Şimdi Ara

PayPal, Apple Pay desteğini sunmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • paypal apple pay cüzdan ekleme
    PayPal’ın 2023 yılı içinde PayPal ve Venmo kredi/banka kartları için Apple Pay ve Apple Wallet desteğini sunacağı biliniyordu. PayPal, iPhone kullanıcılarının beklediği güncellemeyi sunmaya başladı. Artık PayPal kredi kartları ile birlikte banka kartları Apple Cüzdan’a eklenip dijital olarak kullanılabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Apple, yeni ödeme sistemini duyurdu: Apple Pay Later



    Bugünkü değişiklikle birlikte PayPal’ın banka veya kredi kartını kullanan PayPal kullanıcıları, artık kartlarını Apple Wallet uygulamasına ekleyebilecek. Diğer bankaların ve kart veren kuruluşların büyük çoğunluğu yıllardır Apple Wallet ve Apple Pay'i desteklediğinden PayPal’dan da bu hamlenin gelmesi uzun zamandır bekleniyordu.



    PayPal kartı Apple Cüzdan’a eklemek için izlenmesi gereken adımlar oldukça basit. iPhone’da PayPal uygulamasını açtığınızda ana sayfada “Pay with your iPhone” yazan yeni bir banner göreceksiniz. Buna dokunduğunuzda PayPal kredi veya banka kartınızı ekleyebileceğiniz Apple Cüzdan uygulaması açılacak.



    PayPal uygulamasında kartınızı Apple Wallet’a eklemeniz için bir görsel görmüyorsanız, doğrudan Apple Wallet uygulaması üzerinden de ekleyebilirsiniz. Cüzdan uygulamasında sağ üst köşedeki "+" simgesine dokunarak da PayPal kartınızı ekleyebilirsiniz. Venmo kartları henüz kabul edilmiyor.




    Kaynak:https://9to5mac.com/2023/09/07/paypal-finally-launches-apple-pay-support-for-its-credit-and-debit-cards/







  • Ülkede ne paypal var ne apple pay. Fıkra bu kadar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En kullanışlı Apple servisi Apple Pay'i kaç yıl oldu kullanamıyoruz. Şaka gibi.

  • ülkemiz de ikisi de yok

  • Baypal kesinlikle Türkiye lisans başvurusunu kabul etmesi gerekli çok insan mağdur bu konuda yetkilileri göreve çağırıyoruz

  • kurtulus40 K kullanıcısına yanıt
    Paypal'ın lisans başvurusunu bizim devletimiz kabul etmiyor! Çünkü BBDK'nun "vatandaşlarımızın bilgileri bizim ülkemizdeki server'larda bulundurulmalı" gibi bir yönetmeliği var! Sırf biz istedik diye Apple Pay, PayPal, Google Pay, Samsung Pay vb. diğer ödeme yöntemleri de kalkıp birer server kurmaz! Bu düzenlemeler daha mantıklı hale getirilmediği sürece bu sistemlerin gelmesindense cehennemden kar toplu geçme ihtimali bile daha yüksektir!

  • PayPal e ekli kartlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.