Şimdi Ara

Pegasus’la 1 Alana 1 Bedava - KODLAR GELDİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
14
Favori
7.361
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekleme: Bedava kodlar gelmeye başladı arkadaşlar. Kodu gelmeyenler; Pegasus'un twitter sayfasına girip DM'den olayı ve PNR kodunuzu yazarsanız yardımcı oluyorlar




    1 Alana 1 Bedava Kampanyası
    Pegasus’la 1 uçan 1 daha uçuyor!
    Londra’nın Arnavut kaldırımlı yollarında tüm gün gezene, Amsterdam Vondelpark’ta çimlere yayılmak bedava! Ya da yaz tatilini Antalya’da geçirene, Trabzon’un doğal güzelliklerini keşfetmek bedava! Çünkü şimdi Pegasus’ta 1 bilet alana 1 bilet bedava! Sen de 30 Haziran’a kadar biletini flypgs.com, mobil site ya da uygulamadan al, 15 Temmuz’dan 18 Eylül’e kadar uçuşunu yap, 1 Ekim 2016 - 25 Mart 2017 tarihleri arasında yapacağın seyahatin için tek yön, direkt, yurt içi veya Türkiye çıkışlı yurt dışı bileti kazanın!

    Detaylar:https://www.flypgs.com/kampanyalar/1-alana-1-bedava-kampanyasi


    Kampanya kuralları;
    27 – 30 Haziran tarihleri arasında flypgs.com, Pegasus mobil site veya mobil uygulamamızdan bilet satın alınması gerekmektedir. Biletinizi satın aldığınız 15 Temmuz – 18 Eylül tarih aralığındaki uçuşunuzu gerçekleştirdikten en geç 72 saat içinde bedava bilet şifreniz e-posta adresinize gönderilecektir. Bedava bilet şifrenizi 1 Ekim 2016- 25 Mart 2017 tarihleri arasında aşağıdaki kurallara uygun olarak kullanabilirsiniz.
    • Bedava Bilet Kazanmak İçin Uçuş Yapılması Gereken Tarih Aralığı: 15 Temmuz – 18 Eylül 2016
    • Bedava Biletin Kullanılabileceği Seyahat Aralığı: 1 Ekim 2016 – 25 Mart 2017
    Bedava bilet aşağıdaki tarihlerde kullanılamaz;
    o 27 – 31 Ekim 2016
    o 20 -22 Ocak 2017
    o 27-29 Ocak 2017
    o 3- 6 Şubat 2017

    • Yurt içi hat bileti satın almış misafirler yurt içi hatlarda, yurt dışı hat bileti (Kıbrıs dahil) satın almış misafirlerimiz yurt içi veya TÜRKİYE ÇIKIŞLI yurt dışı hatlarda kullanabilecekleri bedava bilet şifre veya şifrelerine hak kazanacaklardır.

    • Bedava bilet şifresi hak etmek için biletli uçuşunuzun gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir. Biletin iptal edilmesi durumunda şifre hak edişi olmayacaktır.
    • Uçuş gerçekleştikten sonra en geç 72 saat içinde şifreler iletişim bilgilerinde yer alan e-posta adresine toplu olarak gönderilecektir.
    • Tek yön, bağlantılı veya gidiş dönüş uçuşlarda PNR da yer alan her bir kişi birer adet şifre hak edecektir.
    • Mail adresi yanlış yazıldığı için şifre alamayan misafirlerimize tekrar şifre gönderimi yapılmayacaktır.

    • 2 yaş üzeri misafirlerimiz bedava bilet şifresi kazanabilir.
    • İptal ve iade - değişiklik için ücret sınıfının kuralları geçerli olur.

