Şimdi Ara

PayFix Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PayFix Nedir?


    PayFix Nedir?


    PayFix Dijital Cüzdan Yeni Nesil Ödeme Dünyası ile dijital cüzdan ile karta ihtiyaç duymadan bilgisayarınızdan ve telefonunuzdan paranızı yönetebilirsiniz.


    PayFix, tek tıkla paranızı yönetme, ödemelerinizi yapma, işlemlerinizi takip etme, bakiyenizi kontrol etme konforunu sağlıyor. PayFix dijital cüzdan ile artık ödemelerinizi, para transferlerinizi, internete bağlanabildiğiniz her yerden, her zaman yapabilirsiniz. Kurumsal veya bireysel kullanabileceğiniz Yeni Nesil Ödeme PayFix Cüzdan ile tahsilat ve ödemelerinizi yapmak, paranızı yönetmek artık çok kolay.


    PayFix cüzdan sahibi olan sevdiklerinizle kolayca para transferi gerçekleştirebilirsiniz.


    PayFix sistemine tanımlı kartlarınızla PayFix Cüzdanınıza para yükleyebilir, cüzdanınızdan dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz.


    Sevdiklerinizi, arkadaşlarınızı PayFix Cüzdana davet ederek, onlarında PayFix Cüzdan avantajlarından yararlanmasını sağlayabilirsiniz.


    PayFix, bulunduğunuz her yerden finansal işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz, hem zamandan tasarruf edip, hem de avantajlarından yararlanabileceğiniz dijital cüzdanınızdır.


    Nasıl PayFixli Olurum ?


    Zamanınız bizim için değerli, PayFix cüzdanına sahip olmak için saatler sürecek form doldurma, evrak gönderme gibi işlemler yok. İnternete bağlanabildiğiniz her yerden PayFix Dijital Cüzdan sahibi olabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey masaüstü tarayıcınızdan https://www.payfix.com.tr// web adresine girerek ya da PayFix Dijital Cüzdan uygulamasını indirerek anında üye olabilirsiniz. PayFix cüzdanı sahibi olmak için, evinizden çıkmadan, bir başvuru noktasına gitmeden, cep telefonunuzla ya da bilgisayarınızla, bulunduğunuz yerden PayFix cüzdanı sahibi olabilirsiniz.


    PayFix Cüzdanına Para Yüklemek


    PayFix dijital cüzdanınıza, çalıştığınız bankaların mobil uygulaması ve internet şubesini kullanarak veya bankanızın hesap kartı ile ATM kullanarak, kendi hesaplarınızdan kolaylıkla para yükleyebilirsiniz.


    PayFix 'in banka hesaplarına havale ve EFT yaparak dakikalar içinde para yükleme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.


    Para yükleme işleminizde açıklamaya “PayFix Cüzdan” numaranızı yazmanız yeterlidir.


    PayFix Hesabınızdan Havale / EFT ile Para Gönderme


    PayFix hesabınıza giriş yaparak dilerseniz kendi banka hesaplarınıza, dilerseniz başka bir kişinin banka hesabına mesai saatleri içerisinde EFT yolu ile para gönderebilirsiniz.


    Ayrıca PayFix cüzdanınızdan, tüm banka hesaplarınıza günün her saati havale ile anında para gönderebilirsiniz.


    PayFix Nedir?


    PayFix Cüzdanından Para Çek



    PayFix hesabınızdaki bakiyenizi günün her saati 7/24 banka hesaplarınıza çekebilirsiniz. Bu işlem için kendi banka hesabınızı PayFix Cüzdanınıza eklemeniz yeterli olacaktır. Paranız 7/24 cebinizde.


    PayFix cüzdan üzerinden online alışveriş yapabilirsiniz


    PayFix de hesabı olan herkes, PayFix’in anlaşmalı olduğu firma, mağaza ve iş yerlerinden online alışveriş yapabilirler.


    PayFix dijital hesabınınız üzerinden yaptığınız alışverişlerinizde, PayFix’in anlaşmalı olduğu tüm işletmelerden anında %10 a varan nakit indirim kazanırsınız. Ayrıca üye işyerlerinin kampanyalarından faydalanabilirsiniz.


    Yaptığınız tüm alışverişlerinizi PayFix Cüzdan üzerinden geriye yönelik inceleyebilir, harcamalarınızı raporlayabilir ve kontrol altına alabilirsiniz.


    PayFix Nedir?


    PayFix cüzdanınızla, her türlü finansal işlemlerinizi yapabilirsiniz.

