruyor bence ama daha şık bir tv ama işin içine AMBILIGHT girince 55pus7502 bambaşka. Herkez bir şey söylüyor insanın kafası karışıyor alpearl72 nin yorumları ve deneyimine bende katılıyorum ve tv hakkında bence en gerçekçi yorum. açıkçası aynı tv leri teknosadaki çocuklara sordum mu8000 i önerdiler vatandakiler 55pus7502 yi önerdi yani tam bir müşteri yanıltma işi sonuç olarak ben 55pus7502 i genel olarak beğendim ve aldım kurulum yapıldıktan sonra daha ayrıntılı olarak bilgi paylaşırım.




  • hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullan. teknosanın samsung sevdası bir başka evet. samsung üst modelleri ile ışıldayan alt modelleri ile fısıldayan bir marka. bir buçuk yıl önce 43pus6501 ile samsung un hatırlamadığım yine bir 43 inch modeli ile mukayesede bulunduk o zaman kentpark teknosa açıktı. maç yayını vardı bütün ekranlarda ve philips gerçekten başka bir boyutta görüntü kalitesi sunuyordu. şok oldum zira evimde 55f8000 ve 40f7000 kullanıyorum ikisi de f7000 nin az biraz bulutlanma problemi dışında çok başarılı tv ler. yahu göz görüyor bariz kalite farkı var ancak adam abi baksana samsung çok daha iyi değil mi gel sen bunu al diyor. yemedi arkadaşın biraderine gittik 43pus6501 i aldık paşalar gibi kullanıyor. aralıkta evleniyor ve 55 inch alacak kullandığı 49 olsa sulanacam ama değil işte. phlilips tam bir avrupa markası. göze hoş gözükme kaygısı yok ama kalite çok ön planda. diğer markalar ile kıyaslandığında görsel şölen ve lansman özellikle koreli dostlarımızda ön planda. hangi restorantta daha çok müşteri var ise biz de oraya girmeyi düşünüyoruz. sanırsam bu sefer ben philips e bir şans verecem. yok efendim kolay bozuluyorlarmış. 2011 yılında vatandan aldığım samsung c8000 in garantisinin bitmesine bir ay kala paneli iflas etti ve değişti sonra da sattım yerine 55f8000 i aldım. elektronik şans işi birazda. internete yazanlar problem yaşayanlar biz de onları okuyup sadece probleme odaklanıyoruz. mükemmel ürün yok ve firmaların tek uğraşı da mükemmel olmayan ürünler piyasaya sürmek çünkü her zaman bir sonraki yılın modeli olacak :)




  • alpearl72 A kullanıcısına yanıt
    Dediklerinde haklısın philips i bi beğenmeme modası var da anlamış değilim hayır yorumlar gerçeğı de yansıtmıyor bu forum daki bütün yorumları okuduktan sonra cihazı test ettim de yorumlardaki kötü eleştirilere bi anlam veremedim açıkçası tv ler hakkında öylede teknik bilgiye de sahip değilim o yuzden forumları okuma gereği duydum ama yorumların bir bölümü gereksiz geldi cihazı gördükden sonra sadece kafa karıştırıyor bence samsung un mu8000 ile 55pus7502 cihazları dışardan baktığımda kesinlikle samsung ama cihaza dokunduğunda özelllikle cihazın arkasındaki malzemeler falan (ben eski kafalıyım cihazı bir ellemem malzeme kalitesini sağlamlığını test etmem gerekir evde birde bebek olunca bunada mecburum:) )bariz bir şekilde 55pus7502 in kalitesini hissediyorsunuz görüntü de dediğim gibi samsung mu8000 cıvıl cıvıl ve gerçek değil sanki çizgi film gibi geliyor. 55pus7502 de ise daha gerçekçi bu bana öyle geldi en azından. Birde philips e o para verilmezciler varki o daha komık bence bir konuda haklılar ama kıyaslanan hiçbir tv o paraları etmez ama memlekette dolar euro bu seviyede olunca vergilerde böyle olunca yapacak birşeyde yok:)bu cihazların bu fiyatlarda olması zaten başlı başına saçmalık. Ha dediğim gibi kullandıkça deneyimlerimi paylaşacağım umarım tercihimde yanılmamışımdır.




  • bugün kesin kararımı verdim. Ankamall bu konuda çok yardımcı olabilecek bir mekan bütün teknoloji marketler neredeyse yanyana ve arasında kaldığım modeller de neredeyse yanyana. geçen bir haftada 60 hz sony 49xe8005 ile göz flörtü yaşadım biraz. marka kardeşliği ile bağlantılı olarak ps pro ile çok iyi eşleşebileceği düşüncesi ile yaşadım bunu. anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil :) yok arkadaşlar yok ne yazıkki eskiden sekiz serilerinin şerefi vardı artık kalmamış. o yılın dokuz ya da oled modeli ne ise sekiz sınıfı dördüncü beşinci sırada. belki yine çok iyiler ama bir üst seriler fazla sırıtıyor işte. Philips öyle değil 7502 gerçekten çok güzel görüntü veriyor. o kırmızı o mavi çok farklı çok güzel. en azından ben öyle düşündüm işin ilginç tarafı 7002 olsun 6401 olsun 7600 olsun hepsi ayrı bir güzel. sonuçta lg de sony de ips panel kullanıyor ama philips in renk işlemesi farklı bir seviyede. sony49xe8000 de hdd den aynı videoları izledim cık olmadı kesmedi. pek herz ile ilgili değil fark sonyde de aktı görüntü ama renkler o kadar doygun değildi. yeni philips 49pus7502 televizyonum hayırlı olsun diyebilirim umarım teknoloji şansı yanımda olur ve evime gelecek olan ünite sıkıntısız çıkar...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpearl72

    bugün kesin kararımı verdim. Ankamall bu konuda çok yardımcı olabilecek bir mekan bütün teknoloji marketler neredeyse yanyana ve arasında kaldığım modeller de neredeyse yanyana. geçen bir haftada 60 hz sony 49xe8005 ile göz flörtü yaşadım biraz. marka kardeşliği ile bağlantılı olarak ps pro ile çok iyi eşleşebileceği düşüncesi ile yaşadım bunu. anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil :) yok arkadaşlar yok ne yazıkki eskiden sekiz serilerinin şerefi vardı artık kalmamış. o yılın dokuz ya da oled modeli ne ise sekiz sınıfı dördüncü beşinci sırada. belki yine çok iyiler ama bir üst seriler fazla sırıtıyor işte. Philips öyle değil 7502 gerçekten çok güzel görüntü veriyor. o kırmızı o mavi çok farklı çok güzel. en azından ben öyle düşündüm işin ilginç tarafı 7002 olsun 6401 olsun 7600 olsun hepsi ayrı bir güzel. sonuçta lg de sony de ips panel kullanıyor ama philips in renk işlemesi farklı bir seviyede. sony49xe8000 de hdd den aynı videoları izledim cık olmadı kesmedi. pek herz ile ilgili değil fark sonyde de aktı görüntü ama renkler o kadar doygun değildi. yeni philips 49pus7502 televizyonum hayırlı olsun diyebilirim umarım teknoloji şansı yanımda olur ve evime gelecek olan ünite sıkıntısız çıkar...

    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Şuan güncel fiyat nedir? (geçen hafta teknosada üzerinde ve nette 4799 yazıyordu sordum 3999 verebiliriz dediler)




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.