    • Kampanya kurallarına göre satın alınmış biletlerde kampanya seyahat tarihi olan 15 Temmuz – 18 Eylül 2016 aralığında kalacak şekilde değişiklik yapılabilir. İlgili uçuş yapıldığı durumda bedava bilet şifresine hak kazanılır.
    • Bilet fiyatlarına check-in bedeli dahildir. Uçuşlarda her bir yolcu ve her bir uçuş segmenti için yurt içi hatlarda 7 TL , Kıbrıs hatlarında 8 TL, yurt dışı hatlarda 8 USD’den başlayan check in bedeli tahsil edilir. Bu bedel, ülkeler ve uçuş yapılacak hatlar bazında değişiklik gösterir.


    Bedava bileti düzenlemek için;
    • Bedava bilet şifresiwww.flypgs.com, Pegasus mobil site ya da mobil uygulama üzerinden yapılacak biletlemelerde kullanılabilir.
    • Bedava bilet şifresi 1 Ekim 2016 - 25 Mart 2016 tarihleri arasında yapılacak tek yön, direkt uçuşlar için kullanılabilir.
    o Yurt içi hatlar için yapılan bilet satın alımından hak edilen şifreler yurt içi hatlarında,
    o Yurt dışı hatlar (Kıbrıs dahil) için yapılan bilet satın alımından hak edilen şifreler yurt içi veya TÜRKİYE ÇIKIŞLI yurt dışı hatlarda kullanabilirler.
    • Bedava bilet şifresi ile bilet düzenlemek için PNR da tek yön, direkt uçuş ve tek kişi bulunması gerekmektedir.
    • Bedava bilet şifresi ile yurt içinde Eko, yurt dışında Süper Eko bilet alınabilir. Bunun dışına eklenecek ek hizmetler ve paketler ayrıca ücretlendirilecektir.
    • Bedava biletinizi uçuş yapmak istediğiniz tarihten en geç 10 gün öncesine kadar almanız / biletlemenizi yapmanız gerekmektedir. Bedava biletin şifresi ile biletme yapılabilecek en son gün 15 Mart 2017’dir.
    • Şifreler iletildiği gün itibariyle kullanılabilir. Her şifre tek kullanımlıktır.
    • Bedava bilette iptal, iade ve değişiklik yapılamaz.
    • Bedava bilet şifreleri sadece 12 yaş üzeri misafirler içinwww.flypgs.com, Pegasus mobil site ya da mobil uygulama üzerinden yapılacak biletlemelerde kullanılabilir. 2-12 yaş arası misafirlerin biletlemelerinin şifre kullanılarak yapılması için Çağrı Merkezimize 0888 228 12 12 numarasından ulaşılması gerekmektedir.


    Bu kurallara uygun şekilde oluşturulup ödeme sayfasına gelindiğinde;
    • Kampanyalar altında yer alan aşağıdaki iki metin kutusundan size uygun olanı seçin,
    o Bedava biletinizi kazanmanızı sağlayan uçuş bir dış hat uçuşuysa;
    " 1+1 Kampanyası Dış Hat Biletinden Kazanılan Kodu Gir" yazan seçeneği
    o Bedava biletinizi kazanmanızı sağlayan uçuş bir iç hat uçuşuysa;
    " 1+1 Kampanyası İç Hat Biletinden Kazanılan Kodu Gir" "yazan seçeneği işaretleyin ve size gönderilen şifreyi açılan alana girin.

    • Açılan alana şifrenizi girdikten sonra "Uygula” butonuna bastıktan sonra toplam tutar "0 TRY” olarak güncellenecektir.

    • "Ücretsiz Satış” kutusunu işaretledikten sonra "Şimdi Satın Al” butonunu tıklayıp işleminizi tamamlayabilirsiniz.
    • Pegasus kampanya kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

    SIKÇA SORULAN SORULAR

    Bedava bilet kazanabilmek için hangi tarihe kadar bilet almam gerekiyor?
    27 – 30 Haziran tarihleri arasında flypgs.com, Pegasus mobil site ya da mobil uygulamaları üzerinden, seyahat tarihi 15 Temmuz – 18 Eylül olan biletleme ( yurt içi ve ya yurt dışı için) yapılması gerekmektedir. Bedava bilet şifresi kazanabilmek için 27 – 30 Haziran tarihleri arasında satın alınacak biletlerin uçuş tarihleri 15 Temmuz - 18 Eylül 2016 arasındadır. 30 Haziran 23:59 ‘dan sonra satın alınacak uçuşlar kampanyaya dahil değildir.

