Şimdi Ara

Path Of Exile Oyuncuları, Neredesiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba.

    Bu muhteşem ve tamamen ücretsiz oyunu türkiyeden fazla oynayan görmemek üzücü. Oyunu yaklaşık 3 haftadır oynuyorum. Dinamikleri çok iyi ayarlanmış, harika bir oyun. Güçlerimizi birleştirmek adına, trade yapmak için vs toplanalım. Herkes oyun id lerini yazsın, ekleyelim birbirimizi. Forumda da pek hareket yok, canlandıralım burayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErsanH -- 21 Şubat 2014; 8:22:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • oyuna baslayanlar cabuk bırakıyor. cogu oyunu anlamadan bırakıyor. kimileri sıkılıyor vs.

    guildimiz 2 kere dolup bosalmıstır simdiye. oyunu bırakan cok kisi oluyor. 30küsür kişilik guildde online 3-5 kişi oluyor. digerlerinin hepsi bıraktı sanırm.

    mekanikler , oyun tarzı ve orb sistemi şahane. ama tek tuş oynanan bir oyun oldugundan insanlar sıkılıyor sanırım. yapımcılar daha fazla aksyion eklemeli oyuna. ayrıca multiplayer ve online sistemde çok eksiklikler var. inasnları bir araya getirecek birseyler yapılmalı. guilde hedefler verilmeli. belli mapler guildlere hedef verilmeli , drop rateleri guild üyelerinden olusan partylerde artırılmalı vss...

    boss fightları cok sıradan, bodoz dalıyorsun. daha taktiksel birseyler, partylerin daha organize oyanalarını saglayacak seyler getirilmeli.

    party sistemi hala sacmalıklarla dolu. 2 kişi kesiyor 3 kişi onları takip ediyor. organizasyon ve birliktelik yok.

    bu mekaniği,orb ve item sistemini diablo getireymiş yeniden efsane olurmuş... poe elindeki potansiyeli tam olarak geliştiremiyor ne yazıkki. cok oyuncu kaybetti.




  • Pek türk yok oyunda gerçekten. 5 martta sıkı bir güncelleme geliyor. Bakalım bu güncelleme oyunu bırakanları geri döndürecek mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence oyunun en güzel yanı şu.
    Oyunda markette satılan ürünlerin hiçbiri size çok ekstra bir kazanç sağlamıyor.
    Buda F2p olarak insanı rahat hissettiriyor. Herşey meydanda.
    Yanlışsam düzeltin lütfen
  • Druen'in dediklerine tamamen katılıyorum.Bunun dışında eklemek istediğim bir kaç şey var.
    Öncelikle oyun tek düze gidiyor.3 karakter kastım 2 ranger 1 summoner.Rangerlarımdan biri 70 lvl ve 70 lvle ulaşmak için oyunu bir solukta 3 kere baştan bitirdim ki ben 3.seferin son haritasında oyundan soğuduğum için oyuna oldukça uzun bir süredir girmiyorum.Oyundan soğudum çünkü; partilere girdiğiniz zaman eğer parti içinde Avrupa sunucusundan olmayan ya da Avrupa sunucularına çok uzakta olan birisi gelirse onun yüzünden sizde çok yüksek miktarda ping oluşuyor(halâ öyle mi bilmiyorum).
    Pazar sistemi bana göre kullanışsız ve bir şeyleri satmak o sistem içinde oldukça zor.Bunun için poe.xyz sitesi ve poe nin kendi forum sitelerini kullanmak şart.
    E bir de oyunun talent sistemi gerçekten çok karışık ama talent özellikleri nedir,nasıl çalışır bunları gerçekten çok iyi bilmek lazım yoksa kasarken çok zorlanırsınız.Misal nasıl çalıştığını ve ne işe yaradığını bildiğimi sandığım 2-3 talentın çok farklı çalıştığını Druen'in hazırladığı rehber sayesinde öğrendim.
    60-70 lvl arasında maplara girmeye başlıyorsun ama map için de item lazım tek başına çok zor olabiliyor.Basit mapa girsen item düşmüyor,zor mapa girsen çok zorlanıyorsan ya da çıkıyorsun.Etkinlik adına oyunun yaptığı raceler var ama bana göre oldukça vasat kalıyor.Hep aynı şeyleri yaptığın için de bir süre sonra bayıyor adamı.


    Bir de 5 martta ki gelecek patch içeriği ile ilgili bir bilgi var mı acaba? Link falan varsa o da olur.

    Edit: Buldum, güzel bir yamaya benziyor.
    http://www.poeturk.com/haberler/512-1-1-0-yamasinin-ismi-belli-oldu.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 23 Şubat 2014; 0:09:59 >




  • Poe beta yi gecen sene yukledim ama ozamanlar malum oyuna aliskanliktan dolayi sanirim pek isinamamistim. Gecen hafta bi sans daha verdim ve acaip sarildim su anda oyuna. Ozetle bende burdayim nick: khibele

