Şimdi Ara

Passolig ile yan yana bilet alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili renkdaşlarım merhaba. Çok koyu bir fenerli değildim. Ta ki oğlum da fenerli olup beni maça gitmeye zorlayana kadar. İlk maçımıza olimpiyat stadında İstanbulspor maçına gittik. passoligle iki bilet alıp girebildik. Orada gördüm ki bilet numarası hikaye. Herkes istediği yere oturuyor.

    şimdi, ilk defa kadıköye gitmek istiyoruz. passoligle tek bilet alabiliyoruz. oğlumun da passoligi var. yan yana oturalım diye bir bu telefonda, bir o telefonda cebelleştim ama beceremedim bir türlü. sonra da biletler bitti tabi. boş yere mi uğraştım acaba. kadıköyde de aynı kategoride herhangi bir yere bilet alsaydım yeterli olur muydu? yoksa orada herkes bilet numarasına göre mi oturuyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluebee -- 9 Şubat 2024; 11:34:6 >



  • yok mu koca forumda bunu bilen. burası ne hale gelmiş.

  • Ben bir galatasaraylı olarak yardımcı olayım hocam. Sizin taraftardan hayır yok.  

    biletleri aldığınız zaman çoğu kişi tirübünde kendi numarasına oturmuyor karışık zaten. sizde oğlunuzla birlikte girip beraber durabileceğiniz bir yere geçebilirsiniz.

  • madro kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ediyorum size.  artık taraftarlık holiganlık düzeyine çıktı. hiç memnun değilim gidişten malesef.

  • bluebee B kullanıcısına yanıt

    maalesef son 10 yıldır olan bir durum ve pek iyileşecek gibi gözükmüyor da.

  • Kale arkası hariç diğer tribünlerde istediğin yere geçemezsin büyük ihtimalle seni kaldırırlar. Millete yanlış bilgi vermeyin. En azından Kadıköy'de böyle. Kaldırmama ihtimalleri de var ama düşük, çok umutlu olma. Maraton ve Fenerium tribünlerinde grupça kombinesi olmayan veya hiç kombinesi olmayıp anlayışlı olacak birilerine denk gelmelisiniz. Hele alt tribünlerde çok büyük ihtimal kaldırırlar. Şanslı olmalısınız.



    Kale arkasında sıkıntı yok ama orada da lanet taraftar gruplarının parsellediği alanlar var. Mafya gibi parsellemişler belli başlı bölgeleri, zorla kaldırıyorlar. Maça saatinde girmezler, bir grup hödük bir anda bir bölgeye yığılır falan. Başıma geldi oradan biliyorum. Yok "burası Avcılar gfb'nin", yok "burası güngören gfbnin" falan gibi gibi. Az daha kavga edecektim de çoğu barzo sürüsüydü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 24 Mart 2024; 5:58:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.