Şimdi Ara

PC hoparlörü mü ev sinema sistemi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu aralar Edifier M3300SF 2+1 almayı düşünüyorum.

    Ama yakın fiyat aralığında çok daha güçlü ses sistemleri gördüm. Örneğin bu:http://www.bimeks.com.tr/urun/127830/philips-hts3538-ev-sinema-sistemi-.aspx

    Watt gücü çok daha yüksek oluyor ev sinema sistemlerinin ve benzer güç aralığındaki pc hoparlörlerinden çok daha ucuz oluyorlar.

    Bunun nedeni PC hoparlörlerinin daha temiz ses vermesi midir? Öyle değilse, ev sinema sistemleri dururken PC hoparlörü almanın bir mantığı var mıdır?







  • mazochist M kullanıcısına yanıt
    Ev sinema sistemi ile müzik dinlenmez,, zaten onlar gerçek ev sinema sistemi değildir asıl sistem bunlarhttps://www.google.com.tr/search?q=pioneer+avr&biw=1280&bih=680&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=9xqsVJGgM9jjauabgfAC&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=pioneer+avr+5.1&imgdii=_ genelde müzik dinliyorsanız,, 2.0 mdf kabinli sistemlere göz atın.. hem dvd mi izlerim, hemde pc yi bağlarım hepsi birarada olsun derseniz, sizin bütçenize göre paket sistemler uygun olur.. 2000-3000tl verebilirim derseniz, AVR sistem düşünün derim hatta ucuza daha yoğun stereo sistem isterseniz, 2.el müziksetlerine bakabilirsiniz..http://www.sahibinden.com/ev-elektronigi-ses-sistemleri-muzik-seti-teyp?price_min=200&viewType=List&price_max=300



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 6 Ocak 2015; 19:39:26 >




  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    2000-3000 benim için fazla uçuk rakamlar. Şu anda z5500'ümün kontrol podu bozuk, onun yenisini bile alamıyorum, o yüzden subwoofer'ı ve uyduları satıp 200-300 civarı bir şey almayı düşünüyorum.

    Müzik bu arada mesele değil, müziği kulaklıkla dinlerim. Ben sadece dizi, film ve PES tarzı oyunlar için arıyorum hoparlörü. Diğer oyunları da kulaklıkla oynuyorum.

    Siz z523 tarzı orta kalite bir PC hoparlörü mü tavsiye edersiniz, yoksa linkini atacağım tarzda giriş seviyesi bir ev sinema sistemi mi? (bunları pc'ye bağlamakta sorun yaşar mıyım?)

    http://www.bimeks.com.tr/urun/132293/philips-hts3531-5-1-ev-sinema-sistemi.aspx#photos




  • mazochist M kullanıcısına yanıt
    Anladım,, sistemlerde audio İN ve optical in,, olması gerekir.. optik ile tv ye (tv ye zaten diğer cihazlar bağlı).. audio in -aux in ilede pc ye bağlantı yaparsınız.
    z523 de optik giriş varmı yokmu bilmiyorum,, varsa oda işinizi görebilir. kafanızdaki 2 sistemide araştırın, birine karar verin.
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.