Şimdi Ara

PASAPORT KAYDI ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba, 2 hafataya kadar kısmetse yurtdışından (UK) bi arkadaşım iphone4 getirecek. Öğrenmek istediğim bi kaç bilgi var yardımcı olabilenler olursa sevinirim.

    1-telefon geldikten soora, hemen pasaport bulamadım diyelim. Uygun bi pasaport bulana kadar telefonun açılmamış olarak beklemesinin bi sıkıntısı var mıdır ?

    2-pasaport kaydını tanımadığım birine yaptırmak durumunda kalırsam, o kişi daha sonra bi şekilde yaptırılmış olan bu kaydı sildirebilir mi ?

    3-benim şu an ki sim kartım tam 13 yıllık , daha önce sanki yeni simkartların daha iyi olduğuna dair bi şeyler okumuştum var mı böyle bi şey ? Değiştireyim mi sim kartımı ? ( kastettiğim micro sim değil, olur ya başka telefonda da kullanmak zorunda kalabilrim diye normal sim kart ı kastediyorum benim kinin üstünde hala telsim yazıyor )

    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrofat -- 20 Ocak 2011; 22:37:30 >







  • 1 - Kesinlikle sıkıntısı yok.

    2 - İşleyiş şu şekilde.Pasaport kaydını operatörden yaptırdınız.Telefonunuz kayıtlı hale gelecektir.Daha sonra operatörlere verilen evraklar BTK yani Bilgi Teknolojileri Kurumuna onaylanmak üzere gönderilir.BTK evrakları inceler ve onaylar.BTK onaylayana kadar pasaport sahibinin kaydı iptal ettirme hakkı var.BTK'da onaylandıktan sonra sildirme hakkına sahip değil.

    3 - Zaten 2 hat kullanamazsınız.Mecburen eski simkartınız iptal olcak yeni microsim alacaksınız.Yada simkartınızı kesip microsim olarak kullanacaksınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.