Şimdi Ara

pc ye set kurmak ıstıyorum creative 4+1 ile anfi bassı bırbırıne baglama ımkanım varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • pc ye set kurmak ıstıyorum creative 4+1 ile anfi bassı bırbırıne baglama ımkanım varmı yanı creative 4+1 den ses almak ıstıyorum jbl gt5-12 bass aldm ses cıkıslı anfiye gerek varmı creatıve 4+1 i kullanabılırmıyım olurmu bass anfısı alsam basa baglasam sesıde normal ev için kullandıgım creatıveden alabılırmıyım olurmu sızce tatmın edıcı bır bas ve ses elde edebılırmıyım ???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacreous -- 17 Şubat 2012; 19:11:57 >



  • war yada yok da buyuk bı yardım olur benım ıcın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nacreous

    pc ye set kurmak ıstıyorum creative 4+1 ile anfi bassı bırbırıne baglama ımkanım varmı yanı creative 4+1 den ses almak ıstıyorum jbl gt5-12 bass aldm ses cıkıslı anfiye gerek varmı creatıve 4+1 i kullanabılırmıyım olurmu bass anfısı alsam basa baglasam sesıde normal ev için kullandıgım creatıveden alabılırmıyım olurmu sızce tatmın edıcı bır bas ve ses elde edebılırmıyım ???

    Creatıve 'nin içindeki anfisi gayet iyi hatta bende kullanıyorum . Fakat o basstan verim alamazsın (Titremez bile belki yada biraz titrer) . Seni tatmin etmez . Ayrıca Anfiyi zorlucağın için büyük ihtimal anfi yanar ve elindeki sistemde gider . Eğer bass istiyorsan 5+1 bassları piyasada mevcut . 10 cmlik bir bass alırsın ( 20 TL felan ) Birde kabin yaparsın tadından yenmez ( Mecazi anlam ) . JBL yi o sisteme bağlamak yaş iş anlayacağın




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.