Şimdi Ara

Pebl U6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Motorola pebl u6 tasarım olarak hoş bir ürüne benziyr ve fiyatıda oldukça düşmüş.
    Bu telefonu kullanan kimse var mı forumda?
    Almayı düşünüyorum nasıldır acaba?
    Motorola U6 200 YTL



  • Malzeme kalitesi ve tasarımıyla çoğu telefonu solluyor ama özellik fakiri olduğu bir gerçek. 200 milyon fiyatıyla alınabilir.
  • Cep telefonunda tasarıma önem verenler için ideal görünüyor...
  • Zaten fotoğraf makinem ve mp3 playerim var.Her şeyin bir arada olduğu araçlar bence kullanışsız oluyor.Hak etmiyorlar verilen parayı.

    Kullanan kimse yok mu acaba? Deneyimlerini bizimle paylaşacak?
  • u6 yok ama u6 ile aynı özelliklere sahip telefonum var biliyorsundur u6nn hafızası arttırılmıyor yani 1 mp3 ile idare edeceksin kamerası vasat ama sonuçta profesyonel değişsin diil mi onn dışında motorola en iyi kişiselleştirilebilen telefonlardan biridir istediğin gibi java uygulama atabilirsin en sevdiğim yanı bu eğer 200ytl ise hem kamerası hemde ekrannn net olduunu düşünürsek alınabilecek bir fiyat mp3le dijitalmak. da var diorsan..
  • Pebl U6 şu ana kadar gördüğüm en güzel tasarım bence, eşi benzeri yok bi kere. Telefonu elinize aldığınızda bırakmak istemiyorsunuz, elinize oturuyor, çok hoş bir his veriyor. Ayrıca kapak açma mekanizmasını da unutmamak lazım, kapağı aşağıya doğru çekip bırakınca açılıyor. Bu fiyata telefonda foto. mak. ve mp3 dinleme gibi özellikler aramayan için bence alınabilecek bir telefon.
  • sadece iletişim amaçlı ve pratik olarak resim çekerim diyorsan ideal...şekil olarak 10 numara
  • almadıysan sakın alma
    ben kullanıyorum çok fazla uğraşmadım ama kendi gelen progu ile sadece resim ve ses atabiliyorsun attığın resim de ekranda hiçbirşeye benzemiyor ne yaparsan yap dandik görüntü olarak çıkıyor
    arkadaşım bluetooth tan resim attı kendi makinasında 450 kb bana gelen 45-50 kb tı aldığı resmin formatını bile kendine uyarlıyor
    en önemlisi ben şebeke sorunu yaşıyorum gerçi vodafone de de var bi dandiklik ama diğer kullandığım telefonlar herzaman çekiyordu bunda görüşmem yarıda kesiliyor
    servisinde yeniden rom attılar sorun hallolmadı ama sadece görüntü olsun diyorsan eh idare eder ama özellik olarak acaip vasat hiçbirşey yok ben bile özelliklerinin olmadığını bile bile aldım ama en tarihi eser telefonumda bile melodi atatığım zaman kişi arayınca çalardı bu telde ne hikmetse kişi arayınca çalıyor ve aynı kişiden mesajda da o ton çalıyor mesaj tonu değil bence daha iyi bir tel düşünülebilir.




  • ben bu telin turuncusuna aşığım ve çok almak istiyorum ama içine toz dolduğu için alamıyorum kapak açılıp ekran temizlenemiyor!kullananlar yorum yapsın lütfen ikide bir temizletmeye servisemi gönderiyosunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.