    Bedava bilet kazabilmek için hangi kanaldan bilet satın almam gerekiyor?
    Kampanyamız sadece flypgs.com, Pegasus mobil sitesi ya da mobil uygulamalarımız üzerinden gerçekleşen satın alımlarda geçerlidir. Yani masaüstü bilgisayar ve laptoplardan, telefon / tablet gibi mobil cihazlarınıza indirdiğiniz uygulamalar ya da bu cihazlarınızdan girdiğiniz mobile.flypgs.com adresi ve/veya yine yukarıda belirtilen cihazlarınızdanwww.flypgs.com adresine girdiğinizde karşınıza çıkacak "Ücretsiz Mobil Uygulamamızı Hemen İndirin" başlıklı sayfada yapacağınız "mobil siteye devam et" butonuna tıkladığınızda yönlendirileceğiniz mobil sitemizden yapacağınız satın alımlarda geçerlidir.

    Satın aldığım biletin kampanyaya dahil olduğunu nasıl anlarım?
    Kampanya kurallarına göre düzenlediğiniz bilet için ödeme sayfasına geldiğinizde “Kampanyalar” altında yer alan alanın altında “ 1 Alana 1 Bedava Kampanyası ”açıklamasını görüyorsanız kampanyamızdan yararlanmakta olduğunuzu anlayabilirsiniz.
    Kampanya satış tarihinin bitiminden sonra 1 Temmuz Cuma günü ayrıca iletişim adreslerinizde yer alan e-posta adresinize bir bilgilendirme maili de atılıyor olacaktır.

    Satın aldığım bilet ile kampanyadan bedava bilet şifresi almaya nasıl hak kazanırım?
    Biletinizi 27 – 30 Haziran tarihleri arasında flypgs.com, Pegasus mobil site ya da mobil uygulamadan almış olmanız ve bu bilette yer alan 15 Temmuz – 18 Eylül tarih aralığındaki uçuşunuzu gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Uçuşunuzu gerçekleştirdikten en geç 72 saat içerisinde şifreleriniz iletişim bilgilerinizde yer alan e –posta adresinize gönderilecektir.
    30 Haziran tarihinden sonra satın almış olduğunuz 15 Temmuz – 18 Eylül tarihli biletinizin parkur, tarih ve saat detaylarını yine aynı seyahat tarihi aralığında kalmak koşulu ile değiştirebilirsiniz. Değişiklik yapmış olduğunuz ucunuzu gerçekleştirdiğinizde yine şifreye hak kazanacaksınız. Şifreniz iletişim bilgilerinizde yer alan kayıtlı e-posta adresinize gönderilecektir.

    Kampanya hem yurtiçi hem yurtdışı biletler için de geçerli mi?
    Yurt içi hat bileti satın almış misafirler yurt içi hatlarda, yurt dışı hat bileti satın almış misafirlerimiz yurt içi veya Türkiye çıkışlı yurt dışı hatlarda kullanabilecekleri bedava bilet şifre veya şifrelerine hak kazanacaklardır.

    Bedava bilet şifresi ilk biletlemedeki tüm yolcular için ayrı ayrı mı gelecek?
    Örneğin ilk biletlemede 2 kişilik bir bilet aldıysanız, size 2 adet tek yön bedava bilet şifresi gelecek. Bu 2 ayrı tek yön bedava bilet şifresi toplu halde ilk bileti satın alırken yazdığınız e-posta adresine gönderilecektir. Bu şifreleri kullanarak her bir yolcu için ayrı biletleme yapmanız gerekmektedir.

