Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (457. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.635
Cevap
73
Favori
52.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mrat_ylmaz M kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam bunun internetle alakası yok bende fiber internet var ve hatta PES 2019'da bu kadar sorunsuz maçlar oynayacağımı hiç düşünmezdim daha hiç sorunlu maça denk gelmedim o konuda sıkıntı yok. Bu gecikme oyunun kendisiyle alakalı yani offline olarak oynasan da olan bir şey. Bir de mesela dakika 40-45 arası ve 75-90 arası daha da artıyor anladığım kadarıyla yorgunlukla da ilgisi var.
  • pes 19 da atılan goller genellikle aynı. özellikle cpu, çizgiden topu getirip, ceza sahasının içindeki boş adama verip bir şekilde golü attırıyor. yandan gel, ceza sahasındaki adamına pas ver şut çeksin gol oluyor. hep aynı... bıktırdı beni, engel de olamıyorum. bir de, acayip ara pasları geçiyor. en üst düzey defans oyuncuları dahi malatya spor oyuncularını kaçırabiliyor yanındayken...

    eksik çok.
  • Az önce yine kanserli bir maçı daha bitirdim. Kağnı gibi hareket eden defans zaten felç etti beni kendi kendine ileri çıkıp adami kaçıran stoperler ... Bir milyon şutta çeksem o top girmeyecek içeri. En iyisi bu oyunda antrenman modunda falan takılmak sanırım. Yada sürekli klan maçı oynamak BAL modunu oynamak yada. Altı üstü bir iki saat eğlenmek için açıyorum başka oyun oynadığım yok ama sinir olup kapatıyorum. FIFA da oynamıyor. Napacaz boyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayalet16

    Beyler bu teknik direktörlerin göbek oyuncularının oos olup olup olamayacağını hocayı almadan anlayamıyor muyuz
    Orta saha çizgisi önünde olursa oluyor demektir, cizgi üstünde bile olsa dos olur sadece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nezaman yüzlük sınıra gelsem oyun alehime işliyor 790 üstüne çıkarmıyor 600 de 700 de de aynı oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.11 vesilesiyle Pes2019’u kutulu olarak aldım hemen bi mycluba bakam dedim. Yaptığım görevlerle 200 coin birikmiş onlarla hemen haftanın takımı topunu cevirdim. Ve ikisindende siyah top geldi!! Şaşırdım. Anlaşılan baya bi bol keseden dağıtılıyor siyah toplar. Siyah top gelince nabzımız hızlanırdı bi önceden şimdi sıradanlaşmış galiba. Hiç olmazsa hemen güzel bi takım kurarrım:D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yves Didier Drogba kullanıcısına yanıt
    Kardeşim selamlar bu biraz psikolojik momentum oyunda var bunu kabul ediyorum lakin bizlerde biraz bozuyoruz kendimizi her sorunu oyuna sallar olduk dediklerini bende yaşadım lakin 2 kere 900 olmadan 899 dan 840 lara düştüm M bu kez 910 olmayı başardım.Bıkmadan devam kardeşim.Kısmetine denk geliyor bazı kallavi herifler 3 direkten donuyor sokamıyorsun hepsi kabul ama bizimde kısmetsizligimizden oluyor şanssızlıktan da oluyor.
  • https://www.youtube.com/watch?v=mwH9dU4OYFY

    Yukarıdaki videodaki 4:16 ile 4:21 dakikasını yavaş çekimde oynatın bakın. Rakip foul yapıyor hakem avantaja veriyor hemen sonra top bizdeyken hakem foul düdüğü çalıyor. Böyle çok başıma geldi. Kaleciyle karşı karşıya kalıyorum hakem avantaja bırakmış top bende hakem foul çalıyor. Arkadaşlar bu tip oyun hatalarını görüntülü olarak konamiye bildirebilen varsa lütfen bildirsin.
  • oyunun single modu çok keyifli gelmedi açıkçası. Co op daha çok sardı beni. Lag hile vs daha az. Teknik taktikte istediğin gibi esnek davranabiliyorsun. Takım ruhu vs yok. Tek eksi yedek oyuncularında sözleşmeleri gidiyor başka eksik yok. Hem 2ye 2 olunca oyunun yapısına göre atak değil kendi kafa yapına göre atak yapıyorsun. Daha yaratıcı ve gerçek ataklar izliyoruz. Single'da habire duvar tenisi gibi verkaç yapmaktan normal futbol maçı yapılmıyor. Herkes çabuk gol atmanın peşinde. öne geçsen lag başlıyor, başına glemedik kalmıyor. Karşındaki insaflı ise yenik duruma düşünce bağlantıyı koparıp maçın üstüne yatmıyor. Ne zaman 2-0 öne geçsem acaba maçı koparırlarmı diye stres oluyorum. Oyunu indirimden yeni aldım. Arada kampanya maçları dışında single maçları yapmam. Arkadaşımla boş vakit oldukça co opa girip eğlencesine oynarız. Sinir harbine gerek yok, playstation eğlence amaçlı. İşte yaşadığım stresin fazlasını niye akşam yaşayayım ki?




