Şimdi Ara

Peugeot 307 için hoparlör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2006 model aracimin ses performansından oldukça şikayetçiyim. Orjinal cd çalari ve 5li changeri değiştirmeden kapılardaki kolonları değiştirmeyi düşünüyorum. Çok iyi bir ses istemiyorum. Focusların sony ses sistemi kadar kalitede güçte temiz bir şekilde ses alsam yeter. 300 lira civarinda bütçem var hangi marka model hoparlör önerirsiniz?Yüksek beklentim olmadan, tatmin edici bir sonuç alabilir miyim bu bütçeyle?



  • ana üniteyi neden değiştirmek istemiyosun?
  • Hem maliyet artışından hem bilgi ekranının iptal olmasından en önemlisi de direksiyon kumandalarını kullanamayacak olmamdan dolayı ana üniteyi değiştirmeyi düşünmüyorum.
  • up
  • Pejo 307 de önler 16 arkalar 13 cm dir.
    Ön kapılara Pioneer TS-A1683 güzel olur ama mıknatısı kurtarır mı bilemem, kasnakla yükseltmek gerekebilir.
    Pioneer ın bunun dışındaki 13 ve 16 cm kolonları çok kalitesiz malzeme olarak, tavsiye etmem şahsen.
  • Bu konuda pekçok seçenek var.Hangisini seçerseniz seçin Peugeot mühendislerinin hangi akla hizmetle hoparlörleri kapı içi panzilotlarına taktıkları hoparlörlerden verim almanız oldukça zor..Kapı içi panzilotlardaki hoparlörlerden verim almanın ilk yolu kapı içi ses yalıtımını iyi bir şekilde yaptırmak bunun için würth'ün iki-üç seçeneği var 4 kapı için maliyet 500 ila 1250 arasında değişmekte.İkinci olarak hoparlörleri kapı saçlarına montajlamak ama bu bir hayli sorunlu bu nedenle bunu hiç deneme.Onun yerine hoparlörlerin yuvalarını sert bir süngerle takviyelemek.

    Hoparlör olarak Hertz DSK veya ESK serileri oldukça iyi sert tonlardan hoşlanırım dersen Kicker ve ALPİNE (dikkat ALPİN değil) Pionner'le tiz seslerde kayıp yaşarsın.

    Ana üniteyi değiştirmeden bu compenantları sürmen bir hayli zor olur bu nedenle araya müzik zevkine göre bir anfi koymak zorundasın.

    Yani 300 lira ile işin zor gibi.

    Bende senin gibi kısıtlı bir bütçeyle başlamıştım ama sonunda iş aldı başını gitti.

    Benim sistemim Ön arka kompenantlarım Önler Sony Xplod XS-HT170SN arkalar Sony Xplod XS-HT130SN, 30 cm'lik Sony Xplod XS-L126P5 subwofer 5 kanal Sony Xplod anfi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi login35 -- 12 Ekim 2010; 10:05:39 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TarkanBassoy

    Hem maliyet artışından hem bilgi ekranının iptal olmasından en önemlisi de direksiyon kumandalarını kullanamayacak olmamdan dolayı ana üniteyi değiştirmeyi düşünmüyorum.




    2004 model 206 xt vardı.1.4 16v.Ona alpine 103 bt aldım direksiyon kumanda setide aldım bilgi ekranı iptaldi ama.Saat tarih dözüküyordu sadece.Bluetooth da var telefonundan görüşme yapıyorsun.Orjinal kolonları vardı arabanın üstünde bangır bangır çalıyordu.Orjinalleri sakın değiştirme gayet güzel o kolonlar.(jbl bu arada orjinal kolonlar unutma)Şimdi aracımı saattım teyp bende eger (kumanda dönüştürücüsü falan alpine orjinal.peder bizim orjinal tutkunuda) ilgilenirsen özelden yazarsın.teyp daha 1 yıllık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.