Şimdi Ara

Pectus Excavatum ( Kunduracı Göğsü ) - Nuss Ameliyatı oldum , Video-Resim (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
30
Favori
70.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmreAladag

    O zaman doktora metal barı iyice sıkmasını söylerim daha çok ağrı olacak ama tam kapanır en azından, çukurun tamamen kapanmasını istiyorum

    çukur tamamen kapanmayacak azıcık bile olsa kalacak geri kalanını vücut çalışarak kendin yaparsın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah şifa versin kardeşim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben bu ameliyatı 3 yıl önce olmuştum 2019 Ağustos'ta, forumda ve bu konuda da eski mesajlarımı görmüşsünüzdür. Bu geçen 22 Haziranda da bar çıkarma ameliyatı oldum 4 Temmuzda dikişler alıncak görünüm olarak çok iyi bar çıkarma ameliyatı ilk ameliyata göre çok daha hafif daha hızlı toparlıyosunuz.


    Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Serdar Evman hoca ameliyatlarımı yaptı tavsiye ederim kendisini hoca çok iyi ve tecrübeli, iletişimi hastaya yaklaşımıda çok iyi ben korkuyodum ameliyatı olmaya iyi cesaretlendirdi sorusu olan olursa cevaplarım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 28 Haziran 2022; 15:45:39 >
  • Herkese selamlar arkadaşlar, 1 ay önce pektus ameliyatı(kunduracı gögüsü ) oldum mustafa yüksel hocamız yaptı ameliyatı. Aklına takılan, ameliyatı olmak isteyen varsa çekinmeden soru sorabilir yanıtlarım.

  • @Espâda

    selamlar, size özel mesaj gönderilmiyorda burdan yanıtlayayım dedim. Ameliyat ilk 1 ay agrılı geçiyor şuan 3. ayımdayım spor için bi engel yok barlar yokmuş gibi rahatım biraz yan yatınca batma yapabilir oda sıkıntı değil alışıyorsunuz. ilk ay sırt üstü yattım daha sonra yan ve yüzüstü yatabiliyorum. Spor dışında diğer sorunuzu yanıtlayayım hiçbir sorun yok normal hayatınızdaymış gibi devam edebilirsiniz.

  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.