Şimdi Ara

Philips 2017 model led ve oled tv'ler (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
14
Favori
32.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sony 8005 49 inç 50 hz ips panel diye düşünmüyorum.Evimdeki tv lcd sony kalitesini sağlamlığını bildiğim için kötü çıkmayacaktır diye düşünüyorum.tabi pahalı.samsungun 55mu8000 i cezbediyor beni.sony alacaksanız 55xe8505 den aşğısını almayın derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hernandes12

    DÜN 55PUS8602 PHİLİPS TV Yİ ALMAYA GİTTİM. ANCAK TV Yİ İNCELERKLEN YARDIMCI ELEMANIN YAPTIĞI YORUMLAR NEDENİYLE VAZGEÇTİM. KENDİ OYNATTIĞI DEMODA RENK SOLUK. NEDENİNİ SORDUM PHİLİPS GERÇEK DOĞAL RENKLERE ÖNEM VERİYOR DENDİ . YORUM HOŞUMA GİTMEDİ. EKRANIN TEK KATMANDAN OLUŞTUĞU DOLAYISIYLA RENK KAYMASININ ÇOK FAZLA OLACAĞINI SÖYLEDİLER. YANİ BEYAZI GRİ OLARAK GÖRMEMİZ ÇOK YÜKSEK OLASILIKMIŞ.BEN YİNE TVYİ ALMAYI AKLIMA KOYDUĞUM İÇİN İNCELEMEYE DEVAM ETTİM HATTA HANIMA VERDİM KUMANDAYI KURCALA BAKALIM DEDİM. ALDI KUMANDAYI YOUTUBE GİRDİ ARKASINDAKİ KLAVYEDEN HIZLICA YAZDI ÇOK KULLANIŞLI DEDİ.BİRAZ KUMANDA AĞIR ODA SESLİ KOMUT İÇİN MİKROFON KOYMUŞLAR BİRDE KLAVYE VAR ONDAN SANIRIM.NEYSE MÜZİK VİDEOSUNU AÇTIK TV NİNİ SESİ ÇOK ÇIKIYORUM BAS KISMI PEK ETKİLİ DEĞİL SESİ İYİ.ANCAK VİDEO YİNE SOLUK GÖSTERİYOR.YARDIMCI ELEMANA YİNE SORDUM NEDEN BÖYLE DİYE. İNTERNET HIZINA GÖRE YOUTUBE VİDEO KALİTESİNİ AYARLIYOR DEDİ. HOPPALA BEN TVYİ NEYE GÖRE ALACAĞIM. ALDIM EVE GÖTÜRDÜM İYİ ÇIKACAK BU SORUNLARLA KARŞILAŞMAYACAĞIM DİYE YA AYNI PROBLEMLERLE KARŞILAŞIRSAMI VAR. VELASIL KELAM BEN SAMSUNG 55MU8000 İLE SONY 55XE8505 E DÖNDÜM.

    yanlış anlamayın ama böyle inceleme olmaz.

    bir usbde 4k video yanınızda alıp götürmeniz ve karşılaştırmalı denemeniz lazım




  • hernandes12 H kullanıcısına yanıt
    Hangi site?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nami.sahin N kullanıcısına yanıt
    Tv yle alakalı ilk izlenimleriniz nasıl?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • frostburn F kullanıcısına yanıt
    Daha önce yazmıştım. 4k videsou götürmedim ama 720 p videosu götürdüm sonuç görüntüde karelenmeler oldu. Satıcı biraz bekleyelim düzeltir kendini dedi ama düzelmedi.Tabi düşününce usb kötü olabilir film bozuk olabilir diyeceğim ama ayını filmi bilgisayara indirdim 32 inçlik sony tvmde sorunsuz görüntü ile seyrettim. 55 inç görüntüyü dağıtıyorda olabilir. Sonuçta ben ne gördüysem onu yazdım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hernandes12

    Daha önce yazmıştım. 4k videsou götürmedim ama 720 p videosu götürdüm sonuç görüntüde karelenmeler oldu. Satıcı biraz bekleyelim düzeltir kendini dedi ama düzelmedi.Tabi düşününce usb kötü olabilir film bozuk olabilir diyeceğim ama ayını filmi bilgisayara indirdim 32 inçlik sony tvmde sorunsuz görüntü ile seyrettim. 55 inç görüntüyü dağıtıyorda olabilir. Sonuçta ben ne gördüysem onu yazdım.

    belki video formatı ile ilgilidir bilemeyeceğim philipsin zaten her daim kendi video playerları sorunlu olmuştur.

    ama bence tv'de önemli olan paneldir.

    hdmi üzerinden oynatma kalitesi daha önemlidir.

    usb üzerinden ise mağaza ortamında test etmek pratik oluyor .

    tabii ek cihaz kullanmak istemeyen birisi için bu önemli bir özellik olabilir ona birşey demem.

    tvlerde hdmi 2.1 gelene kadar kendi player özelliklerinin çok bir cazibesi yok bence.

    hdmi 2.1 ile earc geldiğinde çoğu eksternal media player bence tarih olacak.Tabii burda cydia ile birlikte bir sansür uygulanacak mı o önemli.




