Şimdi Ara

Pencereyi tut sürükle yaparken donoa dona gidiyo!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayarım Asus ddr1 1.5 gb ram var fakat herhangi bir pencereyi (internet,belge.dosya vb.) tut sürükle yöntemiyle ekranın farklı bir bölümüüne taşırken dona dona gidiyor sanki ağır çekimde çekilmiş bir shane gibi, sizlerden yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.



  • hocam ekran kartının sürücüsü yüklü olmadığı zaman yapar.. sürücülerini bir kontrol et.. arka planda çok program çalıştığı zaman yapar birde virüs olduğu zaman :) bunları kontrol et.. kolay gelsin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafiker73 -- 31 Mayıs 2014; 1:00:47 >
  • grafiker73 kullanıcısına yanıt
    Sürücüleri nasıl kontrol edip yükleyebilirim. Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grkemgfb

    Sürücüleri nasıl kontrol edip yükleyebilirim. Teşekkürler


    Aygıt yöneticisini aç, orada görüntü bağdaştırıcısının üzerinde ünlem varsa bil ki yüklenmemiştir. Yüklemek için de driver güncelleyen programlar var ister ondan yüklersin, ister bilgisayarın cdlerinden veya everest indirip modeline bakarsın ekran kartının sonra sitesinden indirirsin.
  • laptopsa tam modelini, masaüstüyse (harici ekran kartı varsa) modelini o/b ise anakart modelini yazarmısın..
  • 3 tane seçimin olacak ekran kartın ya nvidia ya amd yada o/b olarak inteldir. bunları eğer laptopsa google amcaya sorarsın modelini yazıp driver yaz çıkar mutlaka..


    http://www.nvidia.com.tr/drivers
    http://support.amd.com/en-us/download
  • Arkadaşlar ne aygıt yöneticisinde nede başka biryerde Ekran kartının ne kadarlık olduğunu öğrenemedim markası asus resimleride atıyorum.
     Pencereyi tut sürükle yaparken donoa dona gidiyo! Pencereyi tut sürükle yaparken donoa dona gidiyo! Pencereyi tut sürükle yaparken donoa dona gidiyo! Pencereyi tut sürükle yaparken donoa dona gidiyo!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: grkemgfb

    Arkadaşlar bilgisayarım Asus ddr1 1.5 gb ram var fakat herhangi bir pencereyi (internet,belge.dosya vb.) tut sürükle yöntemiyle ekranın farklı bir bölümüüne taşırken dona dona gidiyor sanki ağır çekimde çekilmiş bir shane gibi, sizlerden yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.


    Arkadaşlar hepinizie yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim, ekran kartının drıverını yükliyerek sorunu hallettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.