    PayFix cüzdanınız üzerinden, elektrik, su, doğalgaz, cep telefonu ve diğer tüm faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Bunun için PayFix cüzdanınıza giriş yapmanız ve PayFix online ödeme sayfamızı kullanmanız gerekmektedir.


    PayFix cüzdanınız üzerinden, fatura ödemelerinizin dışında, bireysel ya da kurumsal bütün vergilerinizi, harçlarınızı, dosya masraflarınızı, yani bütün kamu ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanında UYAP Vatandaş Portalı üzerinden icra borcunuzu, icra dosya masraflarınızı da PayFix cüzdanınız üzerinden ödeyebilirsiniz.


    Fatura borcunuzu sorgulayıp ödemek için giriş yapın.


    Yeni Nesil Kurumsal Çözüm


    PayFix Nedir?


    PayFix, yaşadığımız dijital çağın yeni nesil ödeme platformudur.


    Riskten ve yüksek maliyetlerden uzak yeni nesil kurumsal çözümler sunan PayFix Kurumsal Cüzdan ile tanışın. Firmanız ve markanızın ihtiyaç duyduğu finansal işlemleri gerçekleştirebileceğiniz birçok finansal çözüm PayFix Kurumsal Cüzdanda.


    Uzun prosedürler gerektiren bankacılık işlemlerinden çok daha hızlı, daha az maliyetli ve risk barındırmayan PayFix Kurumsal Cüzdan ile 7/24 Ödeme alabilir, müşterilerinize ödeme dağıtımı yapabilirsiniz. Bu sayede operasyon maliyetlerinizi azaltabilir, kaynaklarınızı markanızı büyütmeye, Ar-Ge faaliyetlerine aktarabilirsiniz. BDDK ve Merkez Bankası tarafından yetkilendirilen ve denetlenen PayFix, sağladığı PayFix Kurumsal Cüzdan ile tüm risk ve operasyon maliyetini sizin için en aza indirir. PayFix Kurumsal Cüzdan, Firmanızın ödeme sayfasına kolayca entegre edebileceğiniz, talepleriniz doğrultusunda geliştirebileceğiniz, ihtiyacınıza uygun çözümleri size sağlıyor.


    Payfix Kurumsal cüzdan hizmetlerinden faydalanmak için destek@payfix.com.tr adresinize firma bilgilerinizi içeren bir e-posta göndermeniz yeterli. Kurumsal müşteri temsilcimiz en kısa sürede size ulaşarak, en uygun çözümü size sunacaktır.


    Çok yakında hizmetinize sunacağımız PayFix Kurumsal Kart ve Kurumsal Sanal Kart ile firmanızın, iş ortaklarınızın, çalışanlarınızın ve müşterilerinizin tüm dünyada hızlı ve güvenilir şekilde harcama yapabilmesini sağlayabileceksiniz.


    PayFix Kurumsal API


    PayFix Nedir?


    Müşterilerinizden PayFix Kurumsal Cüzdanınıza ödeme alabileceğiniz, ödeme dağıtabileceğiniz, tüm temel bankacılık hizmetleri ya da sadakat sistemleri gibi birçok farklı alana kolayca entegre edebileceğiniz PayFix API servisleri, kurum içi veya sunduğunuz hizmetlere uygun, firmanızın ihtiyaç duyduğu finansal alt yapıyı sağlamak için geliştirildi.


    PayFix, API ile hızlı bir şekilde PayFix kurumsal ödeme hizmetlerine entegre olur, müşterilerinizden ödeme kabul eder, müşterilerinizin, bayilerinizin hak edişlerini PayFix API ile her yerden ve istediğiniz zaman dağıtabilirsiniz.


    Dilerseniz personelinizin prim ödemelerini, iş ortaklarınızın finansal ödemelerini PayFix API ile saniyeler içinde gerçekleştirebilirsiniz.









  • güzel sade ve kullanışlı bir site diğerlerinden farklı başarılar payfix.com.tr tebrik ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IzzeT T. -- 28 Nisan 2021; 7:58:12 >
  • Google play puan ve yorumları yerin dibinde. Güvenmedim. Benzerlerine üstün olan bir yanı da yok, arkasında kurumsal destekçi bir banka holding vs de göremedim.
    Yüzlerce korsan coin borsası gibi modaya uymuş korsan bir uygulama olmadığı ne malum diye pimi çektim kaçıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sitenin domaini son tarih 1 ay sonrasi. diğer ön ödemelilerden farkı, hatta artısı yok. şimdilik gereksiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.