    Bedava bilet şifrem ne zaman gelir?
    Uçuşunuzu gerçekleştirdikten en geç 72 saat içinde şifreler iletişim bilgilerinde yer alan e-posta adresinize toplu olarak gönderilecektir.

    Kampanyaya katılmak için bir yaş sınırı var mı?
    Bedava bilet şifresi kazanmak için biletleme yapılacak yolcunun 2 yaşından büyük olması gerekmektedir. Gönderilecek bedava bilet şifresi ile 2-12 yaş arasındaki çocuk misafirlerimiz bedava biletlerini düzenlemek için Çağrı Merkezimize 0888 228 12 12 numarasından ulaşılması gerekmektedir. 12 yaşından büyük misafirlerimiz flypgs.com, Pegasus mobil site ya da mobil uygulamadan biletlemelerini yapabilirler.

    Bedava bilet şifreleri 2-12 yaş arası misafirler için neden Çağrı Merkezinden yapılıyor?
    Bedava bilet şifrelerinin kullanımında her bir yolcu için tek tek biletleme yapılması gerekmektedir. 12 yaş altı çocuk yolcuların sistemsel olarak tek başlarına uçamamaları nedeniyle çocuk yolculara satın alınan biletler ancak Çağrı Merkezi tarafından düzenlenebilmektedir.

    Bedava bilet şifremi nasıl kullanacağım?
    Bedava bilet şifresi 1 Ekim 2016 - 25 Mart 2017 tarihleri arasındaki uçuşlar için kullanılabilir. Bedava şifrelerin biletlemesini ister flypgs.com’dan isterseniz de mobil site ve mobil uygulamalardan yapabilirsiniz. Bedava bilet şifresi ile bilet düzenlemek için PNR’da tek yön,direkt uçuş ve tek kişi bulunması gerekmektedir.

    Bu kurallara uygun şekilde oluşturulup ödeme sayfasına gelindiğinde;
    • Kampanyalar altında yer alan aşağıdaki iki metin kutusundan size uygun olanı seçin,
    • Bedava biletinizi kazanmanızı sağlayan uçuş bir dış hat uçuşuysa;
    " 1+1 Kampanyası Dış Hat Biletinden Kazanılan Kodu Gir" yazan seçeneği;
    • Bedava biletinizi kazanmanızı sağlayan uçuş bir iç hat uçuşuysa;
    "1+1 Kampanyası İç Hat Biletinden Kazanılan Kodu Gir" "yazan seçeneği işaretleyin ve size gönderilen şifreyi açılan alana girin
    • Açılan alana şifrenizi girdikten sonra "Uygula” butonuna bastıktan sonra toplam tutar "0 TRY” olarak güncellenecektir.
    • "Ücretsiz Satış” kutusunu işaretledikten sonra "Şimdi Satın Al” butonunu tıklayıp işleminizi tamamlayabilirsiniz.

    Bedava bilet şifremi 25 Mart’a kadar olan tüm uçuşlar için kullanabilecek miyim?
    Bedava şifreler 25 Mart’a kadar olan tek yön, direkt uçuşlar için aşağıdaki şartlarla kullanılabilir:
    • Yurt içi hatlar için yapılan bilet satın alımından hak edilen şifreler yurt içi hatlarında,
    • Yurt dışı hatlar için yapılan bilet satın alımından hak edilen şifreler yurt içi veya TÜRKİYE ÇIKIŞLI yurt dışı hatlarında kullanılabilir.
    • Bedava bilet şifresi aşağıdaki tarihler arasında geçerli değildir.

    27 – 31 Ekim 2016
    20 - 22 Ocak 2017
    27-29 Ocak 2017
    3 -6 Şubat 2017
    Kampanya kurallarında yer alan "Bedava bilet en erken 10 gün sonrasındaki uçuşlar için düzenlenebilir." ifadesi ne anlama geliyor?
    Bedava biletinizi uçuş yapmak istediğiniz tarihten en geç 10 gün öncesine kadar almanız / biletlemenizi yapmanız gerekmektedir. Örneğin Bedava bilet şifrenizle 25 Mart'ta bir uçuş gerçekleştirmek istiyorsanız, biletlemenizi 15 Mart'a kadar yapmanız gerekmektedir. 15 Mart'tan sonra bedava bilet şifreniz için 25 Mart tarihine biletleme yapamazsınız.