  • Arkadaşlar Philips modellerinin hangileri va panel? Örneğin 55pus7002 Va panelmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nabu kullanıcısına yanıt
    7000 serisi ips diye biliyorum. 7502 den bu yüzden vazgeçip 8602 aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55 pus 7502 var. Televizyonumu satiyorum ilgilenenlere duyrulur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nabu kullanıcısına yanıt
    55pus7303 VA panel.
  • merhaba yeni tv alacağım ama kafam biraz karışı sice samsungmu yok sa phlipsmi almalıyım bütcem 5000 tl civarı düşündüğüm tvler şunlar Philips 55PUS7503 -Samsung UE-49MU7500 -samsung 55nu7500 sizce hangi tv yi almalıyım 1.kalite 2.uzun kulanım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zekai48

    merhaba yeni tv alacağım ama kafam biraz karışı sice samsungmu yok sa phlipsmi almalıyım bütcem 5000 tl civarı düşündüğüm tvler şunlar Philips 55PUS7503 -Samsung UE-49MU7500 -samsung 55nu7500 sizce hangi tv yi almalıyım 1.kalite 2.uzun kulanım
    Samsung 55MU8000 serisine bakın hocam. Tv Tavsiyeleri bölümünde dallass ve RNNN adlı üyelerde uzun zamandır faydalı oluyorlar tavsiye konusunda. Philips için sıkıntılı diyebilirim. Android bence başlı başına fiyasko TV için. Panel de kusursuz değil. Selamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Mayıs 2018; 12:55:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    hocam bilgilendirme için çok teşekür ederim son bir sorum olacaktı samsungun 49q6f veya haut 55nu7500 türkiye fiyat ları sizce ne olur bide bu cihazlar işe yararmı
  • 55PUS6412 Kullanıyorum , Geçen haftalarda Android 8.0 Oreo güncellemesinide aldı arayüz geçişler vs bayağı güzel oldu ancak Android 7.0 dada 8.0 dada yaşadığım bi sıkıntı var. Ben 4K Filmler indiriyorum (tanesi 45-60 GB arası değişiyor) her filmde yapmıyor bunu ama nedense bazılarında film ara ara donarak oynatıyor durdurup devam edince düzeliyor neyle alakalı olabilir bu sorun ?
  • Merhaba,

    bende 2 gün önce 55PUS7504 aldım. görüntü kalitesi ve menü hızı uygulamalardaki çeşitlilik, kullanım kolaylığı gerçekten güzel. Amlight içeriği farklılaştırılmış müzik modu eklenmiş. tek olumsuz tespitim dahili uydu alıcısı kanal geçişleri yavaş. ben harici cihaz kullandığım için kullanmıyorum. sorun olarak görülmeyedebilir hatta. And 9.0 ile geldi ürün. üzerinden harici hoparlar ve 12,5 Watt lık subbufer var. standart TV sesinden bir tık daha iyi ses veriyor. ama bir sorunbar gibi değil elbette.

    Bu TV ye dışarıdan APK yüklenebilir mi? sadece chrome yüklemek istiyorum, birde google play de asphalt 9 var :) ama 2,5 gb kadar bir alan kaplıyor. 32 GB lık bir usb yi sabit olarak TV ye taksak onu nasıl hafıza kartı olarak gösterebiliriz ve oyunu TV ye değilde hafıza kartına taşıyabiliriz. teşekkürler
  • Arkadaşlar merhaba. 2017 model Philips Tv'de (43PUS6412) otomatik güncelleme özelliği devre dışı (kapalı) olmasına rağmen, son bir iki gündür TV ısrarla güncelleme indirip bana yükleyip yüklemeyeceğimi ve önemli olduğunu soruyor. Android 7 sürümü mevcut. Yerel güncelleme ve OAD güncellemesinden birisi olduğunu düşünüyorum ve 8 sürümüne geçmedim.

    Bu sorma olayı 1.5 yıldır aynı ve eski Android sürümü yüklü olmasına ve otomatik güncelleme kapalı olmasına rağmen, ve de bu süre zarfında hiçbir güncellemeyi sormamasına rağmen neden şimdi çıkıyor?

    Bilgisi olan var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, yaklaşık 3 senedir Android 7 ile kullandığım 43pus6412 TV'mi Android 8 Oreo son sürüme güncelledim. TV bariz ağırlaştı, yeni arayüz ile cihaz akıcılığını kaybetti. Aranızda Oreo 8 dışında halâ başka/eski sürüm kullanan var mı? 


    Bir de Home tuşuna basınca gelen ana menü aktifken arka plandaki TV oynatma duruyor, önceki sürümde bu şekilde değildi, kötü olmuş. Ayrıca Chromecast yayını bittikten sonra (örnek Youtube) önceki sürümde olduğu şekilde TV izlemeye dönmek yerine home ekranına dönüp kalıyor. Android 7 Nougat harbiden sade ve sorunsuzmuş bunun yanında. Sizde durum nedir?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 31 Ocak 2021; 10:53:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. 2017 model Philips 43PUS6412 Android TV var. Televizyonun yazılımı 2021 Kasım tarihli olmasına rağmen, az önce Youtube'a girip sonra çıktıktan sonra ana ekran (home) komple güncellenip değişmiş. Sizde de böyle mi? Televizyon yeni yazılım indirmeden ve açıkken gizli Google update olarak bunun olması şaşırttı.


    Temsili ana ekran (önceki):

    [simage]https://store.donanimhaber.com/ba/3a/ee/ba3aee84502f7820375f9a779c9c0942.jpg[/simage]


    Şimdiki (bende sadece discover sekmesi yok, kalanlar aynı):

    [simage]https://store.donanimhaber.com/99/2b/25/992b25c644a618ad22af915a8e8e25e1.jpg[/simage]


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.