Şimdi Ara

Peki kurtuluş nerede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Darbeyi FETÖ yaptıysa hükümetin istihbaratı yine uyuyor mu?
    Yok eğer AKP'nin tiyatrosuysa durum daha vahim.

    Darbeyi kim yaparsa yapsın ortada bazı gerçekler var:
    1.Hükümetin istihbaratı zayıf.Bunu her fırsatta(terör saldırılarıları vs) görüyoruz.
    2.Gülen cemaati ülkede yönetimi ele geçirmek istiyor(darbeyle olması şart değil) ve bunun için ciddi hazırlıklar yapıyor.Bizim istihbarat yine uyuyor.
    3.Ülkede dar gelirli halkın durumu gerçekten içler acısı bugün.Yarın bu durumun farklı olması için hükümet ciddi bir adım atmıyor.Bu konuda bir hükümet politikası yok.2023 hedeflerinde de yer almıyor.Hükümetin bu konuda hiçbir iyi niyet göstergesi de yok.
    4.Ülkede sayıalamayacak kadar çok sorun var.Suriyelilerle ilgili olan sorunlar mı dersin,PKK mı terör saldırıları mı,uluslararası arenadaki durumumuz mu?

    Bu durum darbelerle değişmeyecek,bunu toplumun hiçbir kesimi istemiyor.Dün gece bir yanda Atatürk'lü Türk bayraklarıyla bir yanda tekbirlerle darbeye karşı gelindi.AKP'nin normal şartlar altında seçimle gideceği de yok.

    Peki kurtuluş nerede?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bence bütün sorun cehaletten kaynaklanıyor ve biz halk olarak kendimizi geliştirdikçe,öğrendikçe başımızdaki yöneticiler de bize uymak zorunda kalacaklar.Eğer cahil kalırsak takip ettiğimiz politik lider ne derse inanmak zorunda kalıyoruz.Araştırıp öğrendikçe gerçekleri görmeye başlıyoruz.Aynı liderin ham doğrularını hem yanlışlarını görebilmeye başlıyoruz.Bu hem sağcılar hem solcular,toplumun tüm kesimleri için geçerli.Ve öğrendikçe birbirimize daha müsamahalı oluyor ve birbirimizi daha iyi anlıyoruz.Halkın en radikal kesimleri,yine en cahil kesimleri.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.