Şimdi Ara

Park Halindeki Aracımın Zıplatılması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • GYKA G kullanıcısına yanıt

    kaskoyla gorusup karsi tarafa rucu edeceklerinden emin olmaniz lazim. karsi tarafa dava acilip tahsil edilmesi gerekiyor (ya da adamin direkt odemesi) kasko bunlarin ikisi ile de ugrasmaz benim bildigim kadariyla.

  • OzzY® O kullanıcısına yanıt

    Görüntüleri resmi yollar ile alıp götüreceğim arabayı bıraktığım servise. Durumu tekrar hatırlatırım. Bu arada vuran kişi aradı bugün 3.000 tl ceza kesilmiş vurup kaçtığı için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GYKA G kullanıcısına yanıt

    tekrar ediyorum benim bildigim kasko bu sekildeki tutanakla goruntuyle vs karsi tarafta rucu etmek ile ugrasmaz. ya adam direkt cebinden odeyecek, ki bu durumda kaskoya gerek yok, ya da dava acip tahsil etmeye calisacaksiniz. servis ile degil kaskonun genel merkezi ile ya da guveniyorsaniz acentenizle gorusun.


    3lu kazada arkadan carpmalarina ragmen, tutanaktaki bir hatadan dolayi kasko tutanak yokmus gibi islem yapip gecti. hasarsizlik koruma klozu oldugu icin bir kaybim olmadi ancak karsi tarafta bir sey odemedi.

  • OzzY® O kullanıcısına yanıt

    Hocam bıraktım arabayı benim kaskonun anlaşmalı servisine, servis tamir edecek parasını benim kasko ödeyecek (kaza günü hazırlanan polis tutanağında aracıma vuran kişi hakkında bilgi yok, polise verdiğim ifadede ise vuranın plakası var) Ödeyeceği paranın peşine düşer diye düşünüyorum. Bugün de gidip görüntüyü almak için resmi yazı yazmalarını isteyeceğim emniyetten.

  • GYKA G kullanıcısına yanıt

    Hakli oldugun halde bir insani bu kadar ugrastirmamali sistem. Ama ne yazik ki hep suçludan yana. Aynisi basima geldi. Polis geldi tutanak tutmadi. Karakola git dedi. Gittim orasi da savciya git dedi. Dedim sizinle mi uğrasacam kaskodan yaptirdim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorma hocam bugün karakola giderken aklıma geldi. Adam şu an evinde kahve içiyor ben ise yağmurda karakola ulaşmak için yürürken, rica minnet işimi gördürmeye çalışacağım dedim. Üç defa karakola gittim, arabayı yürür hale getirip tamirciye götürmek için iş yerindekilerle iple parçaları tutturmaya çalıştık lastiğe değmesin diye, bilmediğim bir tamirciye arabayı bırakma hali, 20 iş günü tamir süresi boyunca araçsız kalacağım, iş yerinden sürekli izin alma durumu cabası. Daha da mahkeme süreci falan olur mu bilinmez. Tüm bu emekler vurup kaçanın yanına kar kalmasın diye. Kamera kayıtları için karakola gittiğimde bana görüntü inceleme tutanağını ve adamın vurduğunu kabul ettiğine dair başka bir tutanağı verip gönderdiler. Bunları şimdi tekrar arabayı verdiğim servise götürüp evrakların arasına işlemelerini isteyeceğim. Yine bana yollar yani...





  • GYKA G kullanıcısına yanıt

    Aslinda basit bir islemle polis goruntuleri alıp şu plakalı arac vurup kacti diye tutanak tutacak. Sende kaskondan yaptırıp hasarsızlık bozulmadan işine bakacaksin ama nerde bu ülke suclularin cenneti maalesef. Kirk yerden su getirtiyorlar işini yapmak için. Yok karakol yok savci yok bilmem ne.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GYKA G kullanıcısına yanıt
    Görüntü inceleme tutanağı ve ifadenin ilgili bölümü sizin için yeterli olur. Sizin mahkemeyle uğraşmanıza gerek yok. Kaskonuzdan yaptırın, sigorta şirketi karşı taraftan rücu eder. Sizin kaskonuz bozulmaz. Ancak tramer işler. Allahtan kaskonuz varmış. Olmasaydı ve karşı taraf zararınızı ödemeyi kabul etmeseydi kapınıza mahkemeden şöyle bir yazı gelecekti “ mala zarar verme suçu kasten işlenilen bir suçtur, olayda kasıt yoktur vs vs” Aynı durum başıma geldi. Allahtan kaskom vardı. Sizin gibi şikayetçi oldum, mala zarar verme şikayeti düşmüş oldu ancak cebimden para vermeden ve kaskom bozulmadan işim çözülmüş oldu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.