Şimdi Ara

Pastanedeki Terbiyesiz Kadın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
7.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
157 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Başarılı bir csb


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scientia kullanıcısına yanıt
    Esentepe'de cafe-restoran-bankamatik-metro olsun birçok yerde kuyruğa kaynak yapan yani alenen önüme geçen ve söylediğimde de atarlanan (yani hem suçlu hem de güçlü olan) kişiler oldu, %100'ü kız idi. böyle teyze falan da değil, çocuklu kadın değil bahsettiğim. Esentepe plazalarının beyaz yakalı genç kızları.

    tabi oradaki kızların arasında böyle kötü olanların oranı belki %1~2 falandır, kızların çoğu normal, ama, ilginç olan şey anormal olan kesimin %100'ünün kız olması.

    bakın burada çok tinerci vardır, geceleri falan burası ıssız olduğu için para isterler, ama buranın tinercisi bile kibardır yani hır çıkarmaz. bu Esentepe'nin barzoları yani olay çıkartan saldırganları ise yukarıda anlattığım kızlardır.

    geçenlerde Esentepe'de metro'ya binecektim, kızın biri sol arka tarafımdan hızla gelip hemen sağa dönmek istedi ve orda başka kız olduğunu görünce sinirden "OFF BEEE" diye bağırıp elindeki çanta öndeki kıza sırtından çok sert vurdu, öndeki kız ileri doğru yıkıldı zar zor dengesini sağladı, arkasına dönüp kendine vuranın da modern görünümlü bi kız olduğunu görünce ilk anda bağırmadı bile sadece çok öfkeli şekilde buna konuşmaya başladı napıyosun sen diye, ama hemen sonrasında tabi gene bağırmaya başladı.

    bakın tekrar söylüyorum, bu Esentepe'de sokakta benim üzerime yürüyüp sonra bana atarlanan kadın bile oldu ve bu kadın gene modern görünümlü bi kadın yani Beşiktaş kadını ama yürümesini bilmiyo daha. burada saldıran-sataşan-musallat olanların %100'ü kadın. metro'da durup dururken o kıza fiziksel saldırıda bulunan da gene böyle mini etekli falan bi genç plaza kızı idi.

    bu tarz bi saldırıyı erkek yapmış olsa oraya kesinlikle polis çağrılacaktı ve olay büyük ihtimalle medyaya çıkacaktı. ama, saldırıyı yapan mini etekli bi kız olunca saldırıya uğrayan kız bile ilk anda bağırıp bağırmamak konusunda tereddüt edebiliyor. toplumumuz kızlara karşı bu denli temkinli davranıyor. ve bu durum bazı kızların azıtmasına neden oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • scientia kullanıcısına yanıt
    quote:

    Normalde haklısın ancak öncelik konusunda kadınların beklentisi var. Yaşıt olmamıza rağmen toplu taşımada yer bekleyenler kadınlardır. Kapı açılınca ilk onlar geçmek ister. Bebekli ise zaten tapman lazım. Benzer olayı yıllar önce yaşamıştım. Asansöre tam bindim ve kapıdan iki kadın girdi. Çocukluydu. Asansör kapısını onlar için tuttuğumu görmesine rağmen salına salına geliyorlardı muhabbet ederek. Ben de kapıyı kapattım ve yoluma baktım. Arkamdan, "Terbiyesiz" diye bağırmışlardı.


    Corona ilk çıktığında metrolarda mesafe olayına ve çıkanlara yol verme olayına dikkat edilmesi konusunda özel farkındalık oluşturmaya çalıştılar. zaten çıkana yol vermezsen ilk başta senin kendin için tehlikeli.

    ben o ara bi metroya binmiştim, inerken kapı açıldı kızın biri yanında yaşlı teyze ile hiç yol vermeden direk üzerime geldiler, ben de corona korkusundan hemen geri kaçtım ve yana çekildim (inecek olduğum halde) bunlar geçtiler, kıza söyledim çıkana yol verseydiniz diye. kız direk bağırmaya başladı, hasta kadın var diye bağırıyo. dedim yahu senin kendi iyiliğin için diyorum ben, böyle çıkanların üzerine yürüyüp yüz yüze gelirseniz kendiniz hastalık kaparsınız birilerinden dedim. daha ben bunları derken metronun kapısı kapandı gittiler zaten. söylediklerimi anladıklarını da sanmıyorum çünkü metronun kuralları olduğunu ve bu kuralların da kendi iyilikleri için koyulmuş olduğunu anlayabilecek durumda olduklarını sanmıyorum.

    bizim ülkede milletim sosyal deneyimi zaten düşük, üzerine bir de böyle kadın kesmine sogulanamaz olarak her durumda her istediğini yapabilme yetkisi verecek olursan sonucu buraya varıyo. hayatında hiçbir şey başaramamış sıradan bir kız, yanında yaşlı teyzeyi de alınca, kendisini üstün görmeye duyduğu arzu ile metro'da "KIRAL" gibi davranıp kuralları hiçe saymaya kalkıyo ve beynin ölümü o derece gerçekleşmiş ki sen buna bir şey desen de dinlemiyo bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 4 Aralık 2021; 15:45:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Biz Türkler kaynak yapmayı çok severiz.


    Aynı şeyi bende Endonezyadan Türkiye ye geldiğimde yaşamıştım. Kafayı yiyordum markette kadın genelde türbanlı hemen önüme geçiyordu. Erkekler pek yapmıyor. Genelde kadınların yaptığı bir olay sebebini halen anlayamadım.



    hak yememek konusunda aşırı takıntılı %99 müslüman bir ülkede kaynak yapmak için adeta kültür oluşmuş bir ülkede yaşıyoruz maalesef ki




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 4 Aralık 2021; 16:42:49 >
  • Maske detayi haric guzel yapmissiniz. Su maske sacmaligindan kurtulun artik. Kadin irkinida sevmiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadını erkeği yok bu işin. Metroda, otobüs kuyruklarında, fırın kuyruklarında daha doğrusu her yerde var bu tiplerden.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.