Şimdi Ara

Pc için gamepad önerisi alınır...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar. Pc için gamepad almayı düşünüyorum arkadaşlar en fazla 400'e kadar çıkabilirim. Sadece hikayeli(single) oyunlar oynuyorum fifa, pes gibi oyunları çok nadir oynarım. Günde 5-6 saat oyun oynuyorum buna göre 400 lirayı geçmeyecek şekilde tavsiyelere açığım.


    Monster pusat ve logitech f710 arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz. Kendi tavsiyeleriniz de olur. Msi gc30'da almak istiyordum ama sanırım stok yok hiçbir yerde.




  • ??
  • monster pusat kullanıyorum 1-2 sene oldu galiba.

    horizon 4 ve cod black ops oynuyorum.

    xbox 360'dan alışık olduğum için iyi gidiyor. diğerini denemedim.

  • gc30 amazonda var ama kargoyla 510 liraya geliyor:https://www.amazon.com/MSI-FORCE-GC30-Rechargeable-PlayStation/dp/B07DXQ46T8


    Monster pusata çok benziyor, monster da yurtdışı bir markaya ürettiriyordu aynı platform olabilir mi? Bilmiyorum.



    xbox tarzı mı seviyorsunuz yoksa ps tarzı mı? Direk xbox one kontrolcüsü al diyecektim ama 600tl olmuş onlar da. Logitech f710 ile ilgili de çok şikayet var, f310 kullanıyorum ben 5 yılı aşkın süredir rb tuşunda biraz hassasiyet kaybolması oldu o da 5 yıllık futbol oyunu kullanımından sonra normal herhalde. Bir de malum ok tuşları biraz dandik(bence) ama sürekli çubuklarla kullandığım için hiç sorun olmadı. Genel olarak memnunum.


    400 liranın altına ds4'ler var onlara bakabilirsiniz ama ben olsam şahsen 5-6 saat oynuyorsanız kablolu bir şey alırdım. Çok fazla seçenek yok aslında.





  • Bende logitech f710 var. Nedense playstation kolunu kullanıyorum. Şeklinden sanırım pek alışamadım, kenarda duruyor öyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.