Şimdi Ara

Paypal Nakit Kart Programı Durduruldu [Ana Konu] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.555
Cevap
145
Favori
229.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Josepth

    Ininal kart kullanıyorum fakat içindeki parayı çekemiyorum.Paypal kart bu açıdan iyimiş.Peki hesabım kısıtlı bu kartı aldıktan sonra hesabımı aktifleştirebilir miyim acaba?

    Selam. Eğer kartın içine bakiye yüklersek evet hesap aktifleştirme olacaktır. Çünkü paypala kredi kartı eklediğimizde kartın içinden 3 lira çekiyor. Daha sonra bu çektiği 3 lirayı paypal heasbınıza aktarıyor. Aynı zamanda 2,50 veya 3 lirada işlem ücreti alıyor fakat kısa bir süre sonra bu aldığı parayı iptal ediyor. Yani 5-6 lira içerisinde olmalı ki paypala onaylatabilelim. 0 bakiyeli kart maalesef eklenmez.
  • enpara varken çöp
  • Takıpdeyim faydalı konu
  • İninal Para Çekme Yöntemi


    İninal kartında para var ve çekemiyor musun ?


    Şimdi sen evden çık ininal kartını al ve pos makinası olan bir bakkala uğra :

    1.yöntem

    Birşeyler al parayı karttan çektir. Sonra geri iade et ( Her zaman geçmez bu yöntem )

    2.yöntem

    Bakkalla anlaş. çektiği parayı yine sen al ama çekilen vergiyide öde 1-2 tl bişey olması lazım


  • yurtdışında da kullanılıyor mu
  • Sen yetkili birine benziyorsun. Şimdi bu PayPal Nakit şöyle bir şey mi: Banka Hesabımızın nasıl banka kartı oluyorsa PayPal Nakit de PayPal Hesabımızın Kartı mı oluyor? Bir analamda, PayPal Hesap Bakiyesiyle paralel mi çalışıyor?
  • takip
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetfahriguven

    Sen yetkili birine benziyorsun. Şimdi bu PayPal Nakit şöyle bir şey mi: Banka Hesabımızın nasıl banka kartı oluyorsa PayPal Nakit de PayPal Hesabımızın Kartı mı oluyor? Bir analamda, PayPal Hesap Bakiyesiyle paralel mi çalışıyor?

    Hocam oradan öyle görünsede yetkili biri değilim. Normal tüketiciyim bende. Henüz kart elime geçmedi. Fakat sitesinde yazılanlara göre normal ön ödemeli kart. Aynı ininal gibi. Yani ne kadar ekmek o kadar köfte. Yükledikçe harcayabilirsin. Para olmadı mı ödeme veya para çekimi yapamayız. İninal Kart'tan bir artısı paypal hesabımızdaki bakiyeleri bu karta yükleyebiliecek, paypal hesabına kartı ekleyebilecek ve atmlerden içindeki parayı 1 lira işlem ücreti ile çekebilecekmişiz. Diğer banka atmlerinden çekersek 5 lira alacakmış. Paypal hesap bakiyesi ile siz isterseniz birlikte çalışır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 1 Ocak 2014; 21:58:05 >




  • Normal bir banka kartından belirgin özellik olarak pek farkı olduğunu düşünmüyorum şimdiye kadar okuduklarıma göre. Yıllık 12TL ve yükleme başına vs. para alınması ile banka kartı yıllık aidatı kadar para alacak neredeyse.
  • İninal daha iyi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • frenzy kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, işin latifesiydi o yetki falan... LINK
  • İninal kullanıyorum,büyük fark göremedim aralarında.Yinede incelemeleri bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firaristt

    Normal bir banka kartından belirgin özellik olarak pek farkı olduğunu düşünmüyorum şimdiye kadar okuduklarıma göre. Yıllık 12TL ve yükleme başına vs. para alınması ile banka kartı yıllık aidatı kadar para alacak neredeyse.

    Evet hocam normal kredi kartı gibi değil, belirgin biz özelliğide yok. Mesela enpara ile çok kıyaslaması yapılıyor ininal kart ile bununla yapan arkadaşlarda oldu. Bu kart adı üzerinde ön ödemeli kart. Eğer para varsa harcanabilir. Normal kredi kartı olan kişilere pek hitap etmiyor. Fakat bankaya kredi kartı açtırıp borçlanmak istemeyenlere, kredi kartından uzak duranlara veya açtıramayanlara hayli kullanışlı oluyor. Örneğin öğrenciler. Çalışmayanlar. Bir siteden alışveriş yapmak istiyorsunuz fakat normal kullandığınız kart bilgilerini girmek istemiyorsunuz. Sanal kartınızda yoksa bu noktada ininal veya paypal kart devreye girebilir. İçerisinde bakiye olmadığı zamanlarda sorun olmaz. Kart eksiye düşmez, olmayan parayı harcayamazsınız. Sanal kart gibi de düşünebilirsiniz. Şuan bir artısı yok ama piyasaya çıktığında çeşitli kampanyaları olabilir.

    @ mehmetfahriguven

    Sonradan anladım aslında bozuntuya vermek istemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 1 Ocak 2014; 22:09:05 >




  • Olursa güzel olur artık bankalara mecbur kalmayız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mercan dede

    İninal Para Çekme Yöntemi


    İninal kartında para var ve çekemiyor musun ?


    Şimdi sen evden çık ininal kartını al ve pos makinası olan bir bakkala uğra :

    1.yöntem

    Birşeyler al parayı karttan çektir. Sonra geri iade et ( Her zaman geçmez bu yöntem )

    2.yöntem

    Bakkalla anlaş. çektiği parayı yine sen al ama çekilen vergiyide öde 1-2 tl bişey olması lazım





    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İninaldaki parayi çekmek için paypal yeterli. Arkadasiniza paypaldan para yollayin 1-2 tl farkla komisyonla karttan yollayin.O parayi size versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frenzy kullanıcısına yanıt
    Hali hazırda Sanal karta bağlı bir paypal hesabı var. Ancak babamın hesaba bağlı ve benim de kredi kartım yok. Paypal kart aslında bana makul geldi. Ha çok lazım mı? Benim için değil. Ama innial karttan daha cazip olması tercih Listesinde üst sıralara çıkarıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frenzy kullanıcısına yanıt
    Bence amaç, PayPal hesaplarını daha görünebilir, daha belirgin hale getirmek ve bunların sonucunda sahip olunabilecek ön ödemeli kart özelliklerini de belli bir şekilde sunmak. PayPal'ı hem daha hayatın içine sokmak yani sadece online alışveriş için değil hem de markanın bilinirliğinden faydalanarak tüketiciye sunmak.
  • bi enpara değil
  • On numara olmuş gerçekten, mesajım bulunsun benim de, eline kart ulaşan arkadaş olursa bilgilendirebilirse bizi buradan çok iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.