Şimdi Ara

PES 08'de klavye/gamepad hakkında bir soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam herkese,

    arkadaşlar bi kaç gün önce PES 08 ve bir gamepad aldım. klavyenin ve gamepad'in tuş ayarlarını yaptık ve 2 kişi karşılıklı olarak oynamaya başladık. hiç sorun yok buraya kadar.

    fakat ben tek kişi bilgisayara karşı oynamak istediğimde klavyeyi değil gamepad'i kullanmak istiyorum. oyunu gamepad'i kullanarak açtıktan sonra menüleri, takım seçimini vs.'yi gamepad kullanarak yapmak, oyunu da gamepad'le oynamak istiyorum.

    ama oyunu açıp menülerde klavye kullanarak (gamepad bu aşamada çalışmıyor) maç ayarlına girdikten sonra: "player 2" kendi ayalarını gamepad ile, "player 1" kendi ayarını klavye ile yapıyor. daha sonra maç başlıyor. eğer tek kişi gamepad ile oynamak istersem, fifa'daki "side select" ekranında klavyeyi "coach moda"a getiriyorum ve oynuyorum bilgisayara karşı gamepad'imle.

    benim istediğim şey şu: oyunu açtıktan sonra klayeye hiç dokunmadan her türlü ayarı yapıp bilgisayara karşı gamepad ile maç yapmak.

    bunun yolunu bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

    teşekkürler...







  • settings'ten girip player birin oyun birimini klavyenden gamepad'e çevireceksin. tek kişi gamepad ile böle oynıyabilirsin.iki kişi oynamaya kalktığında player 1'e tekrardan klavyeye 2'ye gamepad'i atıcaksın.
  • Konu açmadan önce bölümde arama yapınız. Ana konudan devam ediniz.

    http://forum.donanimhaber.com/m_15114271/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.