Şimdi Ara

Peugeot 407 Hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar aracım opel astra 2008 h 1.3 dizel manuel bu aracı satıp Peugeot 407 2.0 HDi GT Line almayı düşünüyorum ikinci el bir tane buldum 81.000 km'de Dizel 2011 model otomatik Fiyatı 45.000 TL
    sizce almalımıyım? Peugeot 407 hoşuma giden bir araç modifiyesiz bırakmam arabayı

    opel az yakıyor 1.3 motor sonuçta o konuda çok çok iyi peki Peugeot 407 ile arasında ne kadar bi yakıt farkı olur sorularımı cevaplarsanız sevinirim



  • opel şehir içi 5 lt yakıyorsa pejo 10 litre civarında yakacaktır. araba gerçekten güzel, pejo normalde pek iyi değildir ama 407 modeli güzel, sağlam, güçlü ve donanım olarakta yeterli. fiyat olarakta o araca o para verilir. lakin gel gelelim şöyle bir durum var, bu aracın 2 bin motor dizel seçeneği çok tutulmuyo. bunun size ne gibi eksisi olabilir ? parça teminatında sıkıntı olabilir, satışta sıkıntı olabilir, vergisi yüksek olacaktır bu sıkıntı olabilir. araba güzel ama bana soracak olursanız alınır mı diye, alınmaz.
  • 1,3 Astra'dan sonra uçak gibi geleceği kesin. 2,0 HDi ile aşka gelip bastıkça basasınız gelecek

    Bu şartlar altında şimdi kullandığınız 1,3 Astra ile arasında en az iki kat civarı fark olur yakıt açısından.

    Uzun yolda, sakin sürüşte çok fazla fark olacağını sanmam, küçük motoru sıkıştırmak yerine büyük motorla gazı gıdıklayarak gitmek daha iyidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 30 Ekim 2013; 15:15:41 >
  • Yüksek hızlar gibi bir fantezi amacınız yoksa 1.6 gayet yeterli olacaktır.Konfor olarak hiç bir sorunu yok donanım anlamında gayet yeterlidir parasına göre fakat temizini ve bakımlısını bulmak şart zira bakımları aksatılmış hor kullanılmış bir 407 mekanik anlamda sıkıntılı olacaktır.Yakıt konusunda 80-90 km/h civarında gayet düşük bir tüketim sergiler şuan aklımda değil tüketimler ama neredeyse bedavaya gidiyor diyebiliriz.Ama tekrar tekrar söylemek isterim'ki bakımları iyi yapılmış olsun yoksa 140-150'den sonra aracın kontrolü boyut değiştirebiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.