Şimdi Ara

Peugeot 307cc & Seat Leon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar öncelikle herkesin mübarek bayramını kutluyorum.ilk arabam olarak ikinci el bir araç almayı düşünüyorum ve verebileceğim para 28-29 bin tl max.arabalar hakkında pek bir bilgim olduğu söylenemez=) ancak araştırmalarım sonucunda seat leon 1.6 stylance veya peugeot 307cc hoşuma giden araçlar.pejo tabiki cabrio olması yönünden leon dan biraz daha yüksek fiyatlı(1000-2000tl).

    motor ve iç-dış donanımına baktığımızda;

    pejo nun içn donanımı full oluyor genelde ısıtmalı deri koltuklar yol bilgisayarı abs esp vs
    fakat leon da bildiğiniz gibi iç donanım çok ama çok zaıf kalıyor ki güvenlik özelliklerininde hepsini kapsamıyorlar.
    arabaların ikisininde dış görünümleri bana göre güzel tabiki pejo şuan daha ağır basıyor malum cabrio artı deri koltuklar vs içine binildiğinde daha iyi hissedeğim kesin.
    fakat pejo larda kasası çok ağır olduğundan 2.0 motordan aşağı almayın deniliyor.birde 140hp veya 180 hp olarak değişiyor onun da nedenini bilmiyorum chip vs birşeyler diyorlardı.birde bu pejoların 2004 ve 2005 modelleri var aralarındaki farklı anlayamadım fiyatlarıda aynı? bu araç ile leon 1.6 106hp aracın kullanım avantajları ve dezavantajları arasında yorum yapabilirseniz sevinirim.iki arada bir derede kaldım şuan.pejo benzin açısından çok sıkıntı yaratırmı tüp vs taktırsam olurmu, leon 1.6 benzin lide çok yakıyor diyorlar ikisi arasında çok bir fark olurmu? hangisi daha iyi manevra yapar kullananlarında yorumlarını alabilirsem çok memnun olurum. pejo ve leon başlıklarının hemen hemen hepsini okudum fakat bu ikisi arasında direk bir karşılaştırma yapılabilinirse daha iyi olucak bnm için .teşk herkese.

     Peugeot 307cc & Seat Leon


     Peugeot 307cc & Seat Leon


     Peugeot 307cc & Seat Leon







  • ewet bende ikisini çok sevrim hatta ilerde Leon almayı düşünüyorum biraz da benden resimler:

     Peugeot 307cc & Seat Leon

     Peugeot 307cc & Seat Leon


     Peugeot 307cc & Seat Leon

     Peugeot 307cc & Seat Leon




  • pek bir bilgisi olan yok sanırım bu araçlar hakkında
  • way be ölü konu arkadaşa kimse yardımcı olmamış ama bu iki aracı ben çok sevdiğim için ben yardımcı olayım tabi almamışsa henüz öncelikle 307 nin 140 ve 180 bg iki farklı motor seçeneği var sanırım 2004 lerde sadece 140 bg vardı. yanii chiple falan alakası yok motor seçenekleri böyle. 307 hakkında şunları bilmen lazım çok ağırdır (1500 kg kadar) çok yakar 2. eli ölüdür zarar ettir ve performası çok iyi değildir. leon ise 2. eli çok iyi iş yapar performansı fena değildir görünüşüde güzeldir. ama sen dersenki benim arabam özel olsun dikkat çeksin kendini hissettirsin ben yakıtınıda veririm gerekirse zararlada satarım ozaman direk 307 al ama yok diyorsanki ben ilerde satarım paramı riske etmem arabama binip çok gezerim yakıtımı düşünürüm çok dikkat çekmeyide sevmem ozaman leon al. ama bence farkın yoksa yaşama bu sözüde aklında bulundur




  • seatın iç donanımı çok sade peugeot al derim hemde cabrio...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.