Şimdi Ara

Passat'i satip Audi a3 alsam mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar bu bolumdeki ilk konum olacak. Suanda 2012 passat 1.4 tsi trendline dsg 122hp aracim var. icine paket disinda vw'in multimedya sistemiyle far paketi taktirmistim. Aracla ilgili hicbir problemim yok. 122 hp ve 200 tork oldugu icin premium derecesinde olmasa da gayet atik bir araba. Ancak su aralar aklimda premium sinif bir araba almak var. audi bmw mercedes gibi. Cok fazla param yok bir c180 olsun 3 kasa olsun a4 olsun. Sedandan inip hatchback arabaya da binmek istemiyorum. Bu durumda kriterlerime uyan arac audi a3 sedan gibi. Arabamin ederi 70 bin kusur sanirim. A3 2. Eli de 90 kusur. Sizce aradaki fark deger mi audi icin? Dusuncelerinizi alabilir miyim?



  • Aracınızdan memnun olduğunuzu söylüyorsunuz fakat premium bir araca geçmek istediğinizi söylüyorsunuz. Ben olsam şu durumda borca harca girmem, paramı çarçur etmem arabamla devam ederim.
  • Mercedes a180 daha premium olmazmı ? A3 e o kadar para vermezdim ben sırf audi diye.
  • Hocam d sınıfından c sınıfına geçerek premium sınıfında araç almış sayılmazsınız ki



    Ayrıca son zamlardan sonra değil passat jetta dahi gayet premium bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İssiz Adam -- 25 Ocak 2017; 21:30:10 >
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    Donanim olarak oyle haklisiniz ancak hatchback araba istemiyorum
  • Öncelikle b7 trendline lar çok boş 70 kusur bine satamazsın en azından yaza kadar . Şu an 62-63 e ancak gider.2 gün önce b6 2009 tsi dsg kazasız boyasız 80 bindeki aracımı 52 bine sattım ki elektrikli koltuk cruise digital klima mercekli far vb artıları da olmasına rağmen. beklesem yaza 3-5 bin üstüne giderdi belki ama piyasa ölü onun dışında yeni aldığım 1.18 i c hatc olmasına rağmen passattan sonra pişman ettirmedi ama uzun yol konforu dedinmi orda passat
  • premiuma geçmek istiyorsun ama a3 sana istediğini vermez
  • Millet delirmis hem diyor arabadan memnunum hemde degisiyim
  • Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi aracınız için 70 bin çok zor..geçen hafta 69 binde cam tavanlı comfort dsg variantı 60 a sattım. Sizin de max satabileceğiniz fiyat 65 diyorum çünkü piyasa ölü!
    Ayrıca genişlik önemliyse passattan sonra a3 kesmez a4 de bile passatın genişliği yok. bence eğer premium havasını hissetmen istiyorsanız ya a4 e geçin ya da imkan yoksa passata devam edin..bu devirde borca girmeye gerek yok çünkü en iyi araba parası ödenmiş arabadır!
  • hocam passat a3 ten daha premıum, sakın yapma oyle bı sey
  • memnunsan niye değiştiriyorsun? bknz: Rahat batması
  • Çalıştığım şirkette araç değişimi oldu önceki araçlar passattı, daha sonra isteyene audi a4 verdiler. Premium diye birkaç kişi audi aldı ve şu an pişmanlar audi aldıklarına. Birkaç kez kullandım audi iç mekan gerçekten kaliteli passata göre ancak yine de passatın tadını vermedi. Bu arada passatlar comfortline donanım, audi full.
  • A3 kadar bos bir araba yok. O paraya dizel golf alinir. Düşünün a3 te hiz sabitleyici yok hala anahtarla çalışıyor v.s.. a3 leon golf aynı derler ama leon kalite hissi vermez a3 premium görünür ooo a3 dersin ama sürerken eziyetini sen cekersin. Arkadasin golfu anlatirken icin icini yer, bozulduğunu belli etmemek için audi gerisi hikaye dersin kendini kandırırsin. A3 e vereceğin parayla dolu golf alın keyfinize bakin. Bir örnek uzun yolda sunroofunuzu açıp hiz sabitleyici ile kefini sürün. A3un dolusu siparisle gelir ayni özellikte golf ile arasinda 20bin fark.olur.
  • Satıp yeni Passat almayacaksanız anlamı yok, a3 sedan jettadan hallice Macaristan üretim berbat bir araç sportback a3 deseniz belki derim ama sedan a3 cidden yalıtım vs anlamında da daha kötü. Trendline araç kullanıyorsunuz, çok dolu isteği yoksa ben sizin yerinizde olsam temiz 2.el b8 passat bakarım b8'in trendline olanı iyice boş da değil yani. A3'e geçerseniz pişman olursunuz benden söylemesi.
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-temiz-arac-arayana-gostergeler-yen-i-nesil-gosterge-384349115/detay

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-yeni-kasa-bmw-3.16-i-confort-plus-389590270/detay


    a3 falan bakmayın, hatta a4 de bakmayın passattan sonra, mercedes ya da bmw bakın verdiğiniz paraya değecektir özellikle bmw 3 serisi öneriyorum motor ve sanzıman olarak harika ve hala guncel kasa.




  • passat satılır a4 alınır a3 alınmaz

    ancak bence araban güzel paranı çarçur etme
  • Passatı satıp yeni passat alın
  • hocam abim şirket aracı olarak passat kullanıyodu, şirket bu yıl filodan tüm araçları a3 sedan yapmış
    audi a3'e de kötü demiyo ama bu durumdan memnun değildi...

    benim yorumum da; ben passat kullandım iyi bi d sınıfı araç ve segmentinin hakkını veriyo,
    şu anki aracım a180 ve aralarında gerçekten fark var. eğer beklentinizi düşürüseniz, a3 sedanın passattan daha iyi bi araba olmadığını bilerek alırsanız rahatça binersiniz...
    ama passattan daha iyisini alıyorum, audiye binicem diye değiştiriyosanız hayal kırıklığı yaşatır...
  • "Problemim yok"demišsiniz.

    Bir sorun yoksa kullanmaya devam edin.
  • a3'e bindim. golf'e bile tercih etmem, değil passat'a. kaliteli ancak içi çok dar. sedanı da hb'si de dar. yayla gibi passat varken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 26 Ocak 2017; 15:59:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.