  • abicim böyle birşey olmaz oyun olarak rakiple güzel bir maç attık fakat direkleri geçmek ayrı bir güç oldu video da ilgili aralıklara bakılırsa anşalışacaktır.

    bir maçta 3-4 direk olmaz demeyin üzeri bile oluyor

    1.00-1.06 / 7.51-8.12 2direk :) / 8.45-8.58 / 9.55-10.00

    https://www.youtube.com/watch?v=Ej7UFiqL2sI&t=16s
  • ayrıca oyun da bazen anormallikler şöyle dün mesela hiç lag yoktu akıyordu oyun.. benim ps wifi ile bağlantı yapmama rağmen güzelce aktı gitti daha önceden hep gecikme ile çok maç kaybettim çöüzümü kabloludabuldum onda da momentum denen yavşak şeye takılıyoruz gerçi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByAliTR

    pes 19 da atılan goller genellikle aynı. özellikle cpu, çizgiden topu getirip, ceza sahasının içindeki boş adama verip bir şekilde golü attırıyor. yandan gel, ceza sahasındaki adamına pas ver şut çeksin gol oluyor. hep aynı... bıktırdı beni, engel de olamıyorum. bir de, acayip ara pasları geçiyor. en üst düzey defans oyuncuları dahi malatya spor oyuncularını kaçırabiliyor yanındayken...

    eksik çok.
    genellikle değil , 1'e 1 aynı
    4-3-3 oynayan bir adamın göbekten geldiğini asla görmedim ben.
    defanstan sağ yada sola topu atıyor , kanat adamı orta yapıp gol atıyor.tüm golleri bu şekilde yedim ben.
    200 pas yapıyorum kanat , göbek v.s tüm varyasyonları deniyorum ama 4-3-3 oynayan adamın taktiği belli
    başka bir seçeneği yoksa kilitle kanatları bir tek olumlu pas bile yapamıyor sonra farka gidiyorum.
    bu şekilde 10 ve üzeri gol attığım çok oluyor.hatta sistem 3 ve üzeri gol attığım zaman bana yol verip farka gitmemi sağlıyor




  • wildermess W kullanıcısına yanıt
    kilitle kanatları derken hacım. Tam olarak ne demek istedin
  • tiestoly kullanıcısına yanıt
    Benim anladığım sağ ve sol beke defansif verip , gelişmiş ayarların altındaki adam markajından da rakip sla ve sğa oyuncularına bekleri markaj verecen.
  • PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!

    nuri_6141 , MERDOL-CR7=CHEATER=O.Ç. yazmış çok güldüm yaa...
    nuride gelişme var. Cheaterlerin O.Ç. olduğunun farkına varmış.




  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun dostum her hafta haftanın oyuncusundan sihat cıkarma olasılıgın daha fazla oluyor bu sene siyah top daha cok veriyor konami . başarılar.
  • Beyler, "En iyi oyuncu" da oynuyorum da sık sık başıma bu olay geliyor... İğrenç değil mi ya? KONAMİ neden bunları görüp güncelleme getirmiyor? Süperstar'da da böyle mi acaba?

  • mert_21 M kullanıcısına yanıt
    neden böyle yapıyor anlamadım ne olursa olsun kimseye o kelimeyi sölemeye hakkı yok die düşünüyorum . kendisyle bi kac sohbetmiz oldu .. psn üzerinden bana msj atmıstı karsılastık . .3.0 yendi beni sonra güzel mactı tebrikler die . nickinden tnaıdım neden dedim forumda seni kimse sevmiyor sürekli hile yapıyormussun dedin bos ver takılma dedi bana .
  • PSN Kullanıcı Adı anil5219033 olan arkadaş burdaysa;

    Anılcığım, sen mal mısın?

    Geçen gün TTNET'te çalışma vardı sanırım, gece oynarken 3 kez bağlantı kopup geldi, tabi nezaket derecem de AAA'dan A'ya düştü. A'ya düştüğünden beri 3 kez lag hilesi yapmaya çalışan soysuz çıktı karşıma, her denemelerinde bağlantı kopunca maçı bana verdi. Nezaket derecemin A'ya düşmesi ile bağlantısı var mıdır, yoksa bu mallar hileyi mi yapamadı bilemedim. Beyaz yedek siyah ana kadrolu şark kurnazlarından olan anil5219033 PSN kullanıcı adlı (ORDU SK takımlı) mal arkadaş da bunlardan biriydi. Bugün 2 kez karşı karşıya geldik, her iki maçta da ben öndeyken maçı durdurup lag hilesini açtı ama her iki seferde de bağlantı kopunca maçı bana verdi. Engellemedim, yine denk gelir inşallah artık :))) İki çift söz edecektim kendilerine, her hileci gibi mesaj alımı kapalı tabi :)

    Videosunu da YouTube'a atmak artık görevim tabi.




  • ByAliTR kullanıcısına yanıt
    Elbette ayni.



    Ben istisnasiz 10santra baslangicinin 7sinde gol yiyorum.



    Hatta adama faul yapamiyorum, topu alamıyorum, oldu da aldiysa hop rakibe geri veriyorum. Bir sekilde o top kaleye giriyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.