    Bedava bilet şifrelerimi ilk biletlemedeki kişiler için kullanmak zorunluluğu var mı?
    Hayır, Şifreler kişiye özel değildir. Herhangi bir kişi şifreyi kullanarak biletleme yapabilir.

    Kampanya kapsamında birden fazla bedava bilet şifresi alabilir miyim?
    Evet, kampanya şartlarına uygun olarak satın aldığınız biletlerin içindeki kişi sayısı kadar bedava bilet şifresi alıp kullanabilirsiniz.

    Eğer ben farklı PNR’la birden fazla bilet alırsam, birden fazla hediye bilet şifresi hak edilebilir miyim?
    Evet, aynı kişi birden fazla PNR’la bilet satın almış ise, o sayıda bedava bilet şifresi kazanabilir.

    Bedava bilet şifremle aldığım uçuşun tarihini değiştirebilir miyim? İade edebilir miyim?
    Maalesef bedava bilet şifreniz ile aldığınız uçuşunuzda herhangi bir değişiklik veya iade işlemi gerçekleştiremiyoruz.


    Detaylar:https://www.flypgs.com/kampanyalar/1-alana-1-bedava-kampanyasi


    Ekleme: Bedava kodlar gelmeye başladı arkadaşlar. Kodu gelmeyenler; Pegasus'un twitter sayfasına girip DM'den olayı ve PNR kodunuzu yazarsanız yardımcı oluyorlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gebzeinonu -- 8 Eylül 2016; 9:59:46 >







  • Bilet sayisinda sinirlama olmamasi guzel . Haber veren arkadasa tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bileti alıp uçuş yapmasak yine de kod gelir dimi geçen kampanyadaki gibi hediye bilet kullanım zamanı çok uzun o güzel :)
  • pvp_headshot kullanıcısına yanıt
    Mantıken gelmesi gerekiyor hocam :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gebzeinonu

    Mantıken gelmesi gerekiyor hocam :)


    • Bedava bilet şifresi hak etmek için biletli uçuşunuzun gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir.

    Biraz muallakta hocam gecen sefer yoktu boyle😰

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pvp_headshot


    quote:

    Orijinalden alıntı: gebzeinonu

    Mantıken gelmesi gerekiyor hocam :)


    • Bedava bilet şifresi hak etmek için biletli uçuşunuzun gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir.

    Biraz muallakta hocam gecen sefer yoktu boyle😰

    • Bedava bilet şifresi hak etmek için biletli uçuşunuzun gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir. Biletin iptal edilmesi durumunda şifre hak edişi olmayacaktır.
    • Uçuş gerçekleştikten sonra en geç 72 saat içinde şifreler iletişim bilgilerinde yer alan e-posta adresine toplu olarak gönderilecektir.
  • efsane o zaman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pvp_headshot


    quote:

    Orijinalden alıntı: gebzeinonu

    Mantıken gelmesi gerekiyor hocam :)


    • Bedava bilet şifresi hak etmek için biletli uçuşunuzun gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir.

    Biraz muallakta hocam gecen sefer yoktu boyle😰

    Bundan öncekilerde de uçuşu gerçekleştirmeyi şart koşmuşlardı...

    Tabii sistemleri uçuşun gerçekleştirilip gerçekleştirilmediğini check edemiyorsa ve şifreleri otomatik gönderiyorsa onu bilemem...

    Uçuşu gerçekleştirmeyip şifre alan olursa buradan haber versin :)

    Gerçi o sırada konu biten sıcak fırsatlara taşınmış olur...




  • oo temmuzdan sonra hediye çeki bölümü şenlenir :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu havayolundan bilet alırken iki kere düşünmek gerek.