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Hafta kadar oynadım sonra sıktı bıraktım sağlam güncelleme gelirse PvP si değişirse gelebilirim nick: ElessarGO
  • Selam merhaba arkadaşlar, bende hasta bir poe fanatiği olarak bu oyunu uzun zamandır oynuyorum, oyun ile ilgili sormak istedikleriniz varsa özelden mesaj atarsanız yanıtlarım. HC liglerinde oynamayı tercih ediyorum.. standart ligde oyuna başlamayı hiç düşünmedim düşünmüyorumda, oyun içerisinde ölmemeye çalışmanın verdiği stres beni daha çok mutlu ediyor.. Nemesiste çok değer verdiğim bir karakterim ölüp standart lige geçtiğinde refunds pointleri kullarak değişik tree yollarını denemek amacıyla biraz burada devam edeyim istedim tabi en fazla 1 saat dayanabildim:) bu lig içerisinde ölseniz bile bütün itemlerinizi, kaliteli gemlerinizi yanınızdaki tüm eşyalarınızı kaybetme korkunuz yok hunharca dalıyorsunuz yaratıklara.. amaan ölürsen sadece exp kaybederim başkada birşey olmaz'ın verdiği rahatlık çok rahatsızlık verdi bana:) günlerce trade sistemini kullanarak pazarlıklar yaparak satın aldığın itemlerin, bless kullanarak 6S yapmak için ter akıtıp üzerine fuslar kullarak 5L6L çıkartabildiğin itemleri kaybetme korkusunun verdiğin heycanın yeri çok başka benim için:) herneyse asıl konumuza dönecek olursak, arkadaşlar çok özür dileyerek şunu söylemek istiyorum ki, ben kendi adıma oyun içerisinde Türk arkadaşlarla karşılaşmak istemiyorum çünkü genelde çoluk çocuk muhabbetleri döndürülüyor, 29 yaşındayım ve küfürlü ve laçka konuşan arkadaşlardan gerçekten nefret ediyorum; "O NE LA! GELİN ŞUNA DALAK! VAY AQ. YARATIĞA BAK! HASS.KTİR" gibi muhabbet tarzı bana çok uzak olduğu için (bu arada bu sadece yazışma muhabbeti değil, mikrofonla oyun içerisinde iletişim kurulan kanallarda da bu durum mevcut) yabancı oyuncularda da durum çok farklı değil tabii ki.. bir tek Nemesiste karşılaştığım Mertcan kardeşim dışında hiç bir Türk arkadaşım yok, aklı başında bir çok yabancı arkadaşla oyuna devam ediyorum.. (yani burada aklı başında derken kimse yanlış anlamasın, tabii ki herkesin aklı başında ama oyunu cıvıtmayan, küfür etmeyen, boş konuşmayıp oyuna konsantre olan profesyonel oyuncu arkadaşlardan bahsediyorum) şakalaşmak ayrı bir şey, tabii oyun içerisinde gülüp eğleniyoruz ama kimse birbirini kırmıyor, elektriği yakalayabilmek önemli.. bizimde ağzımızdan ara sıra kötü sözler çıkmıyor değil tabii ki ama anlık tepki ve çok nadir olan şeyler bunlar.. karşı olduğumuz durum, bunu alışkanlık edinmiş olan insanlar.. belki ne demek istediğimi tam anlatamamış olabilirim, şuan çok zamanımda yok yazdıklarımı tekrar okuyup düzeltebilmek için, direk yazıyorum bunları ama umarım ne demek istediğimi anlayanlarınız vardır. şuanda oyuna yeni lig için ara verdim 5 Mart'ı bekliyorum. Türkiye saatiyle gece 23:00 de start verilecek.. yabancı prof oyuncuların olduğu meşhur bir guildin üyesiyim fakat yeni ligde guild stash satın alarak kendi guildimi kurmayı düşünüyorum. seviyeli düzeyli oyunculara her zaman kapımız açıktır, çoluk çocuk diye tabir edilen, ağzından küfür düşmeyen arkadaşlar birbirlerini bulup birlikte takılmaya devam ederlerse çok seviniriz:)




  • Ben oyunu 3 kere yükledim, biraz oynadım ve sildim.3-4 aydır da hiç yüklemedim.Hala arada bakıyorum acaba neler gelmiş tekrar denesem mi diye.
    Öncelikle en önemli sorunu tekdüzeliği.Sadece bir karakterle devam etsen bu pek sorun olmayabilir ama oyun seni yeni karakterler açmaya zorluyor ve her yeni karakterin eskisinden hiçbir farkı yok.3 yüklememde toplamda en az 8 karakter açmışımdır ve artık 4'ten sonra illallah geliyor.
    Diğer problem ise oyunun fazla zor olması.Ben şahsen güzel vakit geçirmek için oyun oynarım ama bu oyunda atmosferi gereği her an bir stres var.Acaba ölür müyüm, şu itemi mi kullansaydım, şu skill mi daha iyi olurdu, buildi yanlış mı yaptım, şu itemi ucuza mı sattım ya da aldım, şu orbları bassam acaba tutar mı derken zevk, işkenceye dönüşebiliyor.Buna ek olarak, güzel bir item yapmak inanılmaz zor.En son yüklememde, yine bunlar fena baymışken, 3-4 haftalık tüm itemleri fusing'e çevirip 6l yapmaya çalıştım ama tabii ki olmadı.En iyisine sahip olmayınca da hiç oynama isteği kalmıyor.




  • bu yeni güncelleme gerçekten çok başarılı arkadaşlar profesyonel oyuncu olarak çok beğendim.Siz bilirsiniz ama ben bir deneyin derim.PVP ve yeni harita,skill gibi özellikler çok renklendirdi güzelleştirdi oyunu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.