    Gidiş tarihiniz kesin ise sıkıntı yok ama değişme ihtimali varsa vay halinize.

    Çağrı merkezini aradım dakikası 1,5 TL. Ailem için bilgi alacağım 4 kişiyiz. Herkes için ortak soruduğum soruyu ancak tek tek bakabilirim diyerek telefondan para kazanmak isteyen bir şirket.

    Aldığınız bileti değiştirmek isterseniz site üzerindeki bilet fiyatından daha fazla fiyat çıkaran saçma bir şirket. Yani aldığınız bilet ile uçtunuz uçtunuz yoksa onu yanmış bilin diyebilen bir şirket.

    Uçak geç kalır uçak saatine kadar kontuara bir görevli gelmez. Kimseden bilgi alamazsınız. Bilgilendirme ekranında ne zamana kadar erteme olduğu yazmaz.

    Ama yolcu geç kalsa hemen kapıyı kapatmaları ve uçak içinde insaları bekletmeleri ile ünlüdürler. Hayatımda bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar kendileri ile uçtum, bir dahada tövbe.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: efilefil

    Bu havayolundan bilet alırken iki kere düşünmek gerek.

    Gidiş tarihiniz kesin ise sıkıntı yok ama değişme ihtimali varsa vay halinize.

    Çağrı merkezini aradım dakikası 1,5 TL. Ailem için bilgi alacağım 4 kişiyiz. Herkes için ortak soruduğum soruyu ancak tek tek bakabilirim diyerek telefondan para kazanmak isteyen bir şirket.

    Aldığınız bileti değiştirmek isterseniz site üzerindeki bilet fiyatından daha fazla fiyat çıkaran saçma bir şirket. Yani aldığınız bilet ile uçtunuz uçtunuz yoksa onu yanmış bilin diyebilen bir şirket.

    Uçak geç kalır uçak saatine kadar kontuara bir görevli gelmez. Kimseden bilgi alamazsınız. Bilgilendirme ekranında ne zamana kadar erteme olduğu yazmaz.

    Ama yolcu geç kalsa hemen kapıyı kapatmaları ve uçak içinde insaları bekletmeleri ile ünlüdürler. Hayatımda bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar kendileri ile uçtum, bir dahada tövbe.

    Telefon dakika parası bana çok saçma geldi az da değil vergi falan derken fatura katlandı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tek yön, bağlantılı veya gidiş dönüş uçuşlarda PNR da yer alan her bir kişi birer adet şifre hak edecektir.

    Şimdi ben bir yere gidiş dönüş bileti aldığımda 2 adet şifre mi gelecek 1 adet mi ?
  • efsane değil de daha çok destansı olmuş. Bu nasıl koşullardır oku oku bitmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki gibi git gel bilet alınamıyor. Ben öyle anladım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kişi git gel gel toplam 4 bilet satın alırsak, sizce 4 şifre mi gelir 2 mi ?
  • gidşi ayrı alın dönüşü ayrı alın, ama bu sanırım sadece yurt içi bilette işe yarar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sürü bilet aldım geçen hafta, şansa bak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüh 1 hafta önce bilet almıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Tek yön, bağlantılı veya gidiş dönüş uçuşlarda PNR da yer alan her bir kişi birer adet şifre hak edecektir. "
    doğru mu anladım gidiş dönüş aldık. 2 kişi 2 bilet bedava kazanıyoruz doğru mu?
    peki tek tek gidiş ayrı dönüş ayrı alsak? 4 bilet gelir mi? istanubla eşimle mini bir seyahat yapalım. izmir turu da bedava olsun ki bilet almak için sebebimiz olsun diyorum. bu konuyu nereden teyit edebilirim acep?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fizikfelsefesi

    2 kişi git gel gel toplam 4 bilet satın alırsak, sizce 4 şifre mi gelir 2 mi ?

    Bende bunu merak ediyorum,bi el